- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ablacım onca kgyu verdim yine veririm kendime inaniyorum da korumayi bir şekilde ogrenmem lazımFıstık kilo verilir sen busradan güzel haberler ver![]()
![]()
Hosgeldin canim insallah istedigin sonucu alırsın
Bugün diyete girdimne istersin
![]()
benim gibi bir sexsi panteri red edemezsinBugün diyete girdim![]()
uzun sureli dikkat edemiyorum ya. tabiri caizse yeyince insan gibi yiyemiyorum genelde.Bana mutluluk basit şeylerdeymiş gibi geliyor cnm yani basit olanla özel olanın karışımı gibi.
Gluten çok tüketince hepimize kötü etki ediyor ama sınırlandırınca oluyor
sen salata seviyorsun, dışarıda sandviç yemeyi seviyorsun, sandviç dışında gluten alma mesela ama keyifle ye :)
Salatanı ye proteinli, meyveni ye çikolatahı ye
Bir de sebze yemeği ya da başka lif kaynağı ekle(protein bar önerebilirim lif ilaveli) tamam bu iş![]()
Hahahahahahaah bana 4 gün izin ver bari bir kilo vereyimbenim gibi bir sexsi panteri red edemezsin![]()
ohh afiyet olsun canim,Uzuuuuuuuuun zamandan sonra sağlıklı kahvaltı yaptım ne iyi geldi![]()
Sağol canım, benim için çok kötü bir rakamBaşlangıcın hayirli olsun gezegencim![]()
İnşallah güzel kalpli fit meleğim sen nasılsınHosgeldin canim insallah istedigin sonucu alırsın![]()
şekersiz iç verirsin kilocuklari:)Buzlukta vardir visne kiraz galiba ben hic yemiyorum ki![]()
İyiyim bende canim kilo aldim kilo vermeye çalışıyorumİnşallah güzel kalpli fit meleğim sen nasılsın![]()
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 3105532
80,800 ile ben de bugün tâm başlıyorum inşallah
Afiyet olsun canımUzuuuuuuuuun zamandan sonra sağlıklı kahvaltı yaptım ne iyi geldi![]()
4 günde 1 kilo muuuHahahahahahaah bana 4 gün izin ver bari bir kilo vereyim![]()
01.08.2022 | |
![]() | 74.6 |
![]() | 56.4 |
![]() | 75.7 |
![]() | 69.4 |
![]() | 78.9 |
![]() | 60.9 |
![]() | 79.1 |
![]() | 78.1 |
![]() | 73.1 |
![]() | 81.1 |
![]() | 78.5 |
![]() | 80.8 |
![]() | 64.3 |
![]() | 60.4 |
uzun sureli dikkat edemiyorum ya. tabiri caizse yeyince insan gibi yiyemiyorum genelde.
son zamanlarda asiri enerjisizim, karnimda surekli agri oluyor, birsey mi dokunuyor bilmiyorum ki. Genetik testlerin fiyatlari da o kadar ucuk ki. acaba baslangic seviyesinde birsey mi yaptirsam diyorum en azindan su glutene mi baktirsam.