- 31 Temmuz 2020
- 20.353
- 60.234
- 548
Hoşbulduum tebrik ediyorum kaptanım en çok sen vermişsin
KIRMIZI TAKIMIMIZ RÜYA TAKIMIMIZ
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
I Ilyusa
Hallederiz
Mavikus_
fesang
Hedef60kgolmak
Gücümüzün farkındayız sonuna kadar savaşacağız... Çünkü biz kırmızı takımız. Hepinize güveniyorum bu hafta çok şaşırtıcı beklenmedik sonuçlar gelecek. Her fırsatta spor yapacak akşamları 8den sonra yememeye özen göstereceğiz çünkü biz ZAFERE İNANDIK VE ZAFER BİZİM İDEAL KİLOMUZDUR.. BENİMLE MİSİNİZ KIRMIZI TAKIMIN ASKERLERİ? VÜCUDUMUZA YAPILAN YAĞDAN İSTİLAYA BİR SON VERİYOR MUYUZ? YAĞLARI YAKIYOR MUYUZ??
Eki Görüntüle 3198288
Canım hayırlı olsun mavi kaptanlığınteşekkürler canım
teşekkürler canımCanım hayırlı olsun mavi kaptanlığın
Uçuralım kaptanımKinoalihatun
@Willemijn-
Pnrrr-12
Fit mutlu anne
erenmothers
Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
Cordelia
mavi takımımın güzeller güzeli çiçekleri
hepinize sonuna kadar güveniyorum, bizler gücümüzün farkındayız bizler kadınız istersek elimizden gelenin çok daha iyisini yapabiliriz.
bu hafta yemiş olmak için yemek kesinlikle yokkk.
açlığımızı hissedeceğiz, yerken yavaş ve yediğimizin farkına vararak yiyeceğiz.
küçük lokmalar, küçük porsiyonlar
hadi bakalım bu hafta mavi takımı bi uçuralımmmm
Canımsın kaptanım.Ben zaten kronik maviyim masmaviyim.mavişim.demirbas maviyim.resmimi de şöyle yapayım bariKinoalihatun
@Willemijn-
Pnrrr-12
Fit mutlu anne
erenmothers
Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
Cordelia
hepinize sonuna kadar güveniyorum, bizler gücümüzün farkındayız bizler kadınız istersek elimizden gelenin çok daha iyisini yapabiliriz.
açlığımızı hissedeceğiz, yerken yavaş ve yediğimzin farkına vararak yiyeceğiz.
işte aradığım motivasyon tam olarak bu, süpersinnn, daim olsun enerjin, hepimize bulaşsın inşallahCanımsın kaptanım.Ben zaten kronik maviyim masmaviyim.mavişim.demirbas maviyim.resmimi de şöyle yapayım bariEki Görüntüle 3198296
Bu hafta buraların tozunu atacağız inşallah
Demedin mi ayaklarımda sirun beynimde değil diyeEvet hala hastanedeyim, normal insanlara göre küçük, bana göre büyük ilerlemeler var maşallah
Bugün birde hafıza testi yaptılar, onu da geçtim
AhahahaKız araya girip durma
Reklam arası gibisin
Sesli güldüm kızKIRMIZI TAKIMIMIZ RÜYA TAKIMIMIZ
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
I Ilyusa
Hallederiz
Mavikus_
fesang
Hedef60kgolmak
Gücümüzün farkındayız sonuna kadar savaşacağız... Çünkü biz kırmızı takımız. Hepinize güveniyorum bu hafta çok şaşırtıcı beklenmedik sonuçlar gelecek. Her fırsatta spor yapacak akşamları 8den sonra yememeye özen göstereceğiz çünkü biz ZAFERE İNANDIK VE ZAFER BİZİM İDEAL KİLOMUZDUR.. BENİMLE MİSİNİZ KIRMIZI TAKIMIN ASKERLERİ? VÜCUDUMUZA YAPILAN YAĞDAN İSTİLAYA BİR SON VERİYOR MUYUZ? YAĞLARI YAKIYOR MUYUZ??
