Ben hâla XL ve Lhavalara gel havalara
ben s idim L olmuşum o ne olcak abla
Ben napam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hâla XL ve Lhavalara gel havalara
ben s idim L olmuşum o ne olcak abla
aaa vw ye bile gitmemişsin bence de kesin şimdi kendi tartınla tartılsan arkadaşındakiyle ya aynı ya da daha bile eksi rakam çıkabilir , maşallah gülüm sana çok güzel zayıflıyorsun yaşasınnn hafiflemekkkCordelia ya da yazmistim. Evden cikarken daha lavaboya bile gitmemistim. Uyanir uyanmaz tartilip cekmistim. Gercekten suan da evde tartilsam belkide öyle cikardim
Aynen abla biktim kilo mevzusundan artikaaa vw ye bile gitmemişsin bence de kesin şimdi kendi tartınla tartılsan arkadaşındakiyle ya aynı ya da daha bile eksi rakam çıkabilir , maşallah gülüm sana çok güzel zayıflıyorsun yaşasınnn hafiflemekkk
Zipzip- etiketlemeyi unutmusum kaptanimK klbk33 arkadasimi Mefkurem ablamin sefkatli kollarina yollayip, Nefesimmmsin arkadasimi takimima almaya karar verdim. Herkes icin hayirli olsun
80lere hizli bir giris yapacaksin. 2 ay sonra yilbasindaki haline kendin bile inanamayacaksinAynen abla biktim kilo mevzusundan artik
Hayirli olsun her iki takıma daK klbk33 arkadasimi Mefkurem ablamin sefkatli kollarina yollayip, Nefesimmmsin arkadasimi takimima almaya karar verdim. Herkes icin hayirli olsun
Canimsinfantastikaaa sen bize bu galibiyeti getirdin bizde mavi takim olarak cuma günü getirmek için sporumuza ve beslenmemize daha dikkat gosterecegiz
Sagol bebisim. Senin gecen hafta yasattigin mutluluk bu hafta da bana nasip oldu
Hemen bir turk kahvesi patlatiyorumCanimsin
Azminin sonucunu aldın canım benimSagol bebisim. Senin gecen hafta yasattigin mutluluk bu hafta da bana nasip oldu
Canim yuruyus kabızlık icinde iyi. Benimde mideme karnima kramplar giriyor. Dun yesilcay ictim 2 kez wcye gittim8 bindeyim ama cok terledim Hava sicakta montla yurudum
Bu Arada karnim çok agrıyor kabız olmuşum
Dun bekunis ictim ona ragmen gidemedimCanim yuruyus kabızlık icinde iyi. Benimde mideme karnima kramplar giriyor. Dun yesilcay ictim 2 kez wcye gittim
K klbk33 hoşgeldin canım aramıza. Nefesimmmsin güle güle gülebebeğim.K klbk33 arkadasimi Mefkurem ablamin sefkatli kollarina yollayip, Nefesimmmsin arkadasimi takimima almaya karar verdim. Herkes icin hayirli olsun
İyi geldi miCanim yuruyus kabızlık icinde iyi. Benimde mideme karnima kramplar giriyor. Dun yesilcay ictim 2 kez wcye gittim