Koşu bandindan benim etrafımdakiler de çok şikayetçiArkadaşım benim bisiklet değilde koşu bandım var bantta en uygun nasıl kilo verebilirim bilginiz varmı yada kullanıp kilo veren var mı yaklaşık bir yıl oldu alalı ama sonuç bir kilo bile veremedim bir ara her gün düzenli yapıyorum gram eksilmeyince moralim bozuluyor bırakıyorum.
Yeni başladın ya canım ondandırbende 10 gündür yapıyorum ama 20 dk dan daha fazla yapamıyorum bacaklarım titremeye başlıyor
düşük kademede yapınca da sanki boşa yapıyormuşum gibi düşünüp yükseltiyodumYeni başladın ya canım ondandır
sonra ne 90 dk lar gördüm ben az geldi kendine inanamicaksin
birde diyelim bugün 1 saat yapmak istiyorsun onuda böle biliyorsun yani 20 dk sabah 20 dk öğlen 20 dk akşam yaparsın ozaman bacaklarını da zorlamamış olursun. Suda var sakin kademesini yükseğe alma 1. Kademe ile başla yani en düşük sonra diğer günler alisinca yavaş yavaş arttirirsin.
Daha alışmadığın için kendini zorladın canım oyüzden 20 dk ancak yapabiliyorsundüşük kademede yapınca da sanki boşa yapıyormuşum gibi düşünüp yükseltiyodum
Hoş geldin canım masaallah 13 kilo çok iyi bir kilo tebrik ederimBende katılmak istiyorum ! :)
Eliptik Bisiklet gerçekten çok faydalı. Ben vaktinde 3 ay yürüyüş + eliptik bisiklet ile 13 kilo vermiştim. Şuan o kilomu korur sayılırım. Uzun zamandır yurt dışındaydım. Spor yapamadım ve çok düzensiz bir beslenme hayatım vardı ister istemez. Abur cubur hepSadece 2 kilo almama rağmen her yerimden yağ fışkırdı, koca bir göbeğim çıktı. O göbeği eritmek için yarından itibaren başlıyorum :) Gelişmeleri bilgilendiricem mutlaka.
Hoş geldin canım masaallah 13 kilo çok iyi bir kilo tebrik ederim
senin kilo az var 1 haftaya tahminen toparlar sin inş.
benim bir 10 kilo vermem lazım
inş. Birlikte zayiflayip herkese örnek oluruz
ozaman yarın bilgilerini bekliyorum ve 15 günlük programimiza başlıyoruz
Canım ölçülerinde Paylaş inş. 15 gunun sonundaki gelişmeler daha net olur inş.
Tamam canım. Yarın her bi yerimi ölçüp bilgilendireceğim
Hep beraber çıtır olacağız inşallah
Zayıf olmakta yetmiyor inan kilo veriliyor vermesine ama insanın hayatında spor olmasın, o zayıflık belli bile olmuyor.
Beni motive ettiğin için çok teşekkürler