Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baslangicin hayirli olsun canimKızlarcım 76.8 le bugün başladım
1 şubattan beri 200 gr verdim![]()
![]()
Benim de iki taneAynen canım benim
Tabi ki unutmıcaz bu devasa bir afetti
Ama hayatta kalanlar için devam ediyor kendimiz geleceğimiz için çalışmalıyız onlara da bol dua edip
Vücudumuza da iyilik yapmalıyız olabildiği kadar sağlıklı beslenmeli bi miktar hareket etmeliyiz
Eskiye nazaran ufak fark da olsa gurur duyacağız
İnşallah kuzumm![]()
cümlemiz amin
Aa tamam canım benim çoğu kişi evli çocuklu ya o yüzden vakit olmaz öyle düşünüyoruz galiba
Çok teşekkür ederim majestem![]()
Sağol kaptancımBaslangicin hayirli olsun canim![]()
Allah bağışlasınBenim de iki tane![]()
Günaydın canımm Allah sizden de razı olsunGünaydın hanımlar
Sizler bizler için maddi manevi elinizden geleni yaptınız Rabbim sizlerden razı olsun.
Bundan sonra dua etmekten başka çare yok.
Biz burada hala sallaniyoruz, dün akşam deprem oldu indim arabaya 4 saat sonra yine çıktım yukarı. Baktım olacak gibi değil bundan sonra tevekkül edeceğiz. Rabbime sığınıyorum.
Sizler başlayın günlük rutuninize arkadaşlar grubu aktif hale getirip yeni baslangiclar yapın.
Aminnn cümlemizinkini canımSağol kaptancım
Allah bağışlasın
Günaydın canımm Allah sizden de razı olsun![]()
başlangıcın hayırlı olsun canım. eksi olman çok güzelKızlarcım 76.8 le bugün başladım
1 şubattan beri 200 gr verdim![]()
![]()
evet canım sallantılar devam ediyor. Rabbim korusun herkesiGünaydın hanımlar
Sizler bizler için maddi manevi elinizden geleni yaptınız Rabbim sizlerden razı olsun.
Bundan sonra dua etmekten başka çare yok.
Biz burada hala sallaniyoruz, dün akşam deprem oldu indim arabaya 4 saat sonra yine çıktım yukarı. Baktım olacak gibi değil bundan sonra tevekkül edeceğiz. Rabbime sığınıyorum.
Sizler başlayın günlük rutuninize arkadaşlar grubu aktif hale getirip yeni baslangiclar yapın.
canım benim iyi ol da önemli olan o şu anKızlar çok giremiyorum kalbim burda ❤ evimde değilim henüz bir hafta daha kaynımda kalcaz. Kalabalık burası inşallah hayırlısı ile evime dönersem daha aktif olurum
Ayy uzun zaman sonra görünce sevindim o güzel resimlerini canımm
Amin canımbaşlangıcın hayırlı olsun canım. eksi olman çok güzelben de yarın bakayım tartıya bakalım kaç çıkıcam
![]()
Ne güzel düşünmüşsün canım hem fazlalıklar elden çıkınca insan rahatlıyoraslında dolapları elden geçirmek lazım. her türlü kıyafet- çanta olsun, mutfak eşyası, yorgan- yastık- nevresim, her türlü örtü, ihtiyaç fazlası mobilya vs. fazla yok desen de illaki her evde var az çok... dolapları karıştırınca ortaya çıkıyorbunları ayrıştırmak gerekli hazır olsun el altında...
çünkü depremin olduğu hafta deprem bölgelerine gönderen gönderdi ama şimdi bulunduğumuz illere gelen de oluyor. ben bazı kişilerle karşılaştım. dün söylendi bir tanıdığımızın yakınında ev tutmuşlar ama hiç eşyaları yokmuş.
Yok canım neden yanlış anlaşılsın ki.başlangıcın hayırlı olsun canım. eksi olman çok güzelben de yarın bakayım tartıya bakalım kaç çıkıcam
evet canım sallantılar devam ediyor. Rabbim korusun herkesi
canım yazdıklarımız yanlış anlaşılmasın sakın üzülürüm. burada yine her şeyi konuşacağız. tek fark diyet ve spora devam etmek isteyenler devam etsin. paylaşım yapsın hayatı normalleştirelim diye. çünkü 2 haftadır üzüntü, kaygı ve stresten yeme düzenleri darmadağın oldu. sağlığımız bozulmasın diye öyle yazdık hem de moralimiz düzelsin diye.
aynen öyle canım. hiçbir şeyin fazlasının insana faydası yok. (fazla kiloların da öyleNe güzel düşünmüşsün canım hem fazlalıklar elden çıkınca insan rahatlıyor![]()
Yok canım neden yanlış anlaşılsın ki.
Tabiki hayat devam ediyor yeteri kadar maddi manevi yardımda bulundunuz.
Artık rutine dönelim belki biraz psikolojim düzelir.
Çünkü gözümü avizeden ayiramiyorum, gece uyuyamiyoruz, 3 saatlik uykuda rüyada 10 kere deprem oluyor kaçıyoruz, evler yıkılıyor.
Evet hala sürekli sallaniyoruz. Dün yine deprem oldu ama hayata dönmemiz lazım.
Psikolojimizi düzeltmemiz lazım.
Öyle valla kilo dahilaynen öyle canım. hiçbir şeyin fazlasının insana faydası yok. (fazla kiloların da öyle) hem evin enerjisini de bozuyor hem de kullanılmayan eşyanın bereketi olmazmış.
Kizlar demis zaten ama bencede hic öyle düsünme canim zor zamanlardan geciyorsunuz tabiki kullanicaksin. Kendini üzme bu yüzden sakinÇok doğru söylüyorsun canım.
Kavga ettik eşimle zor gumumde yanımda değilsin. Bizi bırakıp ilk günden eve çıkıp uyudun dedim.. Sonra gelip çocukları alıp eve çıktı iki kere hiç düşünmüyor beni.
Verilen yardımları alma diyor bana biz ihtiyaç sahibi değiliz deyip azarladı beni. İlk iki gün ekmek bile bulamadık. Tamam çok şükür ihtiyaç sahibi değiliz ama ben eve çıkıp yemek yapamıyorum çocuklar aç mecburen verilen eşyaları kabul ediyorum. Çorba alıyorum.cocuklar için çikolata bisküvi dağıtılıyor alıyorum neden alıyorsun diyor. Çocuk bezi ıslak mendil alma diyo.
Dedim ki buradaki hiç kimse ihtiyaç sahibi değil herkes alıp kullanıyor.....
Allah bin kere razı olsun yardım eden.
insanlardan.
Bunun gibi tartıştık beni çadırdan çıkardı. Eve attı kendisi defolup gitti.
Düşündüm de verilen eşyaları kullanmakla bencillik mi yaptım.
Ya zaten hiç iyi değilim
Psikolojim bozuk bu adam da böyle yapınca
Evet canım bugün bakıldı hasarsız çıktı şükür.
Sağol canımbenim.Kizlar demis zaten ama bencede hic öyle düsünme canim zor zamanlardan geciyorsunuz tabiki kullanicaksin. Kendini üzme bu yüzden sakin
Rabbim yardimciniz olsun canimSağol canımbenim.![]()