Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

afiyet olsun canım adımlar şahane

Fofografi ekran görüntüsü alıp ekran fotoğrafım yaptım kaptanım.

Bugun spor için ayakkabımı, tayt t-shirt falan aldım yarın da gidip kaydımi seans saatlerimi belirleyecegim. Ay bı heyecan bı heyecan
Harikasınn canımm bu emeğin karşılığı çok güzel olacak inşallah

afiyet olsun canımm

herkesi tebrik ederim hepiniz çok iyisiniz

afiyet olsun harika menüüü canımm Hallederiz 'um .

Kizlar az önce bir olay yasadim gerçekten şasirdim anlatmak istedim.Biliyorsunuz Kanada karı kışı ile meşhur kapimizin önü merdivenler hep kar ve erimedigi icin temizlemek küremek zorundayiz genelde herkes iki gunde bir kapisinin onunun karlarını kürer.Az once 11 12 yaslarinda bir çocuk geldi ve 10 dolara kapinizin onunu temizleyebilirim dedi annesi de yanindaydi maddi durumlari oldukca iyi sasirdim annesi oglumun yavas yavas parayi kazanmayi ogrenme zamani geldi diyor. disarisi -5 derece ben olsam kiyamam zaten durmadan cikip soruyorum iyi misin üşüdün mü diye

29 ocak pazar menü
Sabah 08.30
1 yumurta
3 4 dilim sucuk
Biraz yufka ekmek

13. 30
2 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek

16.00a
Patates salatası
10 tane yaprak sarma
.

2 litre su
Zipzip- bilgeyogii

Merhabalar hanımlar
Beni de aranıza alın. Birkaç gündür okuyorum burayı, bizim 9. Takımdan arkadaşları gördüm.
Benim de ihtiyacım var zayıflamaya alırsanız takıma çok sevinirim
Hoşgeldin canim .Gerçekten çok guzel bir motivasyon var burda 9.takimin da cogu burda biz toplucak geldik kilo durumlarin nasil çok aldin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…