• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

Uzun tırnağı severim güzel durur.
Ama çok fazla uzunluk güzelden ziyade itici geliyor bana...
Çünkü tırnaklar her zaman özen ister kısa yada uzun olsun temiz olmalılar. Ama bu çok uzun tırnaklar için çok zor bi durum gibi geliyor bana...
Bu yüzden tırnakların orta uzunlukta olmalarını tercih ederim...
Bu arada oje seven biri olarak bütün ojelerin renklerine bayıldım....

Temizlik konusunu biz oje topiginde LadyEvil ile uygun bir sekilde acikladik.(ikimizin de tirnaklari fazlasiyla uzun) Temizlik, tirnagin uzunluguna degil de daha cok kisinin kisisel temizligine gösterdigi özene bakiyor.
Tabi ki tercih meselesi uzun tirnagi veya kisa tirnagi begenmek ama uzun tirnakli elin pis oldugu, kisa tirnakli elin temiz oldugu düsüncesi cok yanlis ve malesef halk arasinda cok yaygin... :50:

Biz burada bu konu hakkindaki düsüncelerimizi paylasmistik;

http://www.kadinlarkulubu.com/tirnak-cilalari-ojeler/300564-fotolarinizi-koyun-eller-konussun-175.html#post22967669

Bu da benim eller kızlar :16:

$Fotoğraf1158.jpg

$Fotoğraf1159.jpg

Eklentiler

• $Fotoðraf1161.jpg
    $Fotoðraf1161.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 90
kızlar ya benim yaşım 26 ama ellerim yaşlı eli gibi parmaklarım hele eklem yerleri kırışık genetik olabilir ama ben bişeyler yapmak istiyorum utanıyorum elimden ya ne kullanabilirim benim gibi aynı sorunu olan var mı:43::43::43:

edit: fazla büyük resim oldu :)
Maşallah ellerinize kızlaaar, bense tekrar yükleyeceğim.:p

Son düzenleme:
bu nasıl kalın bı frenchtir boyle trnagın normal kısmı kucucuk ucları masallah heryerı kaplamıs.kalın french hos durmuyo hele sısko eller french yapmasın mumkunse

Bu nasıl bir yorumdur böyle! :53:
Keşke biraz daha nazik olsanız ve tavsiyeniz bu kadar kırcı olmasa... :50:

Back