düğün salonu kina salonu tutuldu ceyizin buyuk bolumunu hallettim ivir zivirlar kaldi nikah islemleri hallettik mobilyalardan yatak odasi ve salon grubunu aldik. Kına icin organizasyon tuttumBende haziran geliniyim inşallah nelerini halledebildin :))
Söylemen gerekmiyor nişanlınla konuşman yeterli. Karşı tarafa her şeyi sormanı tavsiye etmem. Sonra görev gibi oluyor ve hep sormanı beklerler.Ya kızlar ben şimdi gelinlik baksam karşı tarafa söylemem gerekiyor mu ya da onların hadi gelinlik bak demesini mi beklesem bu işler nasıl oluyor ki çok kafama taktım bu konuyu
Hayırlı olsunn, benim nikahım düğünde olacak :)Merhaba benim de Mayıs 2020 inşallah
Nikahı düğünde olacak arkadaşlar var mı acaba ?
Benimde nikahım düğün esnasında olacakMerhaba benim de Mayıs 2020 inşallah
Nikahı düğünde olacak arkadaşlar var mı acaba ?
Ben nişanlıma diyorum gidelim dairede kıydıralım düğünde temsili nikah yaparız yok diyor o heyecanı orda yaşayalım
Ben de o heyecanı orda yaşamak istiyorumsanmıyorum geç kalacağını yani 5-10 dakika belki o da çok fark etmez bence
Hmmm o zaman bilemedim ama artık bayramlarda da çok düğün oluyor ya sıkıntı olmaz bence onun için sıkıntı yapmayın siz :)ya bizimki bayramda olacak ya nikah memuru gönderilmediğinden daire başkanı veya belediye başkan yardımcısı gelecek endişem ondan
Hmmm o zaman bilemedim ama artık bayramlarda da çok düğün oluyor ya sıkıntı olmaz bence onun için sıkıntı yapmayın siz :)
Rica ederimm :) evet biz işlemleri hallettik 1 ay sonra inşallah düğünümüz. Akciğer grafiği istenmedi sağlık ocağına gidip belediyeden verilen kağıdı gösterdik nikah işlemleri yaptırdığımızı söyledik kan aldılar sonuç gelince de doktor onayladı belediyeye götürdük.ay teşekkürler içimi rahatlattınız ya . Siz nikah günü aldınız mı peki ? Şu sağlık raporu işlerini ne yaptınız. Nelere bakıyorlar testlerde biliyormusunuz bana sadece kan testi ve akciğer grafiği dendi ama ?
Rica ederimm :) evet biz işlemleri hallettik 1 ay sonra inşallah düğünümüz. Akciğer grafiği istenmedi sağlık ocağına gidip belediyeden verilen kağıdı gösterdik nikah işlemleri yaptırdığımızı söyledik kan aldılar sonuç gelince de doktor onayladı belediyeye götürdük.
Rica ederimm :) evet biz işlemleri hallettik 1 ay sonra inşallah düğünümüz. Akciğer grafiği istenmedi sağlık ocağına gidip belediyeden verilen kağıdı gösterdik nikah işlemleri yaptırdığımızı söyledik kan aldılar sonuç gelince de doktor onayladı belediyeye götürdük.
Nişanlınız aldırdıysa sizde de sorun olmaz :)bende öyle bir kağıt yok ama nişanlım da kendisine öyle bir kağıt verildiğini söylemedi. O dün aldırmış sağlık ocağında bende yarın gidecektim.Fakat bizde kağıt yok verirler mi acaba bana ya
Çok sağolunhayırlı olsun bu arada gelmiş bile sizinkibenim 3 ayım var ama herşey sıkışmış gibi geliyor.
Ay beni sırf sağlık raporu işi bile yordu:)Yetişiyor her bişey ben stres oluyordum üç aya ne nasıl olacak diye şimdi boş boş oturuyorum. Sıkıldım
Ben onunla uğraşmadım ya arkadaş yazdı raporu sağolsun.Ay beni sırf sağlık raporu işi bile yordu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?