- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 103
- 28
Düğününüz haziranda miydi yoksa nisanda olup ertelediniz mi?Düğün salaonlari kapatildi ya şuan onun icin dedim. Umarim hazirana kadar sorun kalmaz gider bu illet ne zaman acilcagi belli degil
Düğün haziranda nikah nişanda oda nikahiDüğününüz haziranda miydi yoksa nisanda olup ertelediniz mi?
Anladım canım benim de haziranda inşallah o zamana kadar devam etmezDüğün haziranda nikah nişanda oda nikahi
Insallah canimAnladım canım benim de haziranda inşallah o zamana kadar devam etmez
Benim 28 marttaydı beklemedeyiz kayınpederim çok umutlu geçince hemen yaparız düğünü diyor.kızlar ne yaptınız düğünlerinizi
Düğün salonuyla vs bi tarih konuştunuz mu peki?Benim 28 marttaydı beklemedeyiz kayınpederim çok umutlu geçince hemen yaparız düğünü diyor.
Nişanlımla ben bi şey düşünemiyoruz artık hevesimiz kalmadı hiç. Hayırlısı..
Kayınpederim düğün salonunda şef olarak çalışıyor o yüzden özel bi görüşme yapmadık ama salon sahibi ramazan sonuna düzelmiş olursa bayram boş o zamana ayarlayalım demişDüğün salonuyla vs bi tarih konuştunuz mu peki?
Hayırlısıyla düzelir inşallahKayınpederim düğün salonunda şef olarak çalışıyor o yüzden özel bi görüşme yapmadık ama salon sahibi ramazan sonuna düzelmiş olursa bayram boş o zamana ayarlayalım demiş
Bende aynı şekilde maalesefMoralim çok bozuk benimde bu yaz düğünüm olacaktı ama çok umutsuzum
Hazırlık yapıyor musunuz her ihtimale karşıBende aynı şekilde maalesef
Maalesef hayır tüm hazırlıklarım durdu benim . Çünkü bayramdaydı ve yüksek ihtimalle olmayacak gibi duruyor son verilerle diğer bayrama kaldı artıkHazırlık yapıyor musunuz her ihtimale karşı
Off çok üzülüyorumMaalesef hayır tüm hazırlıklarım durdu benim . Çünkü bayramdaydı ve yüksek ihtimalle olmayacak gibi duruyor son verilerle diğer bayrama kaldı artık
Benimde haziran başıydı suanlik bi hazırlık yapmıyorum ama bakalım diğer günlerde neler olacakHazırlık yapıyor musunuz her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?