Rekor sende miydi canım yanlış mı hatırlıyorum??Adım yarışı mı var ben de katılıyorum
Aynen öyle canim gerçekten spor önemli. Hayatımin bir parçası yapabilsem keskeSpor şart 72 kilo da giyemedigim pantolonu 77 de giyebildim üstelik 1 ay bile olmadı spor yapali
Okudum okudum sus o sıra beynimi birine ödünç vermiştim sanırım idrak edememişHaticem seni tutmak istiyorum eski günlerin hatrina ama Elifin soyledikleri okudun nu dikkatli bacimkiz 33 bin diyor terminatör gibi masallah ysni 10 bin atinca yuruyemeyen 33 bini goruncec agzim acik kaldi bu yuzden bu ysrista brn E Elif Tolga alir diyorum.
Canım benim doğru taraftasin hiç şüphen olmasınHaticem seni tutmak istiyorum eski günlerin hatrina ama Elifin soyledikleri okudun nu dikkatli bacimkiz 33 bin diyor terminatör gibi masallah ysni 10 bin atinca yuruyemeyen 33 bini goruncec agzim acik kaldi bu yuzden bu ysrista brn E Elif Tolga alir diyorum.
Vuhuu grubum şahane.. Canım kaptanımCanlarimmm kırmızı güllerim yeni haftamiz hayırlı olsun hepiniz hosgeldiniz. Bol eksili saglikli bir hafta olsun
Cordelia @Pnrrr-12 bilgeyogii @Mavikus_ @succulentaski @Ilazram @SebastianCheesecake @erenmothers @belmayne
Ooo ortam canlanıyor hoşgeldin canım ben seni tutuyorumAdım yarışı mı var ben de katılıyorum
Kahkaha attım kendi yarışında rakibi tutmakOoo ortam canlanıyor hoşgeldin canım ben seni tutuyorum
Bende sana, hepimize guveniyorumVuhuu grubum şahane.. Canım kaptanımUcmelekannesi çok mutlu oldum. Miiikemmel kırmızı grup kırmızının ateşiyle bu hafta rekor kırarız biz inanıyorum güveniyorum
Gel canım gel şöyle yamacimizaKatılmakla katılmamak arasında gidip geliyorum
adım yarışına ben desteğim kaptanım ben varım kim kim?Benim küçük uyudu büyükler odasında eşim TV'ye bakıyor ben rahatım.
Ee yani adim yarısında var mısın yokmusun
Anında ikna olma özelliğim varGel canım gel şöyle yamacimiza
Ben seni tutuyorumadım yarışına ben desteğim kaptanım ben varım kim kim?
Vereceğiz kaptanım ölmek var dönmek yok bu yoldann..Bende sana, hepimize guveniyorum
Kırmızı renginin hakkını verecegiz
Yedim sizi hazır olun yarın 20 bin altı gelene acimayacagimAnında ikna olma özelliğim var
Geldimmm
Benim yirmiikibinikiyüzyirmiiki adimim varYedim sizi hazır olun yarın 20 bin altı gelene acimayacagim
Ooo benim takımım . Ha ben kazanmış ha o .Kahkaha attım kendi yarışında rakibi tutmak
Siprey boyalarla dene bıBelki bur gun denerim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Ben senide tutuyorum canim
Çok duygusal ateşli bir konusmaydi gerçekten@Jasminium84 E Elif TolgaKinoalihatun @Willemijn- @aypare ackerman @Beyaz leylak fesang @karamelllim @ifdiyetim hoşgeldiniz kızlar takıma mavi renginin hakkını verip inatçı deniz dalgaları gibi coşacağız bu hafta hem menü hem spor olarak hepinizde mutlaka spor ve adım bildirimi bekliyorum  aksi halfe elime alirim
Hele benimki o yüzden sıfır gösteriyorAklımı okudun 100.000 sifirlarsa kafasını kirariz
Gözlerim seni aradı kaptanım nerdesiiinAdım yarışı mı var ben de katılıyorum
Çiçeğim bu kosturmacadan sen galip geleceksin inanıyorum sanaVuhuu grubum şahane.. Canım kaptanımUcmelekannesi çok mutlu oldum. Miiikemmel kırmızı grup kırmızının ateşiyle bu hafta rekor kırarız biz inanıyorum güveniyorum
ay canımm çiçeğimmBen seni tutuyorum
Ben varımVereceğiz kaptanım ölmek var dönmek yok bu yoldann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?