• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elleri gorelimmm🥰

Bende haziran geliniyim inşallah nelerini halledebildin :))
düğün salonu kina salonu tutuldu ceyizin buyuk bolumunu hallettim ivir zivirlar kaldi nikah islemleri hallettik mobilyalardan yatak odasi ve salon grubunu aldik. Kına icin organizasyon tuttum 😊 sen neleri halledebildin

Ya kızlar ben şimdi gelinlik baksam karşı tarafa söylemem gerekiyor mu ya da onların hadi gelinlik bak demesini mi beklesem bu işler nasıl oluyor ki çok kafama taktım bu konuyu
Söylemen gerekmiyor nişanlınla konuşman yeterli. Karşı tarafa her şeyi sormanı tavsiye etmem. Sonra görev gibi oluyor ve hep sormanı beklerler.

Bende gelinliğimi,kınalığımı hallettim. Siparişi verildi üzerime göre dikilecekler. Kınamda bindallı giymeyeceğim. Onun yerine henna night konseptli böyle fırıl fırıl bir kırmızı elbise giyeceğim:)
Ayrıca salon takımı,yatak odası takımı(iç yatağı) beyaz eşyalar hepsi halledildi. Çeyizim için almam gereken çok ufak tefek şeylerim kaldı. Balayına kafar her şeyi hallettik.

Merhaba benim de Mayıs 2020 inşallah✋
Nikahı düğünde olacak arkadaşlar var mı acaba ?

Kızlar benim endişelerim var düğünde nikahla alakalı. Nikah memuru geç kalır gelmez falan diye 😂 böyle şeyler yaşayan duydunuz mu hiç .

Ben nişanlıma diyorum gidelim dairede kıydıralım düğünde temsili nikah yaparız yok diyor o heyecanı orda yaşayalım 😂

Ben de o heyecanı orda yaşamak istiyorum 🤭 sanmıyorum geç kalacağını yani 5-10 dakika belki o da çok fark etmez bence 🙈
Ben nişanlıma diyorum gidelim dairede kıydıralım düğünde temsili nikah yaparız yok diyor o heyecanı orda yaşayalım 😂

Ben de o heyecanı orda yaşamak istiyorum 🤭 sanmıyorum geç kalacağını yani 5-10 dakika belki o da çok fark etmez bence 🙈

ya bizimki bayramda olacak ya nikah memuru gönderilmediğinden daire başkanı veya belediye başkan yardımcısı gelecek endişem ondan

ya bizimki bayramda olacak ya nikah memuru gönderilmediğinden daire başkanı veya belediye başkan yardımcısı gelecek endişem ondan
Hmmm o zaman bilemedim ama artık bayramlarda da çok düğün oluyor ya sıkıntı olmaz bence onun için sıkıntı yapmayın siz :)

Hmmm o zaman bilemedim ama artık bayramlarda da çok düğün oluyor ya sıkıntı olmaz bence onun için sıkıntı yapmayın siz :)

ay teşekkürler içimi rahatlattınız ya . Siz nikah günü aldınız mı peki ? Şu sağlık raporu işlerini ne yaptınız. Nelere bakıyorlar testlerde biliyormusunuz bana sadece kan testi ve akciğer grafiği dendi ama ?

ay teşekkürler içimi rahatlattınız ya . Siz nikah günü aldınız mı peki ? Şu sağlık raporu işlerini ne yaptınız. Nelere bakıyorlar testlerde biliyormusunuz bana sadece kan testi ve akciğer grafiği dendi ama ?
Rica ederimm :) evet biz işlemleri hallettik 1 ay sonra inşallah düğünümüz. Akciğer grafiği istenmedi sağlık ocağına gidip belediyeden verilen kağıdı gösterdik nikah işlemleri yaptırdığımızı söyledik kan aldılar sonuç gelince de doktor onayladı belediyeye götürdük.

Rica ederimm :) evet biz işlemleri hallettik 1 ay sonra inşallah düğünümüz. Akciğer grafiği istenmedi sağlık ocağına gidip belediyeden verilen kağıdı gösterdik nikah işlemleri yaptırdığımızı söyledik kan aldılar sonuç gelince de doktor onayladı belediyeye götürdük.

bende öyle bir kağıt yok ama nişanlım da kendisine öyle bir kağıt verildiğini söylemedi. O dün aldırmış sağlık ocağında bende yarın gidecektim.Fakat bizde kağıt yok verirler mi acaba bana ya

hayırlı olsun bu arada gelmiş bile sizinki 🙈 benim 3 ayım var ama herşey sıkışmış gibi geliyor.

bende öyle bir kağıt yok ama nişanlım da kendisine öyle bir kağıt verildiğini söylemedi. O dün aldırmış sağlık ocağında bende yarın gidecektim.Fakat bizde kağıt yok verirler mi acaba bana ya
Nişanlınız aldırdıysa sizde de sorun olmaz :)
hayırlı olsun bu arada gelmiş bile sizinki 🙈 benim 3 ayım var ama herşey sıkışmış gibi geliyor.
Çok sağolun🙈 hallolur merak etmeyin yetmeyecek gibi geliyor ama zaman da geçmiyor 😂

Back