Sağlık raporunuzu kendi belediyenize verdiniz değil mi ?
Teşekkür ederimevet nişanlımın ikametinin olduğu belediyeye verdik. Onlar bize izin belgesi verdi bizde gidip onu nikahın kıyılacağı belediyeye verdik. Onlar da gün verdi.
İstanbul esenlerde yaptırdım. Diktikleri gelinliği görmesem bu fiyata asla anlaşmazdım.
Fotoğraf atmanda bir sakınca yok atarsan daha kolay yardımcı olabilirizKızlar gelinliğimin nasıl bi şey olacağına karar verip diktireceğim yere gittim ben etek kısmının hafif full dantel olmasını istiyordum ama gelinlikcim simli olsa daha duru ve güzel olacağını söyledi şuan ikisi de çok hoşuma gitmeye başladı kararsizliktan ölebilirim nolur akıl verin hatta buraya fotoğraf atmama izin varsa hangi ikisi arasinda kaldim fotoğrafta atabilirim
Cevaplarinizi bekliyorummFotoğraf atmanda bir sakınca yok atarsan daha kolay yardımcı olabiliriz
Bence ikinciiiCevaplarinizi bekliyorumm
Ben 1.den yana kullanıyorum oyumuCevaplarinizi bekliyorumm
Bu gelinlik geçen evin kaderindir diye bir dizi vardı ondaki kızın giydiğine benziyor ilki . Biraz daha kapalısı galiba bu. İlki güzel benceCevaplarinizi bekliyorumm
Bence NOAcaba bir kat dantel tül bir kat sim tül mü koydursam ikisinden de vazgeçemiyorum
Aklım o kadar karışık ki ne düşündüğümü bilmiyorumBence NOama tabi senin içinden geçen bizim fikirlerimizden daha önemli
En azından aklında birşey var seçeneğin var bende henüz o kadar ilerleme de yokAklım o kadar karışık ki ne düşündüğümü bilmiyorumteşekkür ederim fikirlerin için canım ☺
En azından aklında birşey var seçeneğin var bende henüz o kadar ilerleme de yok
Heyecan dorukta 2 haftam kaldııNasıl gidiyor hazırlıklar kızlar ?
Ay bende böyle olsam biran önceHeyecan dorukta 2 haftam kaldıı
Tez zamanda gelsin inşallahhAy bende böyle olsam biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?