ağzından bal damlıyor biz 2 sen 4 verirsin demişşin gibiyim mekik desen hiç çekemiyorum kalkamıyorum yerimden nasıl gider bu göbek fikri olanınız varmı.Hoş geldin canım ölçülerini yaz inş. Senide ekliyelim
ilaçlar çok aldırıyor bende 63 kilodan doğum kontrol hapı yüzünden 73 e cikmistim üzerine hamile kalıp 88 olmuştum ama çocuklarımız için değer canım
bu arada hamileyken çok rahat kilo verebilirsin yediklerine dikkat edersen
1.600 calorinin üzerine cikmamaya çalış canım bol yeşillik ye zaten süt yapan meyve ve sebze tatlı olarakta hurma yi koyarsın rahatlıkla kilo verebilirsin yani biz 2 veriyorsak sen 4 verirsin
Başka tartıda tartikdiysan 2 kilo fazla tartışma olabilir canım.. Birde tartılirken sadece camasirlarin olsun üzerinde eşofman lar 1 kilo fazla çıkartıyor canımCanııım bugün 30 dk eliptik, 30 dk dans ile günü tamamladım.
Ya ben eliptiği 30 dan fazla yapamıyorum genelde :/
Artırmak istiyorum açıkçası ama hem okuyorum hem çalışıyorum hem sınavlara hazırlanıyorum. Biraz zor oluyor.
Bir de yeni yurt dışından geldim, tam adapte olamadım.
Aslında dans ve diğer hareketleri yapmasam 1 saat yaparım. Ama onların da bölgesel faydası olduğunu düşünüyorum.
Artıramasam da istikrarımı korumam yeter değil mi? Biraz moralim bozuldu da :/
Ayrıca kilo bilgilerimde değişiklik yapman gerekiyor. Ya şaka diyeceksin ama Türkiye'ye geleli 10 gün oldu, geldiğimde 50 kilo görmüştüm kendimi tartıda. Aaaa 3 kilo mu almışım onca ay dedim hatta. Ya bugün bi baktım 54 kiloyum. 47 kiloydum ben 6 ay önce :/ Ya tartı yanlış tarttı, ya ben heyecanla görmek istediğimi gördüm, çözemedim. Kilo verdim mi noldu bilmiyorum ama an itibariyle 54 kiloyum. Ahhh bu kistlerle başım belada. Spor da yapamayınca geldi işte kilolar. İlk hedefim 49. ben 50 kiloyu geçince tam bir facia oluyorum. Allahım önünü almam gerek bu kiloların geç olmadan...
Canım beni. Senin suan için bisiklete binmen yeterli spor için.. spor yapmadan önce strecleyin kendinizi yada sahuna esofmani giyin daha çok faydasını görürsünüz inş.ağzından bal damlıyor biz 2 sen 4 verirsin demişşin gibiyim mekik desen hiç çekemiyorum kalkamıyorum yerimden nasıl gider bu göbek fikri olanınız varmı.
Ilk 15 günümüzü tamamlayalim inş. Canim ölçülerinde okadar fazla değil canım benim belim ince olduğu halde kalçam 107 aynıyiz yani canım64.5 kg
99 cm bel
107 cm kalça
65 cm bacak
29 cm kol
ekleyin arkadaşım benide verelim kiloları şöyle yapalım hatta bi hedef koyalım örneğin 1 ay sonra en çok kilo verene bir ödül verelim nerede oturuyorsa bir hediye yollayalım hatta aynıillerdeysek buluşup tanışabilir kahve içebiliriz
emzirmiyor olsamhersey farklı olcak 8den sonra bir şey yemiyorum o bile çok faydalı olluyor suan 63.5 olmuşum eliptik yapmaya hala zamanım olmuyor çocuklar 8 de uyoyor bende onları uyuturken yorgunluktan uyuya kalıyorum e sabah 7 de maraton başlıyor bütün çocuklrı karnını doğur alt degştir üst değiştir sofra topla uyut evi topla yemek yap toz al vs 1 gün yetmiyor bana zor oluyor ama bebişlerimin bir tebessümü bütün günü yorgunluğuna değiyor .bu arada istanbuldayım demişsin evet mesafa var face adresi varmı ekleyebilirim oradan görüşebiliriz .bebişler uyandı görüşürüz arkadaşlarBaşka tartıda tartikdiysan 2 kilo fazla tartışma olabilir canım.. Birde tartılirken sadece camasirlarin olsun üzerinde eşofman lar 1 kilo fazla çıkartıyor canım
ayrıca sıkma canını dediğim gibi calori say bin kalorıyı asma gün içinde ozaman daha rahat sonucunu alırsın 1.000 caloriyi asmaz ve spor yapmaya devam edersen canım 1 ayda en az 2.5 3 kilo demek oluyor
bak ben canlı şahidim1.5 kilo gitti calori de sayıyorum 6 dan sonra sadece meyve ve yoğurt ye inş. Toparlar sin kendini
Canım beni. Senin suan için bisiklete binmen yeterli spor için.. spor yapmadan önce strecleyin kendinizi yada sahuna esofmani giyin daha çok faydasını görürsünüz inş.
