Insallah canim bakalim ne kadar verebileceğim57 ile bitirirsin inş kaptanim:) ( tahmin ettim sadece)
Liste tutulacak mı peki canim23 ağustosa kadar ne kadar verebilirsem canim
Tam diyet yapabilir miyim bilmiyorum ama elimden geldigince dikkat edeceğim
Menu listesi tutarim canimda adım hesaplayabilir miyim bilmiyorumListe tutulacak mı peki canim
yoğun olmasi senin için iyi geliyor..Menu listesi tutarim canimda adım hesaplayabilir miyim bilmiyorum
Yogun bir ay olacak ayın 12 sinde köye gidecegiz 10 gun koyde kalacagim
Gunaydin kizlar
Günaydın
Günaydın canlar
Günaydın canimGünaydın hanımlar
Haklısın canım o zaman sen dönünce masterfit başlayacak doğru muMenu listesi tutarim canimda adım hesaplayabilir miyim bilmiyorum
Yogun bir ay olacak ayın 12 sinde köye gidecegiz 10 gun koyde kalacagim
Canım benim tebrikler
Guzel eksi tebrik ederim canim
Yine yapabiliriz masterfiti ama adim Yarisi yapmayiz cunku hesaplayacak vakit bulamam diye düşünüyorumHaklısın canım o zaman sen dönünce masterfit başlayacak doğru mu
genetik gida testi diye borsey var, onu mu yaptirsam diyorum. sonucu 45 gunde filan cikiyor ama en azindan vucuduma neyin yaramadigini ogrenirim. tek sorun acaba o gidalari yememeye devam edebilir miyim ondan emin degilimOlabiliyor canım vücudun için ne toksik etki yapıyorsa ve temizlenmiyorsa böyle belirtiler yapabiliyor
Selam canim cumaya eksiye düşersinselam kizlar, ben 300 gr artidayim.
Kefirsiz yaşamaya devam ediyim ozamanhazır kefir içme canım. onların içindeki bakteri oranı daha düşük oluyor.
ben yıllardır kendim mayalarım. sorun olmuyor.
Tamam canımın içi senin nasıl kolayına gelecekse öyle yapalımGuzel eksi tebrik ederim canim
Yine yapabiliriz masterfiti ama adim Yarisi yapmayiz cunku hesaplayacak vakit bulamam diye düşünüyorum
Cuma günü hafif serptiAllah kolaylık versin canım. Cam işi zor. Yağmur artmamistir umarım.
insallah kaptancimSelam canim cumaya eksiye düşersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?