- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Evet canimGünaydın canımburcun aslan mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canimGünaydın canımburcun aslan mi
Hemen başlıyorumAa abla sende katılırsın sanmıştım![]()
Çocukların etkinliği vardı sabah oraya gittik geldim şimdi kahvaltı masasindayim birazcık yürümüş olabilir onlar etkinlik yaparken ama az toplayayim evi yürüyüş beni bekler akşama balık menüdeGÜNAYDIN KIZLAR![]()
Neler yapacaksınız bugün planlar nedirBen yakın kalktım yataktan bugün tembellik yaptık çocuklarla şimdi onlar oyun hamuru oynarken ben de söyle bi evi toparlayacağım sonrasında kahvaltı akşama pırasa yemeği düşünüyorum simdiden yanına mercimek çorbası ile
Allah şifa versin canımTünaydin kizlar basimi kaldiramadim bugun ya gece öksürük yine mahvetti bizihastaligm iyilesmek yerine daha kötüye gidiyor sanki sesim gitti iyice. Bugunu dinlenerek gecirece hic halim yok, oglum dünden beri muffin istiyodu onu zar zor yaptim valla saglik nekadar önemliymis böyle anlarda anliyor insan
![]()
Baştan bı üzüldüm ama toparladım sonraBen senin kazanacagina eminim ama kirmizi takim olarak kaptanimi tutuyorumUcmelekannesi
cunku takim olmak bunu gerek
Sağol tatlım
Bu videoyu yaptım 2 dk plank yaptım. Allah'ıma kavuştum.![]()
Sağol canımHoşbuldum kaptanım. Çok güzel eksiler vermişsiniz tebrik ederim.![]()
Geçmiş olsun canım.Ben biraz az aktif olabiliyorum kusura bakmayın lütfen bebeklerin hem diş çıkarma dönemi hemde öksürük burun akıntısı tekrarladı fırsat bulamıyorum. Biraz zor günler geçiriyorum 1 saat ancak uyuyabiliyorum. Elimden geldiğince aktif olup menü spor paylaşımı yapmaya çalışacağımUcmelekannesi kaptanım. Masterfitte olmak istedim ipinucunu bırakmamak için. Anlayışınız için teşekkür ederim.
![]()
Dediğin gibi olmamış canim menün . Cuma günü kaçamak olmuş diyelim bugün toparlarsinn sen20 Ocak menüm biraz şaçmalamış olabilirim. Bugün normale dönücem inşallah.
Sabah
2 tane krep
1 kk peynir
1 tk kuşburnu marmelatı
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık erişte
Yoğurt
Akşam
6 tane köfte
5 6 parça fırında patates
1 dilim ekmek
Çay yanı
2 dilim kek
1 kase tavuklu şehriye salatası
4 kare çikolata
Zipzip-
Ucmelekannesi
Tereyağ göze batmıyor canim afiyet olsun20 0cak Cuma menum
12 :30 Kahvalti
2 haşlanmis yumurta
10 findik 1 avuctan az kuru üzüm
2 dilim ekmek
1 tatli kasigj tereyeg (ekmekler sicacikti dayanamadim
1 kk kadar beyaz peynir
16 :30 sütlü (sütü çok az) kahve
1 hurma
19:30
Firinda sebzeli tavuk( 3 but )
Patateslerden 5 6 tane yedim
Su yine 1 litre
Yarin yuruyus ve spora start veriyirum inşallah
Zipzip- @Fit mutlu anne
Afiyet olsun canim. Bezelye ve makarnayi aynı anda tuketmeseymissin sanki bilemedim canim. Afiyet olsunKızlar günaydın yeni takımlar hayırlı olsun.
Cuma 20 ocak menü bildirimi
Sabah 9 20
2 ince dil çavdar 1tk fıstık ezmesi 1 yumurtadan omlet 1 domates 2 zeytin
Öğlen 13 00
1 kepçe domates çorbası
4yk şehriye pilavı
100gr kadar et
1 bardak ayran
Akşam 17 40
1 kepçe sebze çorbası
3yk peynirli makarna
Salata, 4yk bezelye
1.5lt su
Cordelia
Zipzip-
Ucmelekannesi
Amannnn amannn adımlara bakkkk
Geçmiş olsunn Pınar ımmm yaa . Doktora gittin mi canimTünaydin kizlar basimi kaldiramadim bugun ya gece öksürük yine mahvetti bizihastaligm iyilesmek yerine daha kötüye gidiyor sanki sesim gitti iyice. Bugunu dinlenerek gecirece hic halim yok, oglum dünden beri muffin istiyodu onu zar zor yaptim valla saglik nekadar önemliymis böyle anlarda anliyor insan
![]()
Iyi sinavlar canim ögretmenmiydinGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
![]()
Sınav görevine geldim öpüyorum
Oh miss aksam menüsü de güzel simdiden afiyet olsun bende tekim aksama esim yok tek tavuksuyu corbasi yapacagmGÜNAYDIN KIZLAR![]()
Neler yapacaksınız bugün planlar nedirBen yakın kalktım yataktan bugün tembellik yaptık çocuklarla şimdi onlar oyun hamuru oynarken ben de söyle bi evi toparlayacağım sonrasında kahvaltı akşama pırasa yemeği düşünüyorum simdiden yanına mercimek çorbası ile
Oh ne güzel masallah sana canimGunaydinlarrr
Güzel bir haftasonu olsun canlarım.
Kahvaltımı yaptım pazarimi bozdum geldim. Yerleştirdim . Yemeğimi yapıp tekrar yuruse gideceğim![]()
Amin canim sagolAllah şifa versin canım![]()
Gittim canimya hemde 2 kez yani öksürük surubu agri kesici vs verip gönderdiGeçmiş olsunn Pınar ımmm yaa . Doktora gittin mi canim
Uyumuş kalmışım valla kaptanim bugün yarışma olduğunu bilsem dün o kadar yormazdim
Bugün dünkü sporun üzerine alistigi için vücudun daha kolay olacak . Yuruyeksin değil mi bugün deSelam kız kardeşler canimlar selamm kaptanimUcmelekannesi ve
Zipzip- ve şahane grubum kırmızı takımım.. Süper verimli bol yağ yakimli bir gün diliyorum. ❤❤❤❤
Onun için daha var kuzum.Ben 252.000. Mesajı kovalıyorum![]()
Canim kaptanim ondan demedimBaştan bı üzüldüm ama toparladım sonrakazanacağız canim
![]()
Anladim canim:)Kanada da![]()
Sagol kaptanimAfiyet olsun canim![]()
Günaydın kaptanimGunaydinlarrr
Güzel bir haftasonu olsun canlarım.
Kahvaltımı yaptım pazarimi bozdum geldim. Yerleştirdim . Yemeğimi yapıp tekrar yuruse gideceğim![]()
Tunaydin canim geçmiş olsunTünaydin kizlar basimi kaldiramadim bugun ya gece öksürük yine mahvetti bizihastaligm iyilesmek yerine daha kötüye gidiyor sanki sesim gitti iyice. Bugunu dinlenerek gecirece hic halim yok, oglum dünden beri muffin istiyodu onu zar zor yaptim valla saglik nekadar önemliymis böyle anlarda anliyor insan
![]()