- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Sen kırmızı takıma transfer oldun canım.Ben kırmızı mı olmuşum. Az önce mavi değil miydim. Kafam karıştı
Kırmızı olunca herşey değişiyor. Bir azim bir hırs geliyor.8905 adımdayımbugün kafaya koydum 12 bini
Nasıl oldu buSen kırmızı takıma transfer oldun canım.
Maviler gevrek gevrek gülüyor ama son gülen iyi gülermiş.
1,2,3 şşşşşşşşşş K I R M I Z I
Amaç maviye düşmemek miKırmızı olunca herşey değişiyor. Bir azim bir hırs geliyor.
P.tesi challenge var. En çok kilo veren kaptan oyuncu değiştirme hakkı kazanıyor.Nasıl oldu bu
Yok canım. Amaç hangi takımda olursan ol en güzel kiloyu vererek ve spor yaparak takıma başarı kazandırmak. Mavi takım takım kaptanı, sanırım sporların eksik diye seni kırmızı takıma gönderdi.Amaç maviye düşmemek mi
Kaptanlikta gözüm yok kilo verim yeterCuma kaptan mi olacaksin
Ben bu hafta iyi kilo vermeyi bekliyorum kiYok canım. Amaç hangi takımda olursan ol en güzel kiloyu vererek ve spor yaparak takıma başarı kazandırmak. Mavi takım takım kaptanı, sanırım sporların eksik diye seni kırmızı takıma gönderdi.fantastikaaa
Aynen canım. 3 gün de güzel attım mı efsane.Ben bu hafta iyi kilo vermeyi bekliyorum ki
Çünkü aç geziyorum.
İştahım kapandı.
Kilom düşük olduğundan yüzden çok çıkıyor.
Uzun vadede kırmızıya katkım olacak yani
Sen susEVET KIRMIZLAR, OLAN OLDU BİTEN BİTTİ. kAPTANIMIZ HARİKA İŞ ÇIKARDI AMA YETMEDİ. ÖNÜMÜZDE 4 GÜN VAR. ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM. BU TAKIM OYUNU. 12 KİŞİYİZ. BAŞARACAĞIZ.
Bir ayağım hep burada benimooooooooooooooo ablaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsın
ne işin var burda
öyle edeyim bari
-1 diyon eksi 900 cikartiyorsunEki Görüntüle 2931367
Kalvalti yaptığım için -1 kilo diyelim başlangıç kilom 88.9 olsunmuZipzip- kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?