- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Sıkı takip8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe @Mefkurem @askrhpozitif @madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 K klbk33 @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa Amine Busra bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 Nefesimmmsin aypare ackerman ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Filiz16 @Bal0ncuk Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
Yapiyoruz tabi ki 6000 adimdayim simdi :))bluegreeneyes Amine Busra Nefesimmmsin fantastikaaa Zipzip- M MissHayaLet Wilma11 @Tostombalakanne @Zeynebim2020 U umutum
mavisler bugün 12 bin adım yapıyor muyuz
Tşk ederim balımAslında bekunis baya etkili bir ilaç
Dengeler bir anda nasıl da dönmüş
Hepimiz taşın altına elimizi koyarsak umudumuz var
Pişman et mavi takımı canım hoşgeldin aramıza
Başlangıçin hayırlı olsun canım
Uyanıkhaftaya fazla eksi gelecek
Çok geçmiş olsun canım
Canım Allah kolaylık versin geçmiş yapamıyorsun anlıyorum ama alıntılara da cevap vermiyorsun
Kızının daha iyi olmasına sevindim iradenide tebrik ederim
Sanırsam galiba
Sol tarafından kalktım sanırım canım bende Bilmiyorum
Abla bunu konuşmuştuk alırken iyiymiste verirken bogrune öküz oturuyormuş
Adım sayar indirdim ama çalışmıyor 1 saat tempolu yürüyüş yaptımYapiyoruz tabi ki 6000 adimdayim simdi :))
Hangisini yukledin canimAdım sayar indirdim ama çalışmıyor 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
1500 adım kaldı pazara saklıyombluegreeneyes Amine Busra Nefesimmmsin fantastikaaa Zipzip- M MissHayaLet Wilma11 @Tostombalakanne @Zeynebim2020 U umutum
3000 deyimbluegreeneyes Amine Busra Nefesimmmsin fantastikaaa Zipzip- M MissHayaLet Wilma11 @Tostombalakanne @Zeynebim2020 U umutum
bluegreeneyes Amine Busra Nefesimmmsin fantastikaaa Zipzip- M MissHayaLet Wilma11 @Tostombalakanne @Zeynebim2020 U umutum
Hangisini yukledin canim
Samsung health varmis canim onu kullansana ben onu kullaniyorum
Aksam ac mi kalacaksinTartılamadım ama günlük yarı adım şimdilik böyle akşam 12 olacak inşallah
Bugün hastanede olduğum için de 1 bardak çayla iki börek tüketimim oldu akşam bişey yemek yok
Ayarlarını yapamadimkiSamsung health varmis canim onu kullansana ben onu kullaniyorum
Dur bakalim bi :)Ayarlarını yapamadimki
Gecmis olsun ne dedi doktor3000 adimdayim daha canim. Hastaneden yeni geldik. Oglan ateşli onu banyo yaptirdim . Gece yüricem.
Gecmis olsun ne dedi doktor
Gecmis olsun canim Allah sifa versinCanım cok sagolasin . Cigerlere inmiş ama daha yeni dedi. Birde faranjit var dedi. Antibiyotik verdi ama yinede korona testine yönlendirdi. Oyüzden test sonuçlanana kadar sadece calpol ver dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?