Niye o tarafı bekliyorsun cnm git bak sonra onları götür şimdiden onları başına taç etme nereye gittiğinde ay dur bizde gelelim demesinler evleninceYa kızlar ben şimdi gelinlik baksam karşı tarafa söylemem gerekiyor mu ya da onların hadi gelinlik bak demesini mi beklesem bu işler nasıl oluyor ki çok kafama taktım bu konuyu
Zaten gelmezler aynı şehirde değiliz çünküNiye o tarafı bekliyorsun cnm git bak sonra onları götür şimdiden onları başına taç etme nereye gittiğinde ay dur bizde gelelim demesinler evlenince
Bence de kendin bak onlar da gelinlige bakalim falan dediginde begendigin yere goturur alirsin daha iyi olur bence :)Ya kızlar ben şimdi gelinlik baksam karşı tarafa söylemem gerekiyor mu ya da onların hadi gelinlik bak demesini mi beklesem bu işler nasıl oluyor ki çok kafama taktım bu konuyu
Bu ay sonu gidip annemle bütün ili gezip bakacağız inşallah zaten karşı tarafla farklı sehirlerdeyiz beraber bakma imkanımız yok bence ama yine de belli olmaz. Yalniz şuan netten falan modellere bakıyorum aşırı heyecanlanıyorum bi an önce gelinlik denemek istiyorum var mi benim gibi olan :)))Bence de kendin bak onlar da gelinlige bakalim falan dediginde begendigin yere goturur alirsin daha iyi olur bence :)
Ay čok tatlı bir heyecan :)) ben ilk giydigimde cok garip hissetmistim nişanlim da oyleBu ay sonu gidip annemle bütün ili gezip bakacağız inşallah zaten karşı tarafla farklı sehirlerdeyiz beraber bakma imkanımız yok bence ama yine de belli olmaz. Yalniz şuan netten falan modellere bakıyorum aşırı heyecanlanıyorum bi an önce gelinlik denemek istiyorum var mi benim gibi olan :)))
Valla ben nişanlıma foto atmayı bile düşünmüyorum ilk düğün günü görsün beni ama kendisi olmaz önceden görmek istiyorum diyo ama göstermeyeceğim yine de :)))Ay čok tatlı bir heyecan :)) ben ilk giydigimde cok garip hissetmistim nişanlim da oyledarisi sizw, isteyen herkese
Sizin hayaliniz öyleyse gerçekleştirin tabikii biraz merak etsinValla ben nişanlıma foto atmayı bile düşünmüyorum ilk düğün günü görsün beni ama kendisi olmaz önceden görmek istiyorum diyo ama göstermeyeceğim yine de :)))
Biz beraber beğendikValla ben nişanlıma foto atmayı bile düşünmüyorum ilk düğün günü görsün beni ama kendisi olmaz önceden görmek istiyorum diyo ama göstermeyeceğim yine de :)))
Aynı gün evleniyoruz :))
Biz de birlikte begendik de ben sanirim gostermeden catlardimBiz beraber beğendikaslında süpriz olsun isterdim ben de
Beğenmek çok zor olmadı mı ya ben şuan aşırı kararsızım aslında bi gelinliği beğenmiştim ama hiç kimse beğenmedi elbise gibi buldular moralim bozulduBiz de birlikte begendik de ben sanirim gostermeden catlardim
Garip bir sekilde benim secmem cok kolay oldu girdigimiz ikinci gelinlikciydi girer girmez bi gelinligi gozume kestirdim baska da denedigim oldu ama ilk gozumu kestirdigime karar verdimBeğenmek çok zor olmadı mı ya ben şuan aşırı kararsızım aslında bi gelinliği beğenmiştim ama hiç kimse beğenmedi elbise gibi buldular moralim bozuldu
Ne kadar güzel şanslısınız :)Garip bir sekilde benim secmem cok kolay oldu girdigimiz ikinci gelinlikciydi girer girmez bi gelinligi gozume kestirdim baska da denedigim oldu ama ilk gozumu kestirdigime karar verdim
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahHeey gidi, biz de bir zamanlar gün sayardık sizin gibi. Siz de bir gün çoluk çocuğa karışacaksınız bizim gibi
Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah ama çocuk fikri çok uzak şuandaHeey gidi, biz de bir zamanlar gün sayardık sizin gibi. Siz de bir gün çoluk çocuğa karışacaksınız bizim gibi
Bende haziran geliniyim inşallah nelerini halledebildin :))Bende geldim haziran 2020 geliniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?