- 31 Temmuz 2020
- 20.359
- 60.234
- 548
haklisin canim.
soyle bir kisa vadeli liste hazirladim:
1- gunluk en az 20 dk aktif spor
2- gunluk 10 000 adim
3- bugun seker yemeyecegim
4- bugun her 3 saatte bir duzenli saglikli beslenecegim
ben yazdim, sira sende cnam, ne hedefler, kurallar koydun?
Cudicim sadece tartı fotoğrafi değil. Ayaklarının da görünmesi gerekiyor.Yarışmaya katılmak için sadece tartı fotoğrafını mı çekiyoruz başka ne gerekli?
Tatlım merak ettiğin ne varsa sorabilirsinAynen bende yeni geldiğim için bilmiyorum
Yarın yarış başlıyormuş yA neler yapacağız meselaTatlım merak ettiğin ne varsa sorabilirsin
Oo burası mı:) ben burayı görüp çok sıkı diye korkup gelmemiştimherseygececek
Burasi canim
Zipzip- arkadasimiz diyette cok zorlaniyor, sadece bi kere deneyebilir mi 1-2 hafta, takımsız hatta. Olmadi baslamicak, simdiden soylemis olalim cok uykum var, dalabilirim. İyi geceler
Oo burası mı:) ben burayı görüp çok sıkı diye korkup gelmemiştimama madem davet aldım senden belki vesile olur daha disiplinli olmama. Kurallara bakınayım biraz o zaman Selamlar herkese.
Selam tekrardan ..Ooov kafam almadı benim kenarda oynayabiliyor muyuz bir sürepaylaşım, menü, tartı fotosu yaparım ama mutlaka
Nickli tarihli bir tartı fotoğrafıYarın yarış başlıyormuş yA neler yapacağız meselatartı fotoğrafı mı sadecw
Afiyet olsun canim4 Ağustos Perşembe
Sabah
Sirkeli su
Öğle
1 tabak yeşil mercimek
4 tane sarma
1 kase yoğurt
Ara
şekersiz kahve
Akşam
2 tane mini ev poğaçası
Akşamdan sonra da şekersiz türk çayı
Spor
Leslie 3 miles
Kalori: tahmini 600
Yarışmada menu paylasimi ve en cok 8000 adim kurali var katılmak istersen yaz mutlakaYarışmaya katılmak için sadece tartı fotoğrafını mı çekiyoruz başka ne gerekli?
Yarışmada 8000 adim ve menu yazma kuralı var yapabilriim dersen katılabilirsinAynen bende yeni geldiğim için bilmiyorum
Deneyebilir tabi ki canimherseygececek
Burasi canim
Zipzip- arkadasimiz diyette cok zorlaniyor, sadece bi kere deneyebilir mi 1-2 hafta, takımsız hatta. Olmadi baslamicak, simdiden soylemis olalim cok uykum var, dalabilirim. İyi geceler
Merhaba canim hosgeldin aramızaOoov kafam almadı benim kenarda oynayabiliyor muyuz bir sürepaylaşım, menü, tartı fotosu yaparım ama mutlaka
Afiyet olsun pastelfitim
Afiyet olsun canimBugün kahvaltıda eşimle kavga ettik kahvaltı yapmadım
15.00
Yarım tabak makarna
1 bardak kola
17.00
Türk kahvesi
21.00
5 tane yalancı profiterol
24.00
Dondurma
Baya yürüyüş yaptım bugün kafa dağıtmak için
Telefon 9000 gösteriyor ama daha fazladır bence
Guzel eksi tebrik ederim canimEki Görüntüle 3107687
Pzt 74,8
Bugün 74,3
-500
Artı REGL
Bugün regl oldum sabah duşumu almişim
Öle tartıldım
Günaydın canim ekledim masterfiteGünaydın kızlar. Bende kilomu bildireyim,
Eki Görüntüle 3107692
85.1 kgla başlıyorum. Yaz beni Masterfit e kaptanZipzip-
Günaydın canim hayirli cumalarGünaydın hayırlı cumalar
Gecen cuma: 69.7
Bugün:68.7
Fark:1 kgZipzip-
Planlar değişti kaptanım. Gelecek hafta içi memlekete sonraki hafta da tatile gidiyoruz. Sadece adımlara katılım yaparım
Eki Görüntüle 3107695
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?