Elleri gorelimmm🥰

Kızlar benim endişelerim var düğünde nikahla alakalı. Nikah memuru geç kalır gelmez falan diye böyle şeyler yaşayan duydunuz mu hiç .
Benim öğrendiğim kadarıyla o gün 1 nikah memuru dışarıda gidilecek olan yerlere sırayla gidiyor yani saatte ufak tefek oynamalar olabiliyormuş.

Benim öğrendiğim kadarıyla o gün 1 nikah memuru dışarıda gidilecek olan yerlere sırayla gidiyor yani saatte ufak tefek oynamalar olabiliyormuş.

canım benim düğünüm bayramda o nedenle başkan yardımcısı gelecek endişem ondan

canım benim düğünüm bayramda o nedenle başkan yardımcısı gelecek endişem ondan
Allah yardımcımız olsun ufak tefek şeyler bile insana stres yaptırıyor hiç derdim yokken yine dertlendim nikah memuru geç gelirse diye Nikah işlemleriyle uğraşmak ayrı dert memuru düşünmek ayrı dert

Allah yardımcımız olsun ufak tefek şeyler bile insana stres yaptırıyor hiç derdim yokken yine dertlendim nikah memuru geç gelirse diye Nikah işlemleriyle uğraşmak ayrı dert memuru düşünmek ayrı dert

sorma tatlım bugün neyse sağlık raporu işimi hallettim artık gidip imzaları atması kaldı. Rüyamda fln tencere seti bilmem ne görüyorum. Oysa ki ben en hasarsız şekilde evlenmeye karar vermiştim

sorma tatlım bugün neyse sağlık raporu işimi hallettim artık gidip imzaları atması kaldı. Rüyamda fln tencere seti bilmem ne görüyorum. Oysa ki ben en hasarsız şekilde evlenmeye karar vermiştim
Amaan hallolmayacak şey yok. Tencere setlerini biz görmeyelim arkadaşlarımız yerimize stres yapsın görsün. (Geçen gün bir arkadaşım rüyasında flörtünü yatak odasına götürmüş her yer tencere tabak doluydu yataktan çeyiz topladım senin yüzünden diye kızıyordu bana böylesi daha eğlenceli).

Aahahah gerçekten öyle rüyalarına giriyor insanın

Bu arada damatlık işini ne yaptınız acaba siz mi alıyorsunuz nişanlınız kendisine mi alıyor
Gelinliği onlar damatlığı biz alacağız ama henüz ne gelinlik bakmaya çıktım ne de nişanlım damatlık bakmaya çıktı sizde durumlar nedir

Gelinliği onlar damatlığı biz alacağız ama henüz ne gelinlik bakmaya çıktım ne de nişanlım damatlık bakmaya çıktı sizde durumlar nedir
Hmm o zaman bende öyle yaparım herhalde. Biz nikah gününü falan halledince bakmaya başlıcam ben. İstanbulda ümraniyeyi çok methediyorlar hem fiyat uygun hem güzelmiş. Ama ben fatihi düşünüyorum. Bir de satın mı alsam kiralasam mı kararsız kaldım

İstanbulu hiç bilmiyorum maalesef ben ankaradayım. Benimde derdim acaba diktirsem mi hazır mı alsam hangisi daha uygun karşı tarafıda zorlamak istemiyorum. Malum damatlık fiyatlarıyla gelinlik arasında uçurum var. Düğünün ne zaman

satın almayı hiç düşünmüyorum ya nereye koyacağım ben onu evde . Sonradan satsan nereye satılır ki acaba ? İkinci el sitelerinden zor çünkü kimse özel gününde giyeceği gelinliğe internetten ikinci elde Bin ikibin gibi bir rakam ödemek istemez diye düşünüyorum. Ama kiralık ile satılık arasında çok az bir fark olduğunu söylüyorlar. Acaba en iyisi aysira gibi bilinen ve çok pahalı olmayan bir markadan hazır alıp geçmek mi ki
Benim arkadaşım diktirdi hiç memnun olmadı. O nedenle dikim düşünmüyorum ben. Hazır görüp almak daha güzel geliyor. Dikimleri tam istediğin gibi yapamıyorlar sanki.

yine kafam karıştı bak

Ben gelinlik + bindallı + kına elbisesi kiralamaya toplam 2500 verdim. Gelinlik üzerime dikiliyor, şimdilik çıkan şeyden memnunum bakalım. Evimden kilometreler ötesinden gelinlik diktirmeme değdi bence.

Ben gelinlik + bindallı + kına elbisesi kiralamaya toplam 2500 verdim. Gelinlik üzerime dikiliyor, şimdilik çıkan şeyden memnunum bakalım. Evimden kilometreler ötesinden gelinlik diktirmeme değdi bence.
Şehir neresi ? 2500 tl hepsi aşırı uygun geldi bana

damatlığı nerden düşünüyorsunuz? Takım elbise olarak mı alacaksınız ? Fiyat olarak aralığı nedir ? Bunu gerçekten hiç ‍bilmiyorum
İnan bende bilmiyorum dediğim gibi ne gelinlik için çıkıp gezdim ne de nişanlım damatlık için gezdi. Ben sadece internetten baktım damatlık vs d's e baktım kiğılı, altınyıldız vs bilindik markalarda damatlık fiyatlarına baktım sadece muhtemelen takım elbise olarak alırız nişanlım öyle istiyor

benimki bana 1000 lira civarına güzel bir takım elbise alınabilir dedi. İnş öyledir

benimki bana 1000 lira civarına güzel bir takım elbise alınabilir dedi. İnş öyledir
Yani erkeklerin tabi ki gelinliklere göre daha ucuz şuana kadar netten baktıklarım arasında en pahalısı sararda 2.200 dü onun dışında 800 e bile var şuaralar indirimde (altınyıldız) istersen internetten araştırıp nişanlına gösterebilirsin :) Ama takımlarda genellikle sadece ceket+pantalon ve bazılarında yelek dahil onun dışında bunun kemeri var ayakkabısı var papyonu var gömleği var. (Bazı gömleklerde düz beyaz normal gömlek gibi görünmesine rağmen smokin gömleği diye 399 liraya satılıyor)

Hmm damatlık olarak alınırsa hepsi içine olur o zaman . Aman ya da takımını alayım gömleğini ayakkabısını giysin yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…