Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

elyesa27

88--78.2--73-- Ayda 2kilo 6Ayda 12kilo yapar
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
384
886
34
15 GÜNLÜK PROGRAMIMIZ BUGÜN BAŞLAMIŞTIR
Topigimiz herkese hayırlı olsun

Merhaba canlar nasılsınız
Bu benim ilk konum inş. Hepimize faydalı olur

Kızlar çoğumuzun arka odalarında kullanılmayan, bir köşeye atılmış, yalnız bırakılmış, garip kalmış, hevesle alınmış ama kullanılmadığı için bir fazlalık görülen! eliptik bisikleti bulunmaktadır. .

Bu duruma bir dur demenin zamanı geldi de geçiyor bile

Ben zamanında düzenli 15 gün 1 saat 20 dk binerek 10 cm incelmistim. .
Tabi avokado yağı sürüp (yağ yakma özelliği var) sahuna eşofmanı giyerek yada kendimi strecleyip üzerine eşofman giyiyordum. Ayağıma çorap giyerdim ki terler akıp yerleri ıslatmasın (hala öyle terliyorum)

Doğum kontrol hapı yüzünden 10 kilo aldım 3 ayda üzerine hamile kaldım 88 kilo oldum
kendi çabalarımla 2 yılda 78 e indim.
şimdi 8. Zayıflama grubundayım yeni eliptik bisiklet aldım altis mk750 .. 1 ayda ara ara binerek toplamda 10 kere olmamıştır. Kalori de sayarak 74.5 indim 3.5 kilo daha verdim

Şimdi yine eskisi gibi devamlı eliptik bisiklete binicem ve bunu hep birlikte grup olarak yapmak istedim.. Çünkü birbirimize destek olursak devamlılık ta olur. Şimdi arkadaşlar ne dersiniz hep birlikte sağlıklı bir sekilde zayıflayalımmı

Evet diyorsanız pazartesi başlıyoruz
Kurallarımız gelsin ozaman

KURALLAR

Pazar günleri tatil

15 günlük kurlar halinde yapılacak.

Katılmak isteyenler isim yazdıracak.

15 günün sonunda tekrardan isim yazdırarak, ikinci 15 günlük programa katınıla bilinecek.

Arada girmek isteyenler de katıla bilir bizimle bildirim yapıp diğer 15 günlük programla devam eder.

Herkes 15 günlük programa katılırken ve biterken
Kilo , Bel , Kalça , Basen , Tek Tek Sağ Sol Basen ve ekstra Göbek ölçüsünüde yazıcak
yani bir programın başında birde sonunda ölçü bildirilecek.

Hergün en az 20 dk olmak üzere binmek zorundasınız
20.. 30.. 40.. 50.. gibi size kalmış dakikalar en çoğu olarak.

Her akşam bildirim yapıp kaç dk bindiginizi yazacaksınız
Bildirimde 3 gün bulunmayan kişi programdan cikartılacak
(Bize bildirip zaruri durum olduğunu söyleyen kişi , o 15 günlük programdan izne ayrılıp
Diğer programlara katıla bilir. )

Ve en önemlisi en az 2 litre su içilmelidir.

Kurallara bakıp korkmayın lütfen
Ölçünüz, kilonuz, günlük binip içtiğiniz su yazılacak ve en önemlisi Azmedicez kurtulucaz bu kilolardan
Unutmayın biz kadınız ve kadınlar azmederse istediklerini rahatlıkla yapıp Başara bilirler.
Sadece gerçekten istesinler.

