- 18 Mart 2018
- 30.995
- 123.662
- 598
- 35
Geçmiş olsun canımBen de hala çok hastayımmasallah iştahım kesilmedi bı tek :)
bilmiyorum ki kuzum ya kafada bitirmek gerek bazı şeyleri sanırımYa biz niye böyleyiz
Hadi su içGünaaydın
Günaydın canimGünaydın canlarım
Kaçırdım ödülü250 000. Mesaj Tebrikler sütlü tatlı ya da çikolata ödülünü kazandın.
Günaydın canim
Gecmis olsun canimBen de hala çok hastayımmasallah iştahım kesilmedi bı tek :)
Günaydın kaptanimGünaydın
Günaydın canim
Günaydınlar kuzucumGünaydın kaptanim
Günaydın canim gecmis olsun
Afiyet olsun canim
Günaydın ablacim
Gecmis olsun canim
Günaydın canimGünaaydın
Günaydın canimGunaydinnnlarrr
Günaydın canimGünaydın kizlar
Geçmiş olsun canimgeçmiş olsun canım
benim de dün gece çıktı ateşim, bugün her yerim dökülüyor
keşke biri izin verse de eve gitsem
Hayirli sabahlar gezegenimHayırlı sabahlar
Mahvetti seni bu hastalık kuzumKaptanım pek iyi değilim ne içip yediğimi bile bilmiyorum haber verim dedim
Sen harikasın zatenBurada sık aktif olamasamda diyet tam gaz devam kaptanım. 1 gün bi akşama yaşadımama güzel devam ediyor. Bugünde dikkat edip günüde biraz erken kapatirsam güzel sonuçla gelirim
Geçmiş olsun canım hayrolsun Rabbim beterinden korusun
O gofret ah o gofret
Günaydin . Kötü bir sey olmadı.Birşey dikkatimi çekti,dün sayfada bişeyler mi oldu gene,biraz okudum geçmişide olmasın böyle şeyler lütfen.
Puuf bu oldu öğrensek iyi olacak çünki ben sağlıklı yaşam olayına tamamen uyum saglayabilecegimi sanmıyorum canım sürekli karbon istiyorbilmiyorum ki kuzum ya kafada bitirmek gerek bazı şeyleri sanırım
bir de instagramda takip ettiğim bir diyetisyen var kesinlikle yasaklı diyetlere karşı, diyet bittiği anda saldıracaksınız o yiyeceklere diyor.
yerken tadına vararak suçlu hissetmeyerek pişmanlık duymayarak yersek hem yediğimizden keyif alacağımızı hem de doyum noktasını hissedebildiğimiz için kendimizi durdurabileceğimizi söylüyor
Günaydın olmasında zaten.Günaydin . Kötü bir sey olmadı.
Günaydınlar karbonhidrattan uzak durmak lazım,ben ki ekmek arası reçel yiyordum kahvaltı ekmeksiz nasıl yenir derken ekmeği kesmiştim.Sonra çavdarlı ve t.buğday aldım 1 dilim filan yiyordum.Börek çörek uzak durmak lazım arada ödül olarak az bişi yenebiliyor.Puuf bu oldu öğrensek iyi olacak çünki ben sağlıklı yaşam olayına tamamen uyum saglayabilecegimi sanmıyorum canım sürekli karbon istiyor
işte kadının dediği nokta da bu karbonu tü kaka olarak kodlamışsın beyninde, dolayısıyla yerken kendini suçlu hissediyorsun yanlış birşey yaptığını düşünüyorsun ve aslında bu sebeple yediğinden keyif almıyorsun, almadığın içinde o keyfe varana kadar yiyorsun.Puuf bu oldu öğrensek iyi olacak çünki ben sağlıklı yaşam olayına tamamen uyum saglayabilecegimi sanmıyorum canım sürekli karbon istiyor
İçtim fezom ❤ hadi herkes içsinHadi su iç
❤ evet kaptanım . Uzun süredir banlanmadığım için 1 gün sürdüGünaydın canim
Dün banlıydın sanırım nikini gri görmüştüm cabuk gelmişsin
Valla şöyle bir durum var. Yazı duyguları anlatmaya yetmiyor. Anlatmak istediğinle anlaşılan çok farklı oluyor. Dün yorumu ilk okuduğumda üzüldüm. Ama sonuçta burda bulunmamin sebebi bu tür yorumlar almak. Sağolsun banane demedi. Yabancı görmedi dedim kendi kendime. Yinede bı yanım hep savunmaciydi. Onu da fark ettim mesela. Tek başına yazı herşeye yetmiyor. Amacının kırıcı olduğunu düşünmedim hiç. Sadece ifade şeklin farklı bence.Tamam işte "bildigimizi anlatmak icin buradayiz" dediginiz icin, ben de bağlaç yanlisini duzelttim (demek ki bu cumleyi kuran birisi bana da kizmaz dedim. Demek ki bildigimizi anlatmamizi istiyor dedim) yoksa ben nasil tanimadigim birinin yanlisini duzeltmeye cesaret edeyim. Birisi beni yanlisim icin uyarsa kizmam ki, bilhassa tesekkur ederim.
Ben de iyiyim şükür canim
Ne ettin gene bakalım bdv'mi yaktı başınıİçtim fezom ❤ hadi herkes içsin
❤ evet kaptanım . Uzun süredir banlanmadığım için 1 gün sürdü
Aynen birde cocukla çok zor geçiyor 1 hafta oldu nerdeyse düzelemiyorum beyinde uyuşuk gibi bilmiyorum umarim gecer çok dikkat edin kendinize birde regl oldum üstüne bir toparlayalım bomba gibi geleceğim .Mahvetti seni bu hastalık kuzumgeçmiş olsun
Sen harikasın zatenBiliyorum tatlım menülerin çok güzel gofret için pişmanlık duyma oldu ve bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?