- 8 Aralık 2019
- 2.650
- 3.010
- 133
- 32
Onlarda bizlere aynı şeyi söylerse napıcazHmm damatlık olarak alınırsa hepsi içine olur o zaman . Aman ya da takımını alayım gömleğini ayakkabısını giysin yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlarda bizlere aynı şeyi söylerse napıcazHmm damatlık olarak alınırsa hepsi içine olur o zaman . Aman ya da takımını alayım gömleğini ayakkabısını giysin yahu
Onlarda bizlere aynı şeyi söylerse napıcaz
Ay ben alışveriş kısımlarının %90'ını hallettim. Siz de umarım sorunsuz halledersiniz bunları düşünüp canınızı sıkmayınYa zaten en korktuğum şeyler şu evlilik alışverişinde fln tartışma çıkıp bozulması Daha önce o şekil bi nişandan döndüğüm için
Memurda çok geç kalmaz sanırım çünkü zaten size saat soruyorlar en fazla yarım saat falan oynar.Kızlar bizde nikah düğünde mi olmalı ayrı mı diye kararsisiz. Nişanlım önceden olsun o gün geç gelebilir memur diyor e toplamda zaten dört saat düğün bunun içinde taki merasimi felan da var . Bende sanki öyle heyecanı kalmaz düğünde olmalı diye düşünüyorum. Karar veremiyoruz :/ Bir de nikahtan sonra baba evine dönmek ne bileyim..
İstanbul esenlerde yaptırdım. Diktikleri gelinliği görmesem bu fiyata asla anlaşmazdım.Şehir neresi ? 2500 tl hepsi aşırı uygun geldi bana
Alışveriş kısmı gerçekten sıkıntılı. İmkan varsa nişanlınızla yalnız çıkıp halledin bence.Ya zaten en korktuğum şeyler şu evlilik alışverişinde fln tartışma çıkıp bozulması Daha önce o şekil bi nişandan döndüğüm için
İstanbul esenlerde yaptırdım. Diktikleri gelinliği görmesem bu fiyata asla anlaşmazdım.
Bilmiyorum ben gelinlikçi gezmedim malesef.hmm teşekkürler. Fatih ve bakırköy gelinlikçilerinin fiyatlarıni biliyormusunuz ?
Nikahtan önce memura söyleyebilirsiniz.Bugün nikah işlemlerini hallettik ve günümüzü aldık kızlar yalnız ben çift soy isim kullanmak istediğimi söylemeyi unuttum ne yapabilirim şimdi acaba ?
Hayırlı olsuun belediyede sormuşlardı bana size sormadılar mı?Bugün nikah işlemlerini hallettik ve günümüzü aldık kızlar yalnız ben çift soy isim kullanmak istediğimi söylemeyi unuttum ne yapabilirim şimdi acaba ?
Hayırlı olsuun belediyede sormuşlardı bana size sormadılar mı?
Evet toplum sağlığı merkezine gönderdiler biziYa zaten belediyede sağlık eğitimi fln da oluyormuş. Bize hiç bişe yapmadılar yahu
Evet toplum sağlığı merkezine gönderdiler bizi
Onlar da kağıda imza atmıştı ama öyle bir kağıt var mı elinizde belki her belediyeninki farklıdırbize niye öyle şeyler yapmadılar ki eksik sayılmaz dimi
O zaman sizde durum farklı bir sıkıntı çıkmaz o zaman:)Yok bizim farklı bir yerde olacağından , kendi belediyemizden izin kağıdı alıp nikahın kıyılacağı belediyeye teslim ettik o kadar. Onlar da günü yazıp verdi.
İnşallah canımO zaman sizde durum farklı bir sıkıntı çıkmaz o zaman:)
Yok bizim farklı bir yerde olacağından , kendi belediyemizden izin kağıdı alıp nikahın kıyılacağı belediyeye teslim ettik o kadar. Onlar da günü yazıp verdi.