- 31 Ekim 2013
- 21.351
- 71.573
- 798
- 40
bilmiyorum be canımcumaya hazırmıyız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum be canımcumaya hazırmıyız![]()
Hayırlı kandiller canımGünaydin fit ve güzel hatunlar kandiliniz mübarek olsun![]()
AkbabaAyy okurken fıtık oldumkim bu akraba mi arkadaş mi ? Önceki mesajlari okuyamadim .
Elif aylik hedefin mi 10 kiloydu? Sen tskima gelmeden önce mi basladin diyeteTartı beni seviyor bende onu çok seviyorum canım tartım güzel tartım yarın bana iyi davran ki camdan atmayayim seni![]()
Aleyküm selam momyselammm
Evet 27 Aralık baslangic tarihim yarın 1 ay olacak kıl payı kaçıyor hedefElif aylik hedefin mi 10 kiloydu? Sen tskima gelmeden önce mi basladin diyete
Bugün yok canım.saati takmadımBizim yürüyüş yarışı bitti dimi çarşambaya kadardı galiba bugün de var mı?
Bacimm ne diyon sen kil payi miEvet 27 Aralık baslangic tarihim yarın 1 ay olacak kıl payı kaçıyor hedef![]()
çok şükürBugün yok canım.saati takmadım![]()
Senle ben yürüye yürüye harab olduk değil mi fitkopatçok şükür![]()
Evet 9 verdik ustude varda ama.hedef gelmediBacimm ne diyon sen kil payi miayda 9 kilo mu verdin
Lütfen gitme buralarda kal
![]()
İlk ay olduğu için yoksa bu kadar gitmezdi şimdi ki hedef Şubat 27 eksi 7 kilo zorlayalim bakalım tutacak miBacimm ne diyon sen kil payi miayda 9 kilo mu verdin
Lütfen gitme buralarda kal
![]()
Evet evet bekliyoruz sopami hazirlayayim
Hazırla benim durum da belli değilEvet evet bekliyoruz sopami hazirlayayim![]()