Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

:) Uzatmaya çalışıyorum şimdi bakalım uzayınca nasıl olacak. Hep kısa kullandım şimdi burda gördüğüm yöntemlerle uzatmayı deneyeceğim.

bu topic insanı bunalıma sokar:) oldum olası beğenmem ellerimi, tırnak diplerim her daim kızarık ve kabarık sanki şişmiş gibi, tırnaklarım bombelidir ellerim küçücük parmaklarım kısa ve tombiktir. tırnak şeklim kötü olduğu için asla renkli oje süremem. güle güle kullanın ellerinizi kızlar çok güzel hepinizinki:)

herkese selamlar ellerınız cok guzel masallah hepinize tütütüü :) bende resim koymak ısterdım ama daha yenı kayıt oldum ve dun kestım tırnaklarımı uzayınca artık guzel guzel ojelerımı sürüp koyarım :)

Tırnaklarımı yiyordum eskiden kanayana kadar. Bu 2 aydır yenmemiş hali. Eski bir resim. Şuan tırnaklarım daha güzel daha sağlıklı. Uzatıyorum tırnagımı yemeden önce pençe şeklinde sivri törpülerdim. Yine öyle yapıcam. Ben bayılıyorum pençe şeklineeee ölüyorum bitiyorum . Krem rengi,kırmızı,siyah ojelerle çok güzel görünüyor.

Uzun tırnağı severim güzel durur.
Ama çok fazla uzunluk güzelden ziyade itici geliyor bana...
Çünkü tırnaklar her zaman özen ister kısa yada uzun olsun temiz olmalılar. Ama bu çok uzun tırnaklar için çok zor bi durum gibi geliyor bana...
Bu yüzden tırnakların orta uzunlukta olmalarını tercih ederim...
Bu arada oje seven biri olarak bütün ojelerin renklerine bayıldım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…