Ben 1 gün dikkat etmedim . 1 günde az yedim olmayınca olmuyor işte bir de üstüne ödem . Bana az yemek yaramıyor onu görüyorum burda birde kaçamak .bu kadar dikkat edip nasıl kilo vermiyor aksine alıyorsunuz
korkmaya başladım ve pes etmeye
Sen üzüldün mü . Valla bilerek kırmak istemem ben kimseyi. Üzdüysem seni özür dilerim gerçekten. Ben seninle niye dalga geçeyim. Sen gördüğümden iyi kişilerden birisin ve kırmak isteyeceğim en son kişisin.Dalga geciyorsunuz sonra benimle
Yok canim ya üzülmedimSen üzüldün mü . Valla bilerek kırmak istemem ben kimseyi. Üzdüysem seni özür dilerim gerçekten. Ben seninle niye dalga geçeyim. Sen gördüğümden iyi kişilerden birisin ve kırmak isteyeceğim en son kişisin.
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Gerçekten mi ,oh be içim rahatladı . Valla üzüldün sandım. İçim acıdıYok canim ya üzülmedim
Takılıyorum bende sizlere
Gunaydin canimGunaydin canim
Yavrum onlar ödem ödembu kadar dikkat edip nasıl kilo vermiyor aksine alıyorsunuz
korkmaya başladım ve pes etmeye
Yavrum onlar ödem ödem
G
Gerçekten mi ,oh be içim rahatladı . Valla üzüldün sandım. İçim acıdı
Bana üzgün atıp nehiri öpmek?
Hoşuna mı gitti. Kıyamıyor işte kimseye onunda yapısı o. .
Beni öper tabi çalışkan disiplinli yarışmacılardan birisiyim . Yada ben öyle sanıyorumBana üzgün atıp nehiri öpmek?
Oylesin tabi ama artini begenmedimBeni öper tabi çalışkan disiplinli yarışmacılardan birisiyim . Yada ben öyle sanıyorum
Valla üzgün emoji atınca ben de üzüldüm iyiki sakaymisYok canim ya üzülmedim
Takılıyorum bende sizlere
Gunaydin canim haftaya eksi ile baslaman güzelGünaydıngece hortlak gibi gezdim
Tartim 73.4
-100 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?