Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

kısçeler şimdi oje sürdüm tırnacıklarıma ama telefondan çektiğim için renk kırmızı gibi çıkıyo normalde pembiş hatta fuşya:)

bi dene daha koyimm barii

Yine kırmızı oje... Ve kiloma göre tombik olan parmaklarım...

işte kızlar bu eller parmaklar ve tırnaklar bence çok hoş

Son çektiğim ellerim

Canım cok teşekkürler ellerime cok düskünümdür.Tırnak konusunda benimde cok kırılıyordu kuzenim güzellik uzmanı her gece yatmadan tırnaklarıma birer damla limon sıkmamı tavsiye etti 15 gün kadar kullandım artık tırnak makasıyla bile keserken zorlanıyorum inan.Kesinlikle tavsiye ederim

Tırnak kesimin ve frenchlerin çok güzel duruyor :) Benim tırnaklar devamlı kırıldığından french falan yapamıyorum

Limon tavsiyesini bende deneyeceğim. Benimde her iki baş parmak tırnaklarım aynı yerden yandan sürekli kırılıyor.

Bu da benim tırnaklarım. Kırıldıkları için uzun zamandır french yapamıyorum

Tırnaklarının yapısına ba-yıl-dımmm!! Kesinlikle çok güzel ve tam frenchlik canım.Limonu kesinlikle dene faydası olacağından eminimm.

Tırnaklarının yapısına ba-yıl-dımmm!! Kesinlikle çok güzel ve tam frenchlik canım.Limonu kesinlikle dene faydası olacağından eminimm.

Önceden limonlu ılık suda bekletiyordum, sararma olmuştu, bırakmıştım.

Dün akşam limon tavsiyeni yapmayı unuttum, bugün unutmassam eğer başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…