Zaman içinde gider o fazlalıklar. Diyetinde başarılar dilerim canımGunaydin kizlar, yeterince siskoyum gonul rahatligiyla bagriniza basabilirsiniz
Afiyet olsun canim8 Ağustos pazartesi
Sabah 11.00
Çeyrek simit
Yarım dilim süzme peynir
Acı yeşil biber domates
Akşam 17.00
Bir tabak kıymalı kabak
Yarım kase yoğurt
Kırmızı meyveli yulaf bar
Bir dilim çok tahıllı ekmek
Zipzip- Kinoalihatun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim8 Ağustos pazartesi
07.30 2 tane haşlanmış yumurta 1 dilim hindi füme 1 domates 10 tane zeytin
12.30 1 dilim kuzu külbastı bol salata
19.30 züber protein bar ve sütlü kahve
Akşam yemek yiyemedim arkadaşımla kahve içmeye çıktık. Bu saatten sonra da yiyemem artık.
Adım 8406 gözüküyor ama aslında en az 12 bini var. Telefonu bebek arabasının sepetine atmıştım saymamış tabi ki
Kinoalihatun
Cok tesekkurler, insallah azimli olabilirim. Istemek basarmanin yarisiZaman içinde gider o fazlalıklar. Diyetinde başarılar dilerim canım
8 Ağustos pazartesi
07.30 2 tane haşlanmış yumurta 1 dilim hindi füme 1 domates 10 tane zeytin
12.30 1 dilim kuzu külbastı bol salata
19.30 züber protein bar ve sütlü kahve
Akşam yemek yiyemedim arkadaşımla kahve içmeye çıktık. Bu saatten sonra da yiyemem artık.
Adım 8406 gözüküyor ama aslında en az 12 bini var. Telefonu bebek arabasının sepetine atmıştım saymamış tabi ki
Kinoalihatun
Iyi yapmissin canim afiyet olsunTabi ki dayanamadım. Evde sıcak ayran aşı çorbası içtim bir kase
Afiyet olsun canim8 ağustos
Sabah sirkeli su
Ara
2 ceviz
Şekersiz türk kahvesi
Öğle
2 tane ev poğaçası
Akşam
1 kase kabaklı yoğurt çorbası
Spor
600 ip atlama
60 squat
Kalori: 600
Otomatik mi almış çakallar ya. Neyse iyi haberler güzel motivasyonlar beğeniler alasınız o gb'la bari de değsin:) canınız sağolsunİnterneti bitirmişim 1 GB kendi kendine tanımlanmış 35 lira eklendi faturaya eyvah eyvah
Vallahi öyle oldu sanırım.. hemen kapattım kendi internetimi eve bağlandım korkudanOtomatik mi almış çakallar ya. Neyse iyi haberler güzel motivasyonlar beğeniler alasınız o gb'la bari de değsin:) canınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?