• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

GÜNAYDIN KIZLAR :KK76:
Neler yapacaksınız bugün planlar nedir :KK64: Ben yakın kalktım yataktan bugün tembellik yaptık çocuklarla şimdi onlar oyun hamuru oynarken ben de söyle bi evi toparlayacağım sonrasında kahvaltı akşama pırasa yemeği düşünüyorum simdiden yanına mercimek çorbası ile :kk77:
Çocukların etkinliği vardı sabah oraya gittik geldim şimdi kahvaltı masasindayim birazcık yürümüş olabilir onlar etkinlik yaparken ama az toplayayim evi yürüyüş beni bekler akşama balık menüde

Tünaydin kizlar basimi kaldiramadim bugun ya gece öksürük yine mahvetti bizi 😢 hastaligm iyilesmek yerine daha kötüye gidiyor sanki sesim gitti iyice. Bugunu dinlenerek gecirece hic halim yok, oglum dünden beri muffin istiyodu onu zar zor yaptim valla saglik nekadar önemliymis böyle anlarda anliyor insan 🥲
Allah şifa versin canım 🤲🏼

Ben senin kazanacagina eminim ama kirmizi takim olarak kaptanimi tutuyorum Ucmelekannesi Ucmelekannesi
cunku takim olmak bunu gerek
Baştan bı üzüldüm ama toparladım sonra🥰🥰 kazanacağız canim 🥰
@Fit mutlu anne Ucmelekannesi Ucmelekannesi kaptanlıklarınız hayırlı olsun kızlar :KK68:
Güzel bir hafta geçirelimmm
Sağol tatlım😘

Bu videoyu yaptım 2 dk plank yaptım. Allah'ıma kavuştum. 😩😫🤪

Supersin beeee kaptanini yanlız bırakmazmisss🥰🥰🥰 mutlaka bizim takımdan biri kazanacak bu adım yarısını💃💃
Hoşbuldum kaptanım. Çok güzel eksiler vermişsiniz tebrik ederim. :KK68:
Sağol canım 🥰
Ben biraz az aktif olabiliyorum kusura bakmayın lütfen bebeklerin hem diş çıkarma dönemi hemde öksürük burun akıntısı tekrarladı fırsat bulamıyorum. Biraz zor günler geçiriyorum 1 saat ancak uyuyabiliyorum. Elimden geldiğince aktif olup menü spor paylaşımı yapmaya çalışacağım Ucmelekannesi Ucmelekannesi kaptanım. Masterfitte olmak istedim ipinucunu bırakmamak için. Anlayışınız için teşekkür ederim. :KK200:
Geçmiş olsun canım.
Canım gelebildigin kadar senin motivasyonun için güzel olur gelmen tabi

Menü ve spor paylasimini mutlaka yap canim😘
20 Ocak menüm biraz şaçmalamış olabilirim. Bugün normale dönücem inşallah.
Sabah
2 tane krep
1 kk peynir
1 tk kuşburnu marmelatı

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık erişte
Yoğurt

Akşam
6 tane köfte
5 6 parça fırında patates
1 dilim ekmek

Çay yanı
2 dilim kek
1 kase tavuklu şehriye salatası
4 kare çikolata

Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Dediğin gibi olmamış canim menün . Cuma günü kaçamak olmuş diyelim bugün toparlarsinn sen👍😘
20 0cak Cuma menum
12 :30 Kahvalti
2 haşlanmis yumurta
10 findik 1 avuctan az kuru üzüm
2 dilim ekmek
1 tatli kasigj tereyeg (ekmekler sicacikti dayanamadim:KK43:
1 kk kadar beyaz peynir

16 :30 sütlü (sütü çok az) kahve
1 hurma

19:30
Firinda sebzeli tavuk( 3 but )
Patateslerden 5 6 tane yedim
Su yine 1 litre
Yarin yuruyus ve spora start veriyirum inşallah
Zipzip- Zipzip- @Fit mutlu anne
Tereyağ göze batmıyor canim afiyet olsun 🥰
Kızlar günaydın yeni takımlar hayırlı olsun.
Cuma 20 ocak menü bildirimi
Sabah 9 20
2 ince dil çavdar 1tk fıstık ezmesi 1 yumurtadan omlet 1 domates 2 zeytin
Öğlen 13 00
1 kepçe domates çorbası
4yk şehriye pilavı
100gr kadar et
1 bardak ayran
Akşam 17 40
1 kepçe sebze çorbası
3yk peynirli makarna
Salata, 4yk bezelye
1.5lt su

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim. Bezelye ve makarnayi aynı anda tuketmeseymissin sanki bilemedim canim. Afiyet olsun 🥰
Amannnn amannn adımlara bakkkk 👏👏👏👏

Tünaydin kizlar basimi kaldiramadim bugun ya gece öksürük yine mahvetti bizi 😢 hastaligm iyilesmek yerine daha kötüye gidiyor sanki sesim gitti iyice. Bugunu dinlenerek gecirece hic halim yok, oglum dünden beri muffin istiyodu onu zar zor yaptim valla saglik nekadar önemliymis böyle anlarda anliyor insan 🥲
Geçmiş olsunn Pınar ımmm yaa . Doktora gittin mi canim

Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn :KK76: :KK76: :KK76:
Sınav görevine geldim öpüyorum
Iyi sinavlar canim ögretmenmiydin
GÜNAYDIN KIZLAR :KK76:
Neler yapacaksınız bugün planlar nedir :KK64: Ben yakın kalktım yataktan bugün tembellik yaptık çocuklarla şimdi onlar oyun hamuru oynarken ben de söyle bi evi toparlayacağım sonrasında kahvaltı akşama pırasa yemeği düşünüyorum simdiden yanına mercimek çorbası ile :kk77:
Oh miss aksam menüsü de güzel simdiden afiyet olsun bende tekim aksama esim yok tek tavuksuyu corbasi yapacagm
Gunaydinlarrr🥰🥰🥰
Güzel bir haftasonu olsun canlarım.

Kahvaltımı yaptım pazarimi bozdum geldim. Yerleştirdim . Yemeğimi yapıp tekrar yuruse gideceğim💃💃💃
Oh ne güzel masallah sana canim 🧿🥰
Allah şifa versin canım 🤲🏼
Amin canim sagol 🤗
Geçmiş olsunn Pınar ımmm yaa . Doktora gittin mi canim
Gittim canimya hemde 2 kez yani öksürük surubu agri kesici vs verip gönderdi

Rüyanda yürüdün mü🤭🤭

Afiyet olsun canim ♥️

Eline sağlık kaptanim ♥️
Tebrik ederim @fesang 😍😍
Uyumuş kalmışım valla kaptanim bugün yarışma olduğunu bilsem dün o kadar yormazdim 🤣🤣 Bugün adimliyoruz ama valla dünün yorgunluğu perisanlik.. Birinci olucam sanırım ama sondan birinci 🤣

Selam kız kardeşler canimlar selamm kaptanim Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve Zipzip- Zipzip- ve şahane grubum kırmızı takımım.. Süper verimli bol yağ yakimli bir gün diliyorum. ❤❤❤❤
Bugün dünkü sporun üzerine alistigi için vücudun daha kolay olacak . Yuruyeksin değil mi bugün de🥰🥰

🧿🧿
Gunaydinlarrr🥰🥰🥰
Güzel bir haftasonu olsun canlarım.

Kahvaltımı yaptım pazarimi bozdum geldim. Yerleştirdim . Yemeğimi yapıp tekrar yuruse gideceğim💃💃💃
Günaydın kaptanim ♥️
Tunaydin canim geçmiş olsun😔

Back
X