• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elleri gorelimmm🥰

Kızlar bizde nikah düğünde mi olmalı ayrı mı diye kararsisiz. Nişanlım önceden olsun o gün geç gelebilir memur diyor e toplamda zaten dört saat düğün bunun içinde taki merasimi felan da var . Bende sanki öyle heyecanı kalmaz düğünde olmalı diye düşünüyorum. Karar veremiyoruz :/ Bir de nikahtan sonra baba evine dönmek ne bileyim..

Ya zaten en korktuğum şeyler şu evlilik alışverişinde fln tartışma çıkıp bozulması🤦🏻‍♀️ Daha önce o şekil bi nişandan döndüğüm için 🤫
Ay ben alışveriş kısımlarının %90'ını hallettim. Siz de umarım sorunsuz halledersiniz bunları düşünüp canınızı sıkmayın :KK200:
Kızlar bizde nikah düğünde mi olmalı ayrı mı diye kararsisiz. Nişanlım önceden olsun o gün geç gelebilir memur diyor e toplamda zaten dört saat düğün bunun içinde taki merasimi felan da var . Bende sanki öyle heyecanı kalmaz düğünde olmalı diye düşünüyorum. Karar veremiyoruz :/ Bir de nikahtan sonra baba evine dönmek ne bileyim..
Memurda çok geç kalmaz sanırım çünkü zaten size saat soruyorlar en fazla yarım saat falan oynar.

Ya zaten en korktuğum şeyler şu evlilik alışverişinde fln tartışma çıkıp bozulması🤦🏻‍♀️ Daha önce o şekil bi nişandan döndüğüm için 🤫
Alışveriş kısmı gerçekten sıkıntılı. İmkan varsa nişanlınızla yalnız çıkıp halledin bence.
Ben alışverişe çıkmak istemiyordum ama yaşadıkları şehre gidince tutup götürdüler bir şey diyemedim. Ne derlerse he deyip aldım onda bile kafam bi milyon oldu. :D

Bugün nikah işlemlerini hallettik ve günümüzü aldık kızlar 🙈 yalnız ben çift soy isim kullanmak istediğimi söylemeyi unuttum ne yapabilirim şimdi acaba ?

Hayırlı olsuun 🥰 belediyede sormuşlardı bana size sormadılar mı?

yok bana sormadılar bende unuttum. Estraven Estraven yazmış nikahtan önce memura söyleyebilirmişim neyse ki. Bende baktım şimdi yeni nufus kağıdı almaya gidince bi dilekçe versem de oluyormuş. Çift soyadlı çıkıyormuş 🙏

Ya zaten belediyede sağlık eğitimi fln da oluyormuş. Bize hiç bişe yapmadılar yahu 😂

Yok bizim farklı bir yerde olacağından , kendi belediyemizden izin kağıdı alıp nikahın kıyılacağı belediyeye teslim ettik o kadar. Onlar da günü yazıp verdi.

Yok bizim farklı bir yerde olacağından , kendi belediyemizden izin kağıdı alıp nikahın kıyılacağı belediyeye teslim ettik o kadar. Onlar da günü yazıp verdi.

Sağlık raporunuzu kendi belediyenize verdiniz değil mi ?

Back