Kimseye kulak asmayın
ben eliptik bisiklet sayesinde
Beni görenler şok oldu herkes beni konuşuyor ne kadar kilo verdin sen diye ama sadece 3.5 kilo verdim ama inceldim vücudum sıkılaştı
söyle soyliyim ben suan 74.5 kiloyum ama 63 kilo ken de 40 veya 42 beden giyerdim
şimdi 74.5 olmama rağmen 42 beden giyiyorum
Boyum 1.72

Yani hersey sizin elinizde elinizden geleni kendinizden esirgemeyin

Hadi ozaman herkesede örnek olup bu konu hakkında hep merak edenlerinde kilo vererek kafaların daki sorulara cevap olalım
Eliptik bisiklet devamlı yapılırsa sıkılaştırıp kilo verdirir
asla bacak kalınlaştırmaz..
Günlük 1 saat binerek 500 calori yaksanız üzerine calori sayarak yediklerinize dikkat etseniz 1 ay içinde en az 2..3 kilo verirsiniz
kendim bir örneğim 6 kilo verdiğimi biliyorum. Ama en sağlıklısı 1 ayda 3 kilo vermek. Sıkılaşmak cabası

Ozaman listede ilk ben
elyesa27
Kilo-74.5 Bel- 82 Göbek-101 Kalça-107 Basen-101 sağ Basen- 64 sol Basen-64.5

Elvin13
Kilo 65.200 Bel- 71 Göbek-82 Kalça- 92 Basen- 100 Sağ Basen- Sol Basen-

GirLookingForLove
Kilo-50 Bel-70 Göbek-85 Kalça-92 Basen-90 Sağ Basen-58 Sol Basen-55

Eldam
Kilo- Bel- Göbek- Kalça- Basen- Sağ Basen- Sol Basen-
Yarışma PAZARTESİ Başlayacak'tır

Hepimize yeni grubumuz hayırlı olsun

Son düzenleme:
Ben bugünde bindim 40 dk
spor yapmak güzel bir duygu 5. Kademede biniyorum

Yağ yaktıran nabzınızı hesaplamak için, 220 sabit sayısından yaşınızı çıkaracak, elde ettiğiniz rakamın yüzde 60'ını ve yüzde 80'ini ayrı hesaplayacaksınız. Bu iki rakam size yağ yaktıran nabız aralığınızı verecek.

Örneğin 36 yaşındaysanız:

220-36 (Yaş)=184

184'ün Yüzde 60'ı= 110 (Alt sınır)

184'ün yüzde 80'i= 145 (Üst sınır)

Örneğimizdeki kişinin yağ yaktıran nabız aralığı 110-145'tir. Vücut bu aralıkta ancak 18-22 dakika sonra yağ yakmaya başlar. 110 un altında ya da 145 in üstünde bir kalp atışı yağ yaktırmaz. Egzersizlerinizi buna göre ayarlayın. Aerobik yaparken 20. dakikada nabzınızı bulup 15 saniye sayın ve bu çıkan rakamı 4 ile çarpın. Çıkan sonuca göre egzersizinizin şiddetini arttırın ya da azaltın.

ELİPTİK BİSİKLET ve FAYDALARI
Eliptik bisiklet kullanımında vücuttan bacaklara inen baskıyı azaltarak bacak kaslarının çalışmasına ve bacaktaki yağ yakımını hızlandırmasını sağlar.Eliptik bisikleti kullanımı vücudun her yerini çalıştırdığı için çok tercih edilenlerin arasındadır. İster oturarak ister ayakta kullanılması için çok amaçlı üretilmiştir. Hem bacakları çalıştırırken hem de kolların çalışması için kol çevirme mekanizması olduğundan vücudun her yerini çalıştırmaktadır.
Zayıflamak isteyenler için kullanımı rahat bir alettir.

