Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız sen nerelerdeydin
Çok karışık işlerim vardı. Kv göz operasyonu geçirdi. Daha o ameliyattan çıkmadan ablam aradı, çok kötü kaza yaptım hemen gel diye. Kv eve bırakıp ablamın yanına karakola gittim. 8 saat tuttular bizi vs. Sonra 3 gün kendime gelemedim yaaa Kv iyileşip eltime gecti, bugün tatil yapacağım derken, annem trip yapıyor şimdi de Eşime dedim erken çık, annemin gazını almam lazım Ters dönmüş tospik gibi debeleniyorum işte

Gecmis olsun canim yaa

masal3487 zeynepcim bugün 2 kere gruba bakıp bildirim yapmadin

Takim yarışina girmek istiyormusun diye sana sorulmustu, sende kabul ettin. O yüzden sorumluluklarini yerine getirmeni rica ediyorum cnm

Bilgilendirme amacli yaziyorum :
-Eger takim uyeleri duzenli menü bildirimi yapmazsa diğer takim yüzde 1 avantaj kazanir

-hangi takimin adim sayisi fazlaysa yüzde 2 lik avantaji alir

Yani cogunluk elinden geleni yapsa bile 1 kisinin destek vermemesi, bütün emekleri çöp ediyor

Seninde katilimini ve destegini bekliyorum cnm

Haydi maviler haydi maviler haydiii, tam zamani tam zamani simdiiikk
evt yaaa şimdi ne güzel yatıp yarım saat uyunur tam zamanı , milletin bebeleri de okuldadır gürültü pek olmaz sonra dipçik gibi kalkılırdııı
ben de tam zamanı lafını duyunca direk uyku geliyor aklımaaa

Çok geçmiş olsun canım benim

ayyy çok geçmiş olsun gülüm kv ne de ablana da , yaralı falan yok değil mi , kaza olunca kavga mı olmuş niye 8 saat sizi karakolda tuttular yaav

2 kucuk bebeyle benim aklim hep sporda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…