Elh. Çok güzel canım 35 dk zaten zamanla gukselticeksin onun için suan 35 dk süper35 dk lık eliptikten sonra pestilim cıktı kızlarr rekorumu kırdım ama bacaklarım titredi artık:)) bugünde bitti çok şükür
Farkında olmamız da çok güzel canım eminimki bu azimle güzel sonuçlar alicaksinBugün bütün gün dışarıdaydım açıkçası yememem gereken şeylerş yedim :/ eve yeni geldim ve 30 dk eliptik yapabildim sadece. Yarın bugunu telafi edicem. Güne yaya yaya mutlaka 1 saat yapacağım ve asla tatlı yemeyeceğim!
canım ya su ölçüm işlerını pek anladıgımı soyleyemem
bacak olcumu bacagımın en kalın olan yerınden olctumyanlısmı olmus. ama ıkısını bır olçmedım en kısa zamanda olcup yazayım bu arada 2 lt. suyumu ıctım yesıl cayımı ıctım 40 dk. ya tamamladım elıptıgımı
Masaallah canım 45 dk çok güzel 3. Seviye bende genelde 4 veya 5 te yapıyorumgunaydın kızlar sabah 1 bardak yesıl cay ve 45 dk elıptık yaptım sporumu tamamladım bugun daha da yapamamkahvaltıda 1 haslama yumurta 2 kepce bol acılı tarhana corbası 1 dilim kepek ekmegı yedım super gıdıorz kızlar acaba incelicez mi cok merakedıyorum.elyasa gercekten dun ılkkez tek seferde 35 dkıka yapmıstım bugun 45 yavas yavas arttırıyorum galıba. yalnız 45 dakıkayı 3. sevıyede yapabıldım ara ara yavasladım sıktım dişimi bıde bı sorum olucak 45 dkda 14.70 km 335 kalorı gosterıyo yaktıgım kalorıyı dogrumudr .haydı sıra sizde
Geçmiş olsun canım kumpirin içine mayonez koyduysan oda bozmus olabilir canımKızlar tam gaz devamm. Bugün 1 saat hedefiime ulaşamasam da 40 dk ile rekorumu kırdım :)
Hayatta aynı anda bir çok iş idare etmek gerçekten zor. Ama yılmak yok :)
Siz ne durumdasınız?
Yalnız bugün midemi bozmuşum, lavabodan çıkamıyorum. Bayağı zor durumdayım.
Sabah 1 haşlanmış yumurta, çeyrek bazlama ve 4-5 kaşık special-k yedim
Ara da 2 incir ve 1 avuç leblebi
Akşam da kendi ellerimle kumpir yaptım :) Tabi malzemeden kısarak. Ama yıne de cok karıştırmış olmalıyım ki hastayım :)
Meyvemi her zaman ki gibi atlamadım. Ama önümüzdeki 1 hafta bir şey yiyemeyecek gibi hissediyorum. Ahh ahh. Ne dokundu kim bilir :/
Hoşgeldin aramıza canım cok kiloluda degılmıişşn emzirincede verirsin zaten ama spor canım o teri attıktan sonra insan kuş gibi oluyor :)bu arada suan 32 yaş ve 65 kiloyum hedef 49
Hoş geldin canım ölçülerini yaz inş. Senide ekliyelimMerhaba arkadaşlar bende sizin gibi kilolarından muzdarip sürekli çözüm bulmaya çalışıp araştırmalar sonucunda dinamik950 eliptik bisikletle tanışışanlardanım kısaca söyleki çocuğum olmuyordu 5 kez hormon ilaç tedavisi görüp sonunda tüp bebekle ilk bebişimi kucağıma aldım 2013te 2014tede ikinci kez anne oldum yani 2 yılda 2 doğum ve 48 kilodan 65 e çıktım .boyum 1.60 e haliyle kısa olunca top gibi görüntü oluyor bu kilolar bende aşırı takıntı yaptı diye eliptik aldım ama çocuklardan zaman bulup yapmak çok zor oluyor birde diyette yapamıyorum çünkü emziriyorum ama eninde sonunda gidicek bu kilolar yarında itibaren eliptiğe başlıcam takip edin bende edicem azmin elinden ne kurtulmuş isteyince olur bakalım kaçar kilo vericez kilolarımızı ve ölçüleri paylaşalım öky
Canım sismezsin avokado yağı sur ve kendini strecle yada sahuna esofmani giy çok iyi geliyor.Ben bugun biraz fazla yedim kaçırdım bide soyle bı sorunum var kızlar benım üst bacağım ve kalçam basenim Problem bugun aynaya baktığımda sanki üst bacaklarım şişmiş gibi geldi kas mı yapıyorum dıye korktum spor yapan bi arkadaşıma sordum bana en hafif seviyede yap yoksa şişersin dedi bacaklarına cok ağırlık binmesin dedi nekadar dogrudur acaba bel ve karın bolgemdeyse acayip incelme var sizin bacaklar ne durumda kızlar
Vallaha Bravo canım insallah öyle olcak bende alayım avokado yağı deneyim bakayım biraz önce 50 dkka eliptik bisikltımı tamamladım yatmadanda iç bacak calısacagım tamamdırCanım sismezsin avokado yağı sur ve kendini strecle yada sahuna esofmani giy çok iyi geliyor.
bende 4 günde 1 er cm basen lerde inceldi bileBen birde 5. Sevıyede yapıyorum
basen leri sisirmiyecegine en önemli örnek bisiklet sporu yapanlardir basen yok resmen canımoyüzden korkma
Dene canım baya etkisini görürsünVallaha Bravo canım insallah öyle olcak bende alayım avokado yağı deneyim bakayım biraz önce 50 dkka eliptik bisikltımı tamamladım yatmadanda iç bacak calısacagım tamamdır
Amin canım inş. O basen ler zaten azılı dusmanlarimiz40 dk ile devam kızlar. + dans ve diğer hareketler de yapıyorum. Yemek konusunda aşırı sıkmamama rağmen göbek bayağı farketti. Darısı basenlerimeeee :)