Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

Merhaba arkadaslar bende aranızda yeni katıldım 1 haftadır eliptik kullanıyorum forum mu görünce hemen üye oldum hep beraber yaptığımızda daha iyi sonuçlar alcagımızı düşünüyorum
Hoş geldiniz kızlar
ne güzel programimiz kalabaliklasiyor
Ins. Hep birlikte kilolardan kurtulacaz kim tutar bizi
gerçekten istikrarlı bir şekilde yapildimi acayip sonuçlar aldırıyor. Spor en sağlıklı yöntem ve evimizin rahatlığıyla yapıcaz
ozaman ölçüleri bekliyorum bakalım 15 günün sonunda nasıl incelicez hem eliptik bisiklet konusunda aklında şüphe olanlarada örnek oluruz

Kilo 65.200 bel 71 basen 100 göbek 82 kalça 92 yalnız sag Sol basen nasıl ölçücegimi bilmiyorum arkadaslar
Canım basenlerden tek tek ölçüleri alacaksın yani tek bacağını en kalın baldirdan ölçüceksin hem iç bacaktanda nekadar inceldigimizi orta ya koymak için

Sabah
160 calori dankek

Ara
1 litre su
1 dilim greyfurt

Öğlen
1.5 yumurta haşlama
1 k.k peynir
5 tane zeytin
1 çay kaşığı acuka
1 dilim ekmek

Ara
45 dk eliptik bisiklet
yarım litre 0.5 su
toplam su şuana kadar 1.5 litre oldu :)

Merhaba kızlar

Bugün yeni bir haftanın başlangıcı. İnşallah ideallerimize bir adım daha yaklaştığımız bir başlangıç olur :) Bilgilerimle ve bugun ki durumumla başlamak istiyorum.

Kilo olarak zayıf olmama ve görünmeme rağmen vücudum giderek orantısız olmaya başladı. Bölgesel kilolarımla başım dertte. 155 yani kısa boylu bir bayanım. İdeal kilomun 45 olduğunu düşünüyorum. Şuan 50 kiloyum. 65 kilolardan 47'ye düştüğümü hatırlayınca çok mutlu oluyorum :) Fakat vücudum sıkı değil, göbek ve basen sorunum var. 6 aydır yurt dışındaydım ve ciddi abur cubur tükettim. Ayrıca polikistik over rahatsızlıgım var ve kilo almama sebep oluyor. Geç olmadan bir şeyler yapmam gerek. İşte sonuç:

Kilo:50
Bel: 70
Göbek: 85
Kalça:92
Basen:90
Basen sağ:58
Basen sol:55

Şükretmek gerek. Çünkü kısa boyumla o bodur görüntümden ve fazla cm'lerden bayağı kurtuldum. Hedefe az kaldı :)
Bugün spora aylar sonra ilk başlangıcım olduğundan 22 dk eliptik bisiklet kullandım. Ayrıca 10 dk kalça,bacak hareketleri yaptım ve 10 dk dans ettim. Kendimi iyi hissedersem 1-2 saat sonra bir 20 dk daha eliptik bisiklet kullanacağım. Kol yağlarımın kasa dönüşmesi, bacaklarımın sıkılaşması, göbeğimin gitmesi eliptik bisiklet ile olacak! Daha önce denediğim için garantisini verebilirim kızlar

Ben günde iki öğün tüketiyorum. Kahvaltımı 9-10 gibi yapıyorum, akşam yemeğimi ise 4.30-5 saatlerinde yiyorum.
Kahvaltıda 3 kaşık patatesli omlet, 2 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 domates, 1 dilim kepek ekmek tükettim.
Hafif açlık hissettiğimde her zaman 1 avuç sarı leblebi yerim, gerçekten çok doyurucu. Bugün leblebiyi kaçırdım çünkü çok özlemiştim :) 3 avuç yedim. Ara öğün gibi düşünebiliriz. 1 kupa yeşil çayı da unutmayalım. Akşam yemeğinde ise 1 kepçe yoğurt çorbası, 3 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık sebze kızartma ve yarım sandviç ekmeği boyutunda tam buğdaylı ekmek yedim. Ardından da 1 kuru incir. ( Tatlıcı insanım zor zaptediyorum kendimi. Annemin lezzetli tiramisusunu yemememek için yaptım bunu)
Bu saatlerden sonra sadece meyve tüketiyorum. Muhtemelen ilerleyen saatlerde 1 elma veya 1 muz yiyeceğim.
Malesef çok az su tüketiyorum. Bunu nasıl aşacağım bilmiyorum. Cezalandırılmalıyım 1 litre bile olmamıştır şuan ama içmeye devam edeceğim. Farkettim de çok azimlenmişim 1 günde Sizler ne alemdesiniz? Bir de Eliptik bisiklet sürerken sıkılmamak için ne yapmalıyım bana öneride bulunur musunuz? Müzik falan kesmiyor beni :)

Merhaba kızlar bende bugun 25 dakika eliptik kullandım sabah kahvaltıda önce kahvaltıda: 1 tane haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 dilim kepek ekmeği ve peynir. Öğlen: mercimek yemegi yogurt 1 dilim ekmek. Aksam:haslama tavuk ve salata. 2.5 litre su ve 3 bardak yeşilçam yesil çayı özellikle sabah ac karna içmenizi tavsıye ederim saat 9.30 da tekrar 30 dk eliptik ve bugun biter..

Tatlım ben de cok az su içerdim ama 1.5 yıldır kendimi alıstrdım su şişesinden kac litre içtigimi sayarak içiyorum sabah kahvaltıdan önce 1 litre içiyorum rahat.eliptgide hızlı müziklerle yapıyorum hem bende hızlanıyorum

Masaalah canım ölçülerinde iyi sen 15 günün sonunda kendini baya toparlamis olacaksın fit bir hatun olucaksin masaallah darısı bizim başımıza
menun de süper olmuş korkun bizden kilolar
Su için kendini birazcık zorlama gerekiyor canım yanında sasal şişe dursun 2 Şaşal şu 1 litre yapıyor ozaman daha sağlıklı anlaşılıyor
eliptik bisiklet içinde benim canım sıkıldığında dakika sayıyorum
yani her kademede 3 veya 8 dk biniyorum.
Benim bisiklet 8 kademe her kademede 8 dk yapıyorum toplamda 64 dk yapıyor ozaman kolay bitiyor anlamıyorum tavsiye ederim canım

Seninde menu süper canım ben bugun akşam azcık pilav yedim normalde kaç haftadır yemiyordum oğluma yedirken 3 kaşık yedim
bende hala suan biniyorum bisiklete bi öğlen binmistim 90 dk ya tamamlamaya çalışıyorum
Aynen bende öyleyim tatlım

Yalnız 90 dkka süpermiş calısıyor musunuz acaba ben bugun izinliydim sabah 25 aksam 30 dakka yaptım.calıstım gunler tek sefer 25 dk yapabiliyorum bugun sağlıklı beslndm izin gunlerim hariç cok düzensiz besleniyorm ama azımlıyım incelcek bu bacaklar

Bildirimde bulunanlar 1. Gün
elyesa27 (+)
GirLookingForLove (+)
Elvin13 (+)

Tatlım sen bildirimde bulunmadın merakla senin bildiriminide bekliyoruz

Evet her gün yapabilsem gerçekten süper ayakta hiç durmadan yapıldığı için baya kalori yakma sebebi ama minik bir oğlum var onunla uğraşmaktan zaman bulamıyorum normalde ancak uyuyunca yapıyorum canım
çalışmiyorum evdeyim oyüzden biraz daha sansliyim galiba ama o şansımı doğru degerlendirsem çok iyi olacakta bir olmuyor ama bu sefer Azmettim basaricam 88 den 74.5 indim ise eski 63 kilo mada inebilirim inş.
bendede aynı altta sorun var 38 beden üstte olabiliyorken altta 42 beden deyim kalça ve basen sorunum var ama anladigim bir şey varsa
eliptik bisiklet bu iç bacak dış bacak kalça ve kol acayip zayiflatiyor birde ben sahuna eşofmanı giyiyorum avokado yağı sürüp
manyak terliyorum tavsiye ederim canım

Sabah
160 calori dankek

Ara
1 litre su
1 dilim greyfurt

Öğlen
1.5 yumurta haşlama
1 k.k peynir
5 tane zeytin
1 çay kaşığı acuka
1 dilim ekmek

Ara
45 dk eliptik bisiklet
yarım litre 0.5 su

Ara
1 büyük çay bardağı haşlanmış nohut

Akşam
3 kaşık pilav
1.5 bardak haşlanmış nohut
3 kaşık yoğurt

Ve eliptik bisiklet suan için 90 dkneden 100 olmasın ki
suan için 2 litre su

Ve ve ve ilk gün olarak kendimi birazda yorarak 120 dk eliptik bisiklet rekorumu kırarak günümü tamamlamış bulunmaktayım elh.
Yarın tabi bukadar yapamam ilk gün Şevki bu diğer günlerde 40 dk yapsam yeter

Ve ve ve ilk gün olarak kendimi birazda yorarak 120 dk eliptik bisiklet rekorumu kırarak günümü tamamlamış bulunmaktayım elh.
Yarın tabi bukadar yapamam ilk gün Şevki bu diğer günlerde 40 dk yapsam yeter

Çok güzel fikir ya kademe kademe. Bunu deneyeceğim :) Su 1 litre içtim en azından. Yarın söz 2 litre içeceğim

Maşallah canım sana 120 dakika! Vay bee. Azmin sonuu mükemmel olacak eminim

Tatlım sen bildirimde bulunmadın merakla senin bildiriminide bekliyoruz
gögüs : 95
bel :86
kalça :101
sol bacak :91
sag bacak :93
boy:160
kilo: 64 ıkı sezeryan dogum
benım bır kılo sırtımdan
ıkı kılo gobekten
bır kıloda sımıtlerden gıderse super olur ınsalllaaahh

bu arada dun ve bugun 20 dk. yaptım sabah ta tıbetımı yapmıstım belkı ogleden sonrada 20 dk. daha yaparım tam alısmadı bacaklarım bıraz yoruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…