• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ballı lokma tatlılarım Dr. Yüksek ihtimalle çölyak olduğumu söyledi. endoskopi ve biyopsi istedi.ekmek hayatımdan kendiliğinden çıktı.Hala şoktayım.beklemiyordum.
Çok geçmiş olsun ne olduda öyle çölyak teşhisi kondu.
Amin canım Amin

Maalesef ki yok. En fazla arabada durabiliriz o da çocuklarla çok zor oluyor nereye kadar.
Arabada da zor zaten nereye kadar kalınırki.

Yarın dişe gidecem herhalde gene arayacaklar saat verecekler,çok eskiden çekilen 20'lik diş üstten kapanmamış dr öyle demişti,arka taraflardan doku alıp orayı kapatacaklarmış gene yiyecem iğneleri.2 hafta fülan dedi dr kapanır inşallah sünizlere zarar veriyormuş yoksa.
Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun ne olduda öyle çölyak teşhisi kondu.

Arabada da zor zaten nereye kadar kalınırki.
Sağol canım.Arada ekmeği makarnayı bırakıyordum.rahatladigimi hissediyordum.karın şişliğim geçiyor.kabizligim bitiyordu.Gluten alerjisi diye bişey duydum dra gittim test verdim.ilk çıkan test negatifti ben tek sonuç var sandım.pek umursamadım.sonra eşime gostereyim diye e nabızı açtım.iki pozitif.sessiz çölyak diye bişey varmış.Hani çocuklarda ishal zayıflık oluyor o bilinen çölyak.Ama ben de kilo ve kabızlık vardı.Biyopsiyle kesinlesecek ama Dr yüksek ihtimalle çölyak dedi.

Sağol canım.Arada ekmeği makarnayı bırakıyordum.rahatladigimi hissediyordum.karın şişliğim geçiyor.kabizligim bitiyordu.Gluten alerjisi diye bişey duydum dra gittim test verdim.ilk çıkan test negatifti ben tek sonuç var sandım.pek umursamadım.sonra eşime gostereyim diye e nabızı açtım.iki pozitif.sessiz çölyak diye bişey varmış.Hani çocuklarda ishal zayıflık oluyor o bilinen çölyak.Ama ben de kilo ve kabızlık vardı.Biyopsiyle kesinlesecek ama Dr yüksek ihtimalle çölyak dedi.
Geçmiş olsun tüm hayatiniz boyunca dikkat etmeniz gerekecek Rabbim şifa versin

Back