Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne istersinOlur ne yiyoruz![]()
Pazartesi baslayalim liste tutalim
Hem ayin 1 i
Hosgeldin canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim![]()
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederimGünaydın kızlar yenice uyandım hemen tartimi soyliyip kahvaltıyi hazırlıyım
Cuma 82
Bugün 81.1(yapıyoruz bu sporu ya)
Gelmiş geçmiş olsun canımBu hafta masterfit nasıl olacak bilmiyorum ama ben hiçbirşey paylaşamadım maalesefgeçen haftasonu kızım güneş alerjisi oldu, eşim kaza yaptı, ben bunca derdin içinde proje yetiştireceğim diye helak oldum. Şu 2 gündür resmen tükenmişlik sendromuyla mücadele içindeyim. Sabrımı, enerjimi, irademi hiçbirşey için harcamak istemiyorum resmen
bu arada kızım iyi şükür, kazada da arabadan başka birşeye zarar gelmedi bin şükür. Aman diyim trafikte çok dikkatli olun. Düz yolda giderken taa ilerdeki hafriyat kamyonundan taş geliyor cama arabalardan seke seke, bizimkide dalgın olacak ki farketmiyor geldiğini. cam çatlayınca panikle direksiyonu kırıp kaldırıma tosluyor. Off, anlatmayım da unutayım diyordum ama bitirdi beni bir haftalık stres
![]()
Baslangicin hayirli olsun canim
Selam canimmerabayyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
selam bebekBaslangicin hayirli olsun canim
Selam canim![]()
Sen bilirsin canımgenetik gida testi diye borsey var, onu mu yaptirsam diyorum. sonucu 45 gunde filan cikiyor ama en azindan vucuduma neyin yaramadigini ogrenirim. tek sorun acaba o gidalari yememeye devam edebilir miyim ondan emin degilim
Olur takilalimselam bebek
bugün birlikte takılalım mı![]()
Adım yarışını ben hesaplayım kaptanım.Guzel eksi tebrik ederim canim
Yine yapabiliriz masterfiti ama adim Yarisi yapmayiz cunku hesaplayacak vakit bulamam diye düşünüyorum
ne dusunuyorsun, sanki birseyler vucuduma iyi gelmiyor gibi, su genetik gida testini yaptirsam mi?Sen bilirsin canım![]()
Inşallah bitanemÇok faydasını göreceksin bak gör,her yemek olayında dinle bunu![]()
teşekkürler canımCanım benim tebrikler![]()
Allah şifa versin canımGünaydın herkeseZipzip- kaptanım nasılsın üstünden yük kalkmış oldu hayırla sonuclansin oğlum daha iyi ama ara ara halsiz ara ara bisey yok gibi benim de gözlerim şişti kızardı şaka gibi galiba yakalandım bende sabah kilo kontrolüm +1 di bence ödem sisim ve adetim bide cumaya eksiye gecerimdiye ümit ediyorum unsallah hastalanma cumartesi düğün var kankamin gitmem lazım
Aa cok tesekkur ediyorum canim super olurAdım yarışını ben hesaplayım kaptanım.
Takimlarin hic biri durmuyor canim
nüçünAa cok tesekkur ediyorum canim super olur
Ne zaman baslayalim
Takimlarin hic biri durmuyor canim![]()
1 aydir cok yogunum canim takimlarla ilgilenemiyorum
nieee evlenionmu kaptanım1 aydir cok yogunum canim takimlarla ilgilenemiyorum