Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Bende eliptik aldım, fakat Ramazan'da düzenli kullanmak zor oluyor, gündüz cesaret edemiyorum oruçlu olduğum için enerjim çok düşer diye, akşamda geçe kalıyor, bir kaç kere yaptım ama geçe kalınca üşeniyorum

Bayramdan sonra düzenli yaparak güzel bir sonuç alacağımı düşünüyorum, sorunlu bölgelerimi sıkılaştıracağını umut ediyorum, 3-5 kere kullandım üst bacağım 2 cm inceldi, düzenli kullanınca çok daha iyi olur inşallah...

Selam kızlar. Epeydir yoktum topicte.
Bugün tekrar başladım eliptik bisikletime.
Aradan epey zaman geçmesine rağmen hamlaşmamışım sevindim :)

Bugünkü sporum:
40 dk eliptik (yüksek tempo)
100 twist
Yaklaşık 30 dk yürüyüş

ya be neden motive olamıyorum yürüyüş bandı eliptik ve düz bisiklette var ama heves yok işte 62 kiloydum 69 oldum eski kiloma (90) dönmek istemiyorum

konuyu hortlatmaya ne dersiniz var mı bana katılan 2015 e özel spor klübü kuralım haftanın 3 günü yapalım en azından

Selam ki!zlar bi sorum olacakti birincisi oturunca fayda etmiuo 2 benim pedallar ayakta yapinca cok sesyapiyo nasil engