Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok güzel canım afiyet olsun booollll eksi getirsin

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

Hedef60kgolmak dusunsene 59.9 a 1.5 kilom kalmış. 50 ler heyecan bastı.
ayyyy ne güzel rakamlar darısı başımaaa

Jasminium84 dün ki menümdeki tulumbalari telafi etmisimdir degil mi? Dün ki menumu gormus muydun, sacma mi olmustu? Bir de simdi transfer oldum ya acayip dikkat etmem lazim
etmişsindir bence, tulumba azıcık gözümü tırmalamıştı ama halletmişsindir

ayaklarına sağlık canım

ayaklarına sağlık tatlım

30 dk hafif tempo koşu yapıldı 203 kalori cepte
31 Ocak Salı adim sayim 7138 Cordelia Jasminium84
çok güzel kuzum ayaklarına sağlık

yaa be-azen ben de gün atlıyorum, dün mesela

yazayım hemen ben de

Transfer derken tüp bebek tedavisi mi görüyordun canım sen
yok canım maviden kırmızı takıma geçti ya onu diyor :)

Çocuklar izin verse yarım saate tamamlayacaktım ama olmadı
Aç karna bi hareket olsun dedim yumurtam haşlanıyo şimdi güzel bi kahvaltı yapmak planım
hadi bakalım, sahalara geri döndünn, çoookkkk mutluyumm

Teşekkür ederim kaptanım

afiyet olsun canımm

Afiyet olsun kuzumm Çok az bir menü olmuş kendini çok zorlama canım.
❤❤

Afiyet olsun kizlar❤❤❤
teşekkürler kaptanım Zipzip-
Her yer tertemiz oldu ellerine sağlık çiçeğimm

Jasminium84 dün ki menümdeki tulumbalari telafi etmisimdir degil mi? Dün ki menumu gormus muydun, sacma mi olmustu? Bir de simdi transfer oldum ya acayip dikkat etmem lazim
Canım hayırlı olsun aynen dikkat et . Tüp bebek mi? İnşallah dilediğiniz gibi olur kuzumm sağlıkla

Afiyet olsunn canımm gayet güzel bir menü birazcık da adım gelirse yanına şahane olur çiçeğimm

Selamm kızlarr hepinizee çok çok kalp
Hedeflerinizden asla ayrılmayın kendinizi asla ertelemeyin canım kızlarr . Cuma gününe çok az bir zaman kaldı tartıda hepimizin tebessüm etmesi için 3-5 demeden adımlamayı hareket etmeyi ihmal etmeyin. Bu zamana kadar hep ertelediğiniz kendinizi bu defa önceleyin ve kendinizi çooook sevin. Hepinizi çok seviyorum burada hep birlikte bir başarı hikayesi yazıyoruz. Çok uzun zamandır dilediğimiz ancak bir türlü başaramadığımız o fit görünüme hep birlikte ulaşacağız ve kendimizle gurur duyacağız.
ve tabiiki KIRMIZI TAKIMIM canımm kızlarr hepinize çok güveniyorum çünkü biliyorum ki sizler birbirinizle değil kendinizle yarışıyorsunuz , kendinizi aşıyorsunuz ve her biriniz sapasağlam iradenizle çok büyük bir alkışı hak ediyorsunuz.
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
@Willemijn-
Hallederiz
I Ilyusa
Hedef60kgolmak
fesang
aypare ackerman

Afiyet olsun canim. Bende ortalığı toparladım bı duş alıp kahvaltımı yapacağım kizçem evi supururken
Afiyet olsun canım geç oldu ama
Ben 2 kez günaydn yazmisim ya kafam gidik smdi kahvemi iciyorm sonrasi spor yapacagm kahvalti pazar vs derken oglani alma saati gelir
Vakit hızla geçiyor cidden valla
yok canım maviden kırmızı takıma geçti ya onu diyor :)
Yaaa
hadi bakalım, sahalara geri döndünn, çoookkkk mutluyumm
Bende çok mutluyum canım
Canım hayırlı olsun aynen dikkat et . Tüp bebek mi? İnşallah dilediğiniz gibi olur kuzumm sağlıkla
Bi ben değilmişim böyle anlayan

Amin canım hayırlısından gönlüne göre nasip etsin ins

Kız ben yanlış hatirlamiyom yön olayını demekki.
Amin canim insallah
Hatırlıyorum olacaktı Pnrrr-12
Anladim
Afiyet olsun canım geç oldu ama

Vakit hızla geçiyor cidden valla

Yaaa

Bende çok mutluyum canım

Bi ben değilmişim böyle anlayan
Yaa evet sorma geldi uyudu bile, öglen uykusu yaptirmiym diyorm ama yorulmus oluyor kendisi uyumak istedi bakalm bende uzandm yanina biraz sen napiyorsn canim ne yemek var bugun aksama

Yaş olarak aramızda çok fark yok diye biliyorum canım ama ben foktotuma kontrole geleceksiniz dedim ağrın geçmezse gel dedi o kadar

Brokoli çok iyiymiş evet ama hadimato troidinede hiç iyi değil o yüzden kür olarak yapamam ama bol bol tüketmeye çalışacam

İnşallah kurtuluruz şu mikroptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…