birde tatlıya hamur işlerine yağlı yemeklere ara verilmeli en fazla 2 çorba kaşığı pilav yenmeli direk kiloya geçer yoksa. Dedigim gibi kalori hesabı yap canım en iyisi o valla iyiki tanismisim calori sayımı yla (diyet kolik) sayfasından yapıyorum ben hesabimı 1.400 1.600 calori nin üzerine çıkmazsan güzel sonuç alırsın canım
Ilk 15 günümüzü tamamlayalim inş. Canim ölçülerinde okadar fazla değil canım benim belim ince olduğu halde kalçam 107 aynıyiz yani canımhep birlikte güzel sonuçlar alicaz inş. Buarada ben istanbul anadolu yakası dayım biraz cık uzağız
MerhabaMerhaba eliptikçi arkadaşlar.
Nihayet eliptiğim kuruldu deneme sürüşlerine başladım.
Sizler eliptik bisikletlerinizi kullanırken nerelerinizi çalıştırdığını hissediyorsunuz?
İlk 1o dakikalık denememde ben daha çok alt bacaklarımın çalıştığını hissettim feci de terledim tabii ama sizlerin de tecrübelerinden faydalanmak istedim.
Ben de büyük bir araştırma sonucu aldım açıkçası.Merhaba
Benim eliptik bisikletle tanışıklığım yaklaşık 2 seneyi buluyor. Bir dönem eliptik ile 13 kilo verdim ve ciddi anlamda sıkılaştım. Ben özellikle üst bacak, kol ve göğüs kaslarımın çalıştığını hissediyorum. Kilo almama rağmen özellikle üst vücudumda gözle görülür etkileri devam etmekte. Emin olabilirsin ki hissetsende hissetmesende vücudunda aynı anda birçok bölgeni çalıştıran ender spor ürünlerinden. Devam et ve gör derim :)
Ben de büyük bir araştırma sonucu aldım açıkçası.
Günlük rutinime spor etkinliğini de oturtmak istediğim için bir cardio aleti fena olmaz diye düşündüm.
Zayıf biriyim ama alt tarafım problemli yine de.
Bu da sporla üstesinden gelinecek birşey tabii ki. (;
Normalde ağır egzersizler yapmaya ve kaslarımın çalıştığını hissetmeye alışkın olduğumdan acaba bir sorun mu var dedim ama mesajınızla rahatladım.
Çok teşekkür ederim.
Arkasından pilates de eklersem gayet güzel sonuçlar elde edebilirim sanırım.
Sizin azminiz de muhteşemmiş, umarım yine çok güzel sonuçlar elde edersiniz.
Eliptik bisiklet en sıkmayan spor aletidir, sıkılmayın hiç. (;İnşallah. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
Alışkın olduğunuzdan benim gibi sıkılma sorunu da yaşamazsınız hem :)
Ayrıca dizlerimde menisküs olmasına rağmen eliptik bisikletin hiç bir zararını görmedim. Tabi sporu bilinçli yapmamın da bunda etkisi var.Umarım sizde dilediğiniz vücuda kavuşursunuz. Herşeyden önce spor beraberinde sağlığı getiriyor. Spor yapmak için en önemli sebep bu olsa gerek.