Eki Görüntüle 3198288
Hakkini kaybettin yesil kız diyecektim ki, son anda sokulmussun
Kinoalihatun
@Willemijn-
Pnrrr-12
Fit mutlu anne
erenmothers
Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
Cordelia
jinekolojik problemler iste bu hafta hastaneye gitme grlme çok olacagi icin buraya pek giremem velki diye sari olayim dedim .Tebrikler canım gayet güzel sizi
Hayırdır canım önemli bişey değildir inşAllah
Eki Görüntüle 3198024
Tebrikler kızlar
Adim atmam sorun olmaz kaptanimAfiyet olsun canim ❤
Gezegenim cok sevindim❤❤
Ekside olman guzel tebrik ederim canim❤
Gecmis olsun insallah sağlık sorunlarin kisa surede normala döner
Sarı takimda adim atman gerekiyor adim atmanda sorun olacak mi
Iyiyim sagol pinar bu ara tahlil ultrason vermem lazim fazlaca regl duzensizligi polip ve birkac sey daha cikti o yuzden musade istedim.Bu arada eksini tebrik ederimAz da olsa eksi gelmis ya buda güzel leylakim
Cok gecmis olsun bu arada iyisindir umarm
Tebrikler canim
Su icmeyi unutma
Tebrikler canim güzel eksi
Cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis ya Allah korumus beterinden
Baslangicin hayirli olsun canim cabuk gelen cabuk gider
Süpersinnnndaha iyisi gelmezse kirmizi takim kaptani olabillirsn
Tebrikler güzel eksi
bence Hafizeye ve sana tatil iyi gelmiyor .Herkes okulda isinde gücünde iken cok daha motive diyet yapiyorsunuz ama caninı sıkma 3 kilo vermissin kadinsin tekrar bismillah dersin uçurursun yine tartiyiGeçen cuma 83.05
Bu cuma 83.30
Fark +250
Serinin yuzdesini nasıl hesaiyordum hiç bilmiyorum yüzümde yok yazmaya zatenZipzip-
Eki Görüntüle 3198075
Cordelia Pnrrr-12 bilgeyogii
E Elif Tolga @succulentaski I IlyusaHedef60kgolmak erenmothers @belmayne
Kizlarr hepinizden çok özur diliyorum tam yarıyıl tatili evde duramamam falan derken hepsi etkili oldu bu durumda. Ama tabiki artı gelmemem gerekti.
Ya 77.4 ün direk 4 ü dikkatimi çekmis kafa gitti iyiceAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Foto olmasa kilonu anlayamacaktim
100 Gr da olsa ekşisin canim.
Hayırdır neyin var canım önemli birşey değildir ins
Tebrikler canim
Harikasın canim ne güzel ekşi maşallah
En azından sabitsin artı olmamdan guzel
Eksiye bak maşallah çok güzel canım
Harikasın Pınar hastalığına rağmen süpersin
Kirmizi takim kaptanligin hayirli olsun fitkopat o muthis enerjinle cok iyi bir rakip olacaksin biz mavilere
Hoş bulduk Yaseminim kaptanligin hayirli olsun .Bu hafta takima bir faydam olur mu bilmem ama arti gelmemeye calisacam inşallah
Eline emegine saglik kaptanim ❤Ucmelekannesi
Fit mutlu anne kaptanlarim bu hafta icin teşekkür ederiz ❤❤
Bu hafta kazanan Kırmızı takimUcmelekannesi Tebrikler
MasterFit Yarışması 61. Hafta 20.01.2023 Cuma 23.01.2023 P.tesi 27.01.2023 Cuma Fark Oran Kırmızı Takım Kırmızı Takım Ucmelekannesi Kırmızı Kaptan 83,05 83,2 83,3 -0,25 -0,30bilgeyogii Kırmızı 87 86,4 84,7 2,30 2,64Pnrrr-12 Kırmızı 77,05 76,6 76.10 0.95 1.23Cordelia Kırmızı 80,45 80,7580,05 0,40 0,50E Elif Tolga Kırmızı 75,8 75.3 74.0 1.8 2.37 Hedef60kgolmak Kırmızı Sarı 75,40erenmothers Kırmızı Sarı 61,90 Menü avantaj ödülü % 1 1 Spor avantaj ödülü % 1 2 Kırmızı Takım ortalama Sonuç 1.88Mavi Takım Fit mutlu anne Mavi Kaptan 73,4 74,6575,35 +1.95 -2.66Jasminium84 Mavi 65,95 66,7 65,5 0,45 0,68@Karamellim Mavi 79,6 79,1 78,8 0,80 1,01Kinoalihatun Mavi 81,45 81,8581.15 0.30 0,37Beyaz leylak Mavi 77,5 77,4 0,10 0,13aypare ackerman Mavi 60,1 60,5 61,5 -1,40 -2,33fesang Mavi Sarı 66,50Cicekbocekkaktus Mavi Sarı 77,8@Willemijn- Mavi Sarı 61,90 Mavi Takım Ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 1+%1 Mavi Takım Ortalama Sonuç -0.46Yeşil Takım @sara_28 Yeşil 95,2 95,20 100,00Menü avantaj ödülü % 1 Yeşil Takım Ortalama Sonuç @Suskunkardelen 67,40 66,70 0,70 1,04Mavikus_ 73,4 73,9 73,4 0,00 0,00Mthn83 82,3 80,4 1,90 2,31@kelebek19 58,50 59,20 -0,70 -1,20I Ilyusa 78,577.9 0.60 0,76Hallederiz 89,25 -89,25@succulentaski Kırmızı 60,5 60,50
Eline sağlık kaptanım.
Benim artıma rağmen takımda çok güzel eksileri olan arkadaşlarım sayesinde kazandık alkislarr onlara
Pnrrr-12 erenmothers Cordelia E Elif Tolga bilgeyogii Hedef60kgolmak kizlarr teşekkürler çok güzel bir hafta idi.
Adım atanların spor yapanların ayakları dert görmesin
Tamam canim sariya ekledim tekrardan geçmiş olsun❤Adim atmam sorun olmaz kaptanim
Selam tatlış
Ben 3 part yaptım 4 part akşam 8.30 yemekten 2 saat sonraYeni bir başarı hikayesi yazmak için bu cumayı milat kabul ediyoruz . Spora gidiyorum hepinize sonsuz güveniyorum kırmızı neferler :
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
I Ilyusa
fesang
Hedef60kgolmak
aypare ackerman
Hallederiz
Mavikus_
Kırmızınin haftası bu haftaişte aradığım motivasyon tam olarak bu, süpersinnn, daim olsun enerjin, hepimize bulaşsın inşallah
Cordelia
Pnrrr-12
@Willemijn-
Fit mutlu anne
erenmothers
Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
Akşam akşam güldürdün benijinekolojik problemler iste bu hafta hastaneye gitme grlme çok olacagi icin buraya pek giremem velki diye sari olayim dedim .
Adim atmam sorun olmaz kaptanim
Iyiyim sagol pinar bu ara tahlil ultrason vermem lazim fazlaca regl duzensizligi polip ve birkac sey daha cikti o yuzden musade istedim.Bu arada eksini tebrik ederim
bence Hafizeye ve sana tatil iyi gelmiyor .Herkes okulda isinde gücünde iken cok daha motive diyet yapiyorsunuz ama caninı sıkma 3 kilo vermissin kadinsin tekrar bismillah dersin uçurursun yine tartiyi
Ya 77.4 ün direk 4 ü dikkatimi çekmis kafa gitti iyiceahh ne gunlerdi ya 62 iken kendimi dev gibi hissediyordum simdi 74 ne zaman olacam diye dusunuyorum en zoru bu sabirsizlik
Kirmizi takim kaptanligin hayirli olsun fitkopat o muthis enerjinle cok iyi bir rakip olacaksin biz mavilerebu arada E Elif Tolga takımlarin transfer etmek için birbiriyle yarıştiğı pahali futbolcular gibi her hafta kapış kapış gidiyor
Hoş bulduk Yaseminim kaptanligin hayirli olsun .Bu hafta takima bir faydam olur mu bilmem ama arti gelmemeye calisacam inşallah
Yaa ne güzel insallah bu grup motivasyonunu tavan etsin canimm
Diyetisyenin tartisina göre 100 Gr eksiyim. Tabiki biraz serzenişte bulundu. Toparlayin kendinizi niye olmuyor olmayacak bişey yok gibilerinden. Ki haklı çok haklı
10 günlük vatsaptan takip ettiği motivasyon grubu varmış oraya aldı beni. Direk menülerini takip edeceğim fotoğraf atacaksınız dedi.
Seni seçtim pikachuuHeyecanını seveyim çok hoşuma gitti evet
MAVİ TAKIMIN GÜZELLER GÜZELİ KAPTANI:Jasminium84
Hosbuldummm
Ucuralimm kaptanimKinoalihatun
@Willemijn-
Pnrrr-12
Fit mutlu anne
erenmothers
Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
Cordelia
Anladim canim cok gecmis olsun tekrardanjinekolojik problemler iste bu hafta hastaneye gitme grlme çok olacagi icin buraya pek giremem velki diye sari olayim dedim .
Iyiyim sagol pinar bu ara tahlil ultrason vermem lazim fazlaca regl duzensizligi polip ve birkac sey daha cikti o yuzden musade istedim.Bu arada eksini tebrik ederim
bence Hafizeye ve sana tatil iyi gelmiyor .Herkes okulda isinde gücünde iken cok daha motive diyet yapiyorsunuz ama caninı sıkma 3 kilo vermissin kadinsin tekrar bismillah dersin uçurursun yine tartiyi
Ya 77.4 ün direk 4 ü dikkatimi çekmis kafa gitti iyiceahh ne gunlerdi ya 62 iken kendimi dev gibi hissediyordum simdi 74 ne zaman olacam diye dusunuyorum en zoru bu sabirsizlik
Kirmizi takim kaptanligin hayirli olsun fitkopat o muthis enerjinle cok iyi bir rakip olacaksin biz mavilerebu arada E Elif Tolga takımlarin transfer etmek için birbiriyle yarıştiğı pahali futbolcular gibi her hafta kapış kapış gidiyor
Artı gelmemek miiiiii, hayiiirrrrrr eksi geleceksin tabii ki inaniyorum sanajinekolojik problemler iste bu hafta hastaneye gitme grlme çok olacagi icin buraya pek giremem velki diye sari olayim dedim .
Güzel espriydiKırmızınin haftası bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?