- 18 Mart 2018
- 30.979
- 123.572
- 598
- 35
Ben kabullendim, etrafımdakiler sıkıldı, yine mi diyetteymişim, benim diyetim hiç bitmiyormuş. Sanane arkadaş, sen istediğin kadar tıkınabilirsin, ben sana niye bu kadar çok yiyorsun diyormuyum.Hepimizin yarasi aynıkilo vermenin kitabını yazacak kadar bilgimiz var ama korumaya gelince orda cuvalliyoruz işte
❤❤❤Gel canım benim gel kuzum gümbür gümbür yağları eritelim
Faydasını göreceksin mutlaka.Hemen hazırlıyorum
İşte buKırmızı takımımın azimli kizlarihaftasonu elimden geldiğince dikkat ederek ,hatta dün annemlere yaptığım tatlının tadına bile bakmiyarak yağmur da çamur da yürüyüş yaparak üstüme düşeni yaptım ve eksi gelerek bugünkü avantajı almayi hak kazandik
Bugünkü kontrol tartisinda maşallah hepinizin eksisi çok güzel teşekkür ederim haftasonunu elinizden geldiğince dikkat edip sporla geçirdiğiniz için
Zoru atlattık haftaici diyet yapması daha rahat yeterkı kafada bitirelim
Şuan mavi takımdan daha avantajlı ilerliyoruz Yeter ki rehavete kapılmadan daha da asılmaya özen gösterelim
Bu dört gün lütfen menüler de kaçamak olmasın ve şişlik yapıcak bakliyatta yememenizi tavsiye ederim
İsterseniz Perşembe günü belirlediğimiz bir detoksu birlikte yapabiliriz
Ateşin kızları Ben bu maçı alicagima sizlere inanıyorum
@pastelfit
@Tutku44
@L u c i a
@B O Z A
sara_28
@Aomine Daiki
zeyneppk
hoşbuldum canım bu hafta bende tam motiveyimİşte bubiliyordum ben azmine hayranım senin azminle motivasyonunla bu cuma zafer bizim
sara_28 Kırmızı takima hoşgeldin canım bu hafta hepimiz için güzel bir başlangıç yapıp tam motive devam ediyoruz
boş ver gezegenim her zaman konuşacak birileri bulunur önemli olan bizim ne istediğimiz ne düşündüğümüzBen kabullendim, etrafımdakiler sıkıldı, yine mi diyetteymişim, benim diyetim hiç bitmiyormuş. Sanane arkadaş, sen istediğin kadar tıkınabilirsin, ben sana niye bu kadar çok yiyorsun diyormuyum.
Birde amaan ye gitsin, manken mi olacan bu yaştan sonra diyen grup var. Sensin yaşlı, evet manken olacam diyorum şaka yollu.
Kolay sinirlenmem ama bazen birilerinin kalbini kırasım geliyor. Boşver kızım diyorum, sivrisinek, saz misali
Bosver canım sen sağlığını düşünüyorsun bende bilmm kaç kiloya gelmiş sağlıklı beslenmek hiç aklına gelmeyen insanlara şaşırıyorum sen enazindan kendini sağlığını düşünüp hominigirtlak yemiyorsun olsun enazindan çaba sarfediyorsun bosvrr takılmaBen kabullendim, etrafımdakiler sıkıldı, yine mi diyetteymişim, benim diyetim hiç bitmiyormuş. Sanane arkadaş, sen istediğin kadar tıkınabilirsin, ben sana niye bu kadar çok yiyorsun diyormuyum.
Birde amaan ye gitsin, manken mi olacan bu yaştan sonra diyen grup var. Sensin yaşlı, evet manken olacam diyorum şaka yollu.
Kolay sinirlenmem ama bazen birilerinin kalbini kırasım geliyor. Boşver kızım diyorum, sivrisinek, saz misali
Ohh miss.Afiyet olsun canımhoşbuldum canım bu hafta bende tam motiveyim
şimdide yeşil çayımı içiyorum
teşekkür ederim gel beraber olsun canım benimOhh miss.Afiyet olsun canım
İnşallah öyle olur da görürsün hemşehrimIkımızede cnmkim bilir Hedef65tir cuma günü ondan vazgeçerek ne büyük hata yaptığımı bana gösterirken mavi takımın kazanmasına sebep olucaktir
Ayy ben niyetliyim az önce yine tartildim da - 800 grdaymPazartesi avantajini kazanan kirmizi kaptanFitt_anne tebrik ediyorum
Fitt_anne kaptanim mavi takimdan bir kisiyi takimina almani,kirmizi takimdan bir kisiyide mavi takima göndermeni bekliyoruz
Masterfit Yarışması 42.Etap Cuma Pazartesi Fark Yüzde Kırmızı Takım Fitt_anne Kırmızı Kaptan 80.7 79.9 0.8 0.99 @pastelfit Kırmızı 56.4 56.5 +0.1 -018 @Tutku44 Kırmızı 83.6 82.8 0.8 0.95 Hedef65tir Kırmızı 78.3 79.0 +0.7 -0.89 @L u c i a Kırmızı 88.1 87.5 0.6 0.68 zeyneppk Kırmızı 79.3 78.6 0.7 0.88 @B O Z A Kırmızı 73.2 72.4 0.8 1.09 @Aomine Daiki Kırmızı 63.9 63.5 0.4 0.63 @Bal0ncuk Kırmızı-Sarı 58.0 Mavi Takım @Kinoalihatun Mavi Kaptan 77.25 76.6 0.65 0.84 @fesang Mavi 60.7 60.3 0.4 0.66 @DombiliKus Mavi 85.1 85.0 0.1 0.12 @LimonluAyran Mavi 74.3 74.8 +0.5 -0.67 sara_28 Mavi 91.7 90.8 0.9 0.98 @succulentaski Mavi 61.4 60.8 0.6 0.98 @busra ytez Mavi 77.0 @DeryaOnDiet Mavi 74.6 @_ASTRAL_ Mavi-Sarı 68.7 Yesil Takım gezegenfeza Yeşil 80.4 80.8 +0.4 @herseygececek Yeşil 106.2 105.7 0.5 @judiee Yeşil 52.3 51.7 0.6 Begonya2 Yeşil 79.1 79.0 0.1 askzor 70.5 71.1 +0.6
Allah kabul etsin canim eksin cok guzel tebrik ederimAyy ben niyetliyim az önce yine tartildim da - 800 grdaym
Teşekkür ederim kaptanımm, az önce yine tartildim - 1.100 grAllah kabul etsin canim eksin cok guzel tebrik ederim
Kolay gelsin canim dikkat etmeye calisTeşekkür ederim kaptanımm, az önce yine tartildim - 1.100 grama işte su kaybı iftarda kendimi çok kaybetmem inşaAllah, misafirm var koşturmalı geçiyor
Amin güzel kalpli papatyam kpss ye çalışcam ama hiç canım istemiyorMoralini bozma canim cumaya eksiye düşersin
Insallah gonlune gore bir is bulursun
Kpss ye calisacak misin tekrar
Bende baslayamadim canim daha cuma günü köye ordan tatile gidecegim eksikleri tamamliyorumAmin güzel kalpli papatyam kpss ye çalışcam ama hiç canım istemiyor
Sen çalışıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?