Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline emegine saglik canim
Tebrik ederim kizlarr
Hepsi 3.lügü kacirmamak icindi

Canim bu mesaji kaçta yazdin bilmiyorum ama şu an 7 buçuk (akşam ) Türkiyede ise 3 buçuk (gece) aramizda 8 saat var .Baya uzun bir zaman farki maalesef herkes güne basladiginda ben uykuda oluyorum herkes gununu bitirdiginde ben yeni güne başliyorum.

Utanç tablom

L

Allah kabul etsin
Amin canim:)

Bu videoyu yaptım 2 dk plank yaptım. Allah'ıma kavuştum.
Oh gitsin yaglar
Nerde yasiyosun canim
ben seni turkiye de yasiyosun biliyodum hep

Günaydın herkese erenmothers kaptanım tebrik ederim dün fırsat olmadı bir türlü giremedim. Alıntı yapıp cevaplamayı bilmiyorum tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Kilo verenleri tebrik ederim artı yada sabit olanlarda önümüzdeki hafta daha güzel verecekdir inşallah.

Ben biraz az aktif olabiliyorum kusura bakmayın lütfen bebeklerin hem diş çıkarma dönemi hemde öksürük burun akıntısı tekrarladı fırsat bulamıyorum. Biraz zor günler geçiriyorum 1 saat ancak uyuyabiliyorum. Elimden geldiğince aktif olup menü spor paylaşımı yapmaya çalışacağım Ucmelekannesi kaptanım. Masterfitte olmak istedim ipinucunu bırakmamak için. Anlayışınız için teşekkür ederim.

20 Ocak menüm biraz şaçmalamış olabilirim. Bugün normale dönücem inşallah.
Sabah
2 tane krep
1 kk peynir
1 tk kuşburnu marmelatı

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık erişte
Yoğurt

Akşam
6 tane köfte
5 6 parça fırında patates
1 dilim ekmek

Çay yanı
2 dilim kek
1 kase tavuklu şehriye salatası
4 kare çikolata

Zipzip- Ucmelekannesi

O zaman şuan saat 00.15 sana uyu uykular tatlı rüyalar

Afiyet 9psun canım

Canım geçmiş olsun kolay gelsin

Oleeeeeyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…