• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

$Fotoğraf0161.jpg $Fotoğraf0167.jpg $Fotoğraf0169.jpg $Fotoğraf0128.jpg $Fotoğraf0135.jpg $Fotoğraf0139.jpg bunlarda benim ellerim

el ve ayak bakımı gerçekten çok önemli... yazın o kötü bakımsız ayakları ile açık ayakkabı giyenleri anlayamıyorum hadi çevreye saygıları yok kendilerine de mi yok ya... yürürken yere bakmamaya çalışıyorum bir bayan olarak ben bu kadar tiksinirken erkekleri düşünemiyorum

kiminizin ne kadar kibar elleri var alahım abin şükür bi sorunum yok sağlıklı elerim ama bi bayana göre kibar değil kalın parmaklı uzun büyük elliyim hatta sevgilim der ilk tanıştığımızdada dedi şuande diyor ne büyük ellerin veya ne sert ellerin var diye bende seni iyi dövebilmek için diyorum ama ierde yüzük takıcağım zaman hiç yakıştıramıcam eminim hatta foto çekeyim biara yğkliyeyim buraya

Herkesin elleri çok güzel,benim ki çirkin. Parmaklarım kısa ve tombul üstelik ellerimin üstü kırışık. Çok mutsuzum :(

burda tırnaklarım çok kısa uzun haliyle de atarım

Eklentiler

• $ellerrr.jpg
    $ellerrr.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 65
Herkesin elleri çok güzel,benim ki çirkin. Parmaklarım kısa ve tombul üstelik ellerimin üstü kırışık. Çok mutsuzum :(

canım benim Allah başka dert vermesin bu bi kusur değil ki kırışıklığa çare bulunur ama şekline bişey yapamazsın hem ben seviyorum şirin görünüyor :)
çok rahatsız oluyorsan tırnaklarını çok kısa kullanma daha kısa gösterir uzun kullan ;)

çok belli olmuyor ama gülen surat var :)

Eklentiler

• $ell2.jpg
    $ell2.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 76
Back