Sadece zayıflamak isteyenler için değil vücutta duruş bozukluğu olanlar için de çok tercih edilmektedir. Sağlıklı bir vücuda sahip olmak ve fit görünmek isteyenler için eliptik bisiklet ideal bir alettir. Kullanımında hiç bir zorluk yoktur. İlk başlarda zorlanılsa da alıştıktan sonra zevkle yapılan bir spor olduğu ve istenilen sonuca çabuk ulaşmak isteyenler için eliptik bisiklet kesinlikle tercih edilmelidir. Vücuttaki kasların hepsini aynı anda çalıştırdığı için vücut istenilen şekle çabuk girer. Çok kalori yakıyor ama yorgunluk hissi çok az olduğundan her yaş grubundan insanlar kullanabiliyor.
Eliptik bisiklet kullanırken vücudun çok kalori yakmasını istiyor iseniz mutlaka kol mekanizmasını kullanmanız gerekir. Uzmanlar eklemlerinde rahatsızlık hissedenler için eliptik bisiklet kullanmasını tavsiye ediyor. Üst ve alt kasları aynı anda çalıştırdığı için vücut direnç kazanıyor ve kasları güçlendiriyor. Kullanmaya geçmeden önce bir uzmandan tavsiye almak hem istenilen sonuca çabuk ulaşmanızı sağlar hem de olası sakatlıkların önüne geçilmiş olunur.

Arkadaşım benim bisiklet değilde koşu bandım var bantta en uygun nasıl kilo verebilirim bilginiz varmı yada kullanıp kilo veren var mı yaklaşık bir yıl oldu alalı ama sonuç bir kilo bile veremedim bir ara her gün düzenli yapıyorum gram eksilmeyince moralim bozuluyor bırakıyorum.

Koşu bandindan benim etrafımdakiler de çok şikayetçi
kosu bandiylada kilo verebilirsin ama en az 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yapman lazım canım
yürüyüş yaparken avokado yağını kullanıp üzerine sauna eşofmaniyla veya Streç sararak yap.
Çünkü ana temel ter atmak ter almadığın müddetçe kesinlikle kilo veremezsin.
Ve yediklerine dikkat etmelisin
kalori sayımı yap günde bir insan 2 bin kalori almalı üzerine çıkarsa kilo alır. 2 bin kalori nin altına inerse kilo verir.
En fazla günlük 1.200 kalori al en az 800 calori nin altına düşme.
Ben günlük bin calori nin üzerine çıkamamaya çalışıyorum buda spor yapmadan ayda 2 kilo vermek demek. Yanında fazla olmasada spor yaptım 3.5 kilo verdim canım
en onemlisi azim mesela günün kötü geçti fazla kaçırdın ertesi günü bırakma devam et canım istersen yapabilirsin ama önce kendin için istemen lazım

bende 10 gündür yapıyorum ama 20 dk dan daha fazla yapamıyorum bacaklarım titremeye başlıyor
Yeni başladın ya canım ondandır
sonra ne 90 dk lar gördüm ben az geldi kendine inanamicaksin
birde diyelim bugün 1 saat yapmak istiyorsun onuda böle biliyorsun yani 20 dk sabah 20 dk öğlen 20 dk akşam yaparsın ozaman bacaklarını da zorlamamış olursun. Suda var sakin kademesini yükseğe alma 1. Kademe ile başla yani en düşük sonra diğer günler alisinca yavaş yavaş arttirirsin.

düşük kademede yapınca da sanki boşa yapıyormuşum gibi düşünüp yükseltiyodum

düşük kademede yapınca da sanki boşa yapıyormuşum gibi düşünüp yükseltiyodum
Daha alışmadığın için kendini zorladın canım oyüzden 20 dk ancak yapabiliyorsun
Zorlandığın an en düşüge yeniden düşür kaslar rahatlasin

Bugün ve ben

Sabah
çok az kestane şekeri serbetli hazırlanma

Öğlen
Yarım k.k peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
2 çay kaşığı acuka
eski kaşarlı 1 tane yumurta yağda
1 bardak çay

Ara
2 kaşık yoğurt
2 kaşık haşlanmış buğday

Ara
yarım kivu

Aksam
Haşlama tavuk

Bol bol su

Dün ve ben
sabah kaşarlı tost
6 zeytin
1 t.k acuka
1.5 k.k peynir

Öğlen
haşlama tavuk
1 tane baklava küçük

Aksam
3 kaşık yoğurt
2 kaşık buğday haşlama
ve haşlanmış göğüs

Ara
kivi

Bol su sporda var

Bende katılmak istiyorum ! :)

Eliptik Bisiklet gerçekten çok faydalı. Ben vaktinde 3 ay yürüyüş + eliptik bisiklet ile 13 kilo vermiştim. Şuan o kilomu korur sayılırım. Uzun zamandır yurt dışındaydım. Spor yapamadım ve çok düzensiz bir beslenme hayatım vardı ister istemez. Abur cubur hep Sadece 2 kilo almama rağmen her yerimden yağ fışkırdı, koca bir göbeğim çıktı. O göbeği eritmek için yarından itibaren başlıyorum :) Gelişmeleri bilgilendiricem mutlaka.

Hoş geldin canım masaallah 13 kilo çok iyi bir kilo tebrik ederim
senin kilo az var 1 haftaya tahminen toparlar sin inş.
benim bir 10 kilo vermem lazım
inş. Birlikte zayiflayip herkese örnek oluruz
ozaman yarın bilgilerini bekliyorum ve 15 günlük programimiza başlıyoruz
Canım ölçülerinde Paylaş inş. 15 gunun sonundaki gelişmeler daha net olur inş.

Bugün ve Ben

Sabah
Pişmaniye accik ( regl oldum oyüzden yidim)

Öğlen
Patatesli yumurta 1 yumurtalı
3 tane büyük sosis
6 zeytin
1.5 k.k peynir
1 dilim ekmek

Ara
accik Pişmaniye

Akşam
1 tane kaşarlı yagda yumurta
4 kaşık yoğurt
4 kaşık buğday haşlanmış

Bugün düne göre eksi görmenin mutluluğu içindeyim
regl olmama rağmen eksi gördüm

Tamam canım. Yarın her bi yerimi ölçüp bilgilendireceğim
Hep beraber çıtır olacağız inşallah
Zayıf olmakta yetmiyor inan kilo veriliyor vermesine ama insanın hayatında spor olmasın, o zayıflık belli bile olmuyor.
Beni motive ettiğin için çok teşekkürler

bende ölçtüm ama pek memnun kalmış değilim ama 15 gün sonunda incelicegim eminim inş.
evet kilo vermenin yani sıra sıkılaşmak en önemlisi
ben 63 kilo halimle bile 42 beden etek giyiyordum
şimdi 74 kilo olmama rağmen 42 beden Etek giyiyorum
gerçekten spor çok önemli onu kavradım elh. Şimdi spora agarlik vericem
oyüzden şimdi birlikte çıtırtak olucaz
korkun bizden kilolar

Bende katılmak ıstıyorum
Bızım elıptık oyle arka odalarda degıl oyurdugum oda da gozumun onunde. Ozellıkle goz onune koydum kı ıstaha gelır yaparım dıye ama ı ıh yapmayınca yapmıyorsun esım cok kılo verdı bı ara duzenlı yaptı
Ben olculerımı ılk fırsatta yazayım bugun cok musaıt degılım,ama aksam topıgı okuyunca 15 dk. yaptım şevke geldım yanı. ben tibette yapıyorum 64 kıloyum 60 olsam opup basıma koyacam yıllardır 60 olmayı cok ıstıyorum ama hıc ıstıkrarlı olmadım spor yaptıysam yemeden kısmadım vs. bakalım belkı bu sefer olur spor yapmayı kendıme bakmayı cok sevıyorum aslında,yas oldu 35 yıllara meydan okumaya baslamak gerek kı zamanı geldıgınde meyvesını yıyelım

Merhaba arkadaslar bende aranızda yeni katıldım 1 haftadır eliptik kullanıyorum forum mu görünce hemen üye oldum hep beraber yaptığımızda daha iyi sonuçlar alcagımızı düşünüyorum

Kilo 65.200 bel 71 basen 100 göbek 82 kalça 92 yalnız sag Sol basen nasıl ölçücegimi bilmiyorum arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…