Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

35 dk lık eliptikten sonra pestilim cıktı kızlarr rekorumu kırdım ama bacaklarım titredi artık:)) bugünde bitti çok şükür
Elh. Çok güzel canım 35 dk zaten zamanla gukselticeksin onun için suan 35 dk süper
Farkında olmamız da çok güzel canım eminimki bu azimle güzel sonuçlar alicaksin

Bende bugün misafirlik teydim normalde önüme konan herşeyi yerdim ama şimdi çeyrek kek 1 bardak çok az şekerli çay ve 3 tane hurma yedim demekki azmedersek Başara biliyormuşuz

1 saat eliptik bisiklet
ve 2 litre su elh. Güzel geçti bugünüm

Bildirimde bulunanlar 2. Gün
elyesa27 (+)
GirLookingForLove (+)
Elvin13 (+)
Eldam (-)

Ustate ki bildirim yanlış olmuş 3. Gündü bugün
Bildirimde bulunanlar 3. Gün
elyesa27 (+)
GirLookingForLove (+)
Elvin13 (+)
Eldam (-)

gunaydın kızlar sabah 1 bardak yesıl cay ve 45 dk elıptık yaptım sporumu tamamladım bugun daha da yapamamkahvaltıda 1 haslama yumurta 2 kepce bol acılı tarhana corbası 1 dilim kepek ekmegı yedım super gıdıorz kızlar acaba incelicez mi cok merakedıyorum.elyasa gercekten dun ılkkez tek seferde 35 dkıka yapmıstım bugun 45 yavas yavas arttırıyorum galıba. yalnız 45 dakıkayı 3. sevıyede yapabıldım ara ara yavasladım sıktım dişimibıde bı sorum olucak 45 dkda 14.70 km 335 kalorı gosterıyo yaktıgım kalorıyı dogrumudr .haydı sıra sizde

Kızlar tam gaz devamm. Bugün 1 saat hedefiime ulaşamasam da 40 dk ile rekorumu kırdım :)
Hayatta aynı anda bir çok iş idare etmek gerçekten zor. Ama yılmak yok :)
Siz ne durumdasınız?
Yalnız bugün midemi bozmuşum, lavabodan çıkamıyorum. Bayağı zor durumdayım.
Sabah 1 haşlanmış yumurta, çeyrek bazlama ve 4-5 kaşık special-k yedim

Ara da 2 incir ve 1 avuç leblebi
Akşam da kendi ellerimle kumpir yaptım :) Tabi malzemeden kısarak. Ama yıne de cok karıştırmış olmalıyım ki hastayım :)
Meyvemi her zaman ki gibi atlamadım. Ama önümüzdeki 1 hafta bir şey yiyemeyecek gibi hissediyorum. Ahh ahh. Ne dokundu kim bilir :/

Masaallah canım 45 dk çok güzel 3. Seviye bende genelde 4 veya 5 te yapıyorum
kalori olarakta evet canım 1 saatte üst kolları da çalıştırarak ortalama 500 calori yakıla biliyor oyüzden ben genelde 50 dk üzeri çıkmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım kumpirin içine mayonez koyduysan oda bozmus olabilir canım
diğer taraftanda çok güzel canım 40 dk üstü zaten mükemmel oluyor tamamen yoruluyorsun süpersin çok güzel sonuçlar alicaz eminim
hatta bel kısmımda 2 cm göbek te 2 cm basen lerde 1 er cm gitmiş bile benden çok mutluyum
durmak yok gram gram cm cm hedefimize ulaşmaya devam kızlar

Öğleden sonra 5 e doğru 61 dk bindim
61 dk yi 123 dk ya tamam liyarak uyumaya gidiyorum kızlar öptüm hepinizi

Kızlar sporun faydası pazartesi tartıda 74.5 gelirken 4 gündür yaptığım spor sonucunu verdi tam 1.5 kilo gitti
1.gun 120 dk bindim eliptik bisiklete
2.gun 55 dk
3.gun 60 dk
4.gun 123 dk ve sonuç

başlangıç 88
geçen hafta 74.5
Bu hafta 73

3 haftadır 74 ten aşağıya inemiyordum
bu arada bu gazla 50 dk bisikletimide yapmış bulunmaktayım aksama 70 dk tamamlamak istiyorum

Eklentiler

• 20150213_140152.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi kilolarından muzdarip sürekli çözüm bulmaya çalışıp araştırmalar sonucunda dinamik950 eliptik bisikletle tanışışanlardanım kısaca söyleki çocuğum olmuyordu 5 kez hormon ilaç tedavisi görüp sonunda tüp bebekle ilk bebişimi kucağıma aldım 2013te 2014tede ikinci kez anne oldum yani 2 yılda 2 doğum ve 48 kilodan 65 e çıktım .boyum 1.60 e haliyle kısa olunca top gibi görüntü oluyor bu kilolar bende aşırı takıntı yaptı diye eliptik aldım ama çocuklardan zaman bulup yapmak çok zor oluyor birde diyette yapamıyorum çünkü emziriyorum ama eninde sonunda gidicek bu kilolar yarında itibaren eliptiğe başlıcam takip edin bende edicem azmin elinden ne kurtulmuş isteyince olur bakalım kaçar kilo vericez kilolarımızı ve ölçüleri paylaşalım öky

Ben bugun biraz fazla yedim kaçırdım bide soyle bı sorunum var kızlar benım üst bacağım ve kalçam basenim Problem bugun aynaya baktığımda sanki üst bacaklarım şişmiş gibi geldi kas mı yapıyorum dıye korktum spor yapan bi arkadaşıma sordum bana en hafif seviyede yap yoksa şişersin dedi bacaklarına cok ağırlık binmesin dedi nekadar dogrudur acaba bel ve karın bolgemdeyse acayip incelme var sizin bacaklar ne durumda kızlar

Hoş geldin canım ölçülerini yaz inş. Senide ekliyelim
ilaçlar çok aldırıyor bende 63 kilodan doğum kontrol hapı yüzünden 73 e cikmistim üzerine hamile kalıp 88 olmuştum ama çocuklarımız için değer canım
bu arada hamileyken çok rahat kilo verebilirsin yediklerine dikkat edersen
1.600 calorinin üzerine cikmamaya çalış canım bol yeşillik ye zaten süt yapan meyve ve sebze tatlı olarakta hurma yi koyarsın rahatlıkla kilo verebilirsin yani biz 2 veriyorsak sen 4 verirsin

Canım sismezsin avokado yağı sur ve kendini strecle yada sahuna esofmani giy çok iyi geliyor.
bende 4 günde 1 er cm basen lerde inceldi bile Ben birde 5. Sevıyede yapıyorum
basen leri sisirmiyecegine en önemli örnek bisiklet sporu yapanlardir basen yok resmen canım oyüzden korkma

Vallaha Bravo canım insallah öyle olcak bende alayım avokado yağı deneyim bakayım biraz önce 50 dkka eliptik bisikltımı tamamladım yatmadanda iç bacak calısacagım tamamdır

40 dk ile devam kızlar. + dans ve diğer hareketler de yapıyorum. Yemek konusunda aşırı sıkmamama rağmen göbek bayağı farketti. Darısı basenlerimeeee :)

Vallaha Bravo canım insallah öyle olcak bende alayım avokado yağı deneyim bakayım biraz önce 50 dkka eliptik bisikltımı tamamladım yatmadanda iç bacak calısacagım tamamdır
Dene canım baya etkisini görürsün bende bugun dün 50 dk yaptım insan daha bir hirslaniyor 5. Gün bitti kaldı 10 gün
40 dk ile devam kızlar. + dans ve diğer hareketler de yapıyorum. Yemek konusunda aşırı sıkmamama rağmen göbek bayağı farketti. Darısı basenlerimeeee :)
Amin canım inş. O basen ler zaten azılı dusmanlarimiz 15 günün sonunda güzel sonuçlar alicaz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…