Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi an ben de düşündüm nerden geliyor, Mars mı, Jüpiter miKardeş sen etten kemikten değil misin bismillah![]()
Amin kuzumSen hele bir iyileş seninle her türlü yarışa ben varım gezegenimm. Her şey çok güzel olacak inşallah çok kısa zamanda hem de. Sendeki azim ve Allah'ın yardımı ile sahalara bomba gibi döneceksin.![]()
Hemen de duygulandımCanım ben de spora burada başladım. Her şey bu mesajla başladı. Sen de baslarsin![]()
Ayaklarım kopana kadar yürüyecegim herhalGÜNAYDIN KIZLAR![]()
Neler yapacaksınız bugün planlar nedirBen yakın kalktım yataktan bugün tembellik yaptık çocuklarla şimdi onlar oyun hamuru oynarken ben de söyle bi evi toparlayacağım sonrasında kahvaltı akşama pırasa yemeği düşünüyorum simdiden yanına mercimek çorbası ile
Günün sonunda anlarız FezomBi an ben de düşündüm nerden geliyor, Mars mı, Jüpiter mi![]()
2200 Yıldızım
Aa abla sende katılırsın sanmıştımBi an ben de düşündüm nerden geliyor, Mars mı, Jüpiter mi![]()
Hoşgeldin canım fazla adım atmayacağız 25-30 yeterGeldim ne oldu kim meydan okuyor![]()
Yaşasın
Gece bir miktar spor mu yapıldı bakiim??7500 adımla başlıyorum![]()
erenmothers tebrik ederim kaptanım çok güzel bir haftaydı
![]()
Zipzip-
Cordelia
Ellerinize emeklerinize sağlık![]()
Şimdi yine başlıyorumGece bir miktar spor mu yapıldı bakiim??