- 16 Aralık 2019
- 20.952
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.167
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buradayımm
Ama cidden sağlıklı beslenmekti ama batırdım olmadı maalesefSanki 2 sağlıklı oğün yemeye niyet etmişsin de üstüne istemsiz şeyler olmuş gibi.
Menünün çok çok sağlıklı ve lezzetli
Afiyet olsun
Senin nasıl gidiyor bebişimSimdi geldim oraya.
İyi iyi sevindim
Aynen, profilden bellifarkediliyor hemen. Allah kabul etsin
evet ya duruma göre degisiyor diyet olayinin zorluk derecesi.
ben de iyi, yaramaz bir sey yok şükür.
İyi şükür. Genel anlamda da,diyet anlaminda daSenin nasıl gidiyor bebişim![]()
Çok üzüldüm canım geçmiş olsunTunaydin
Hastalaniyorum galiba
Kemiklerim sizliyo bacaklarim kollarim titriyo cocuklardan firsat bulursam yatip uyumak iyi gelecek sanki
geçmiş olsun canımTunaydin
Hastalaniyorum galiba
Kemiklerim sizliyo bacaklarim kollarim titriyo cocuklardan firsat bulursam yatip uyumak iyi gelecek sanki
Geçmiş olsun canımTunaydin
Hastalaniyorum galiba
Afiyet olsun kuzum adimlar sahane tulumbada nazarligi olsun kalori gayet iyiİyi geceler kızlar;
Zipzip-
Cordelia
bilgeyogii
30 OCAK PAZARTESİ
9.772 ADIM
Eki Görüntüle 3199842 Eki Görüntüle 3199843
Anneme geldim canım pazartesiye kadar buradayım. Artık burada dikkat edicem sıkıntılı olacak ama mecbur. Tartimi bile yanımda getirdim
Çok geçmiş olsun canımm I Ilyusa ❤❤Tunaydin
Hastalaniyorum galiba
Gecmis olsun cnm. Rabbim şifa versinEvet canim ama doktorun dedigine gore omrunde gordugu en buyuk polip daha da varmis icerde tam temizlemediler yani![]()
Geçmiş olsun cnmTunaydin
Hastalaniyorum galiba
Selam Kaptanım ❤Selam kızlar herkese mutlu bir salı günü diliyorum. Kırmızı takım canları salmayin kendinizi sakin bırakmayın rehavete kapılmayın
fesang
E Elif Tolga
Hallederiz
@Willemijn-
aypare ackerman
I Ilyusa
Ucmelekannesi
@
Sağ ol kaptanim.Afiyet olsun kuzum adimlar sahane tulumbada nazarligi olsun kalori gayet iyi![]()
Ay ya İnsaallah orada da ayni guzellikte geçer diyet. Konusan tarti
İnsaallah kaptanim, 3 gün daha dayanmamiz lazimSelam kızlar herkese mutlu bir salı günü diliyorum. Kırmızı takım canları salmayin kendinizi sakin bırakmayın rehavete kapılmayın
fesang
E Elif Tolga
Hallederiz
@Willemijn-
aypare ackerman
I Ilyusa
Ucmelekannesi
Hedef60kgolmak Eki Görüntüle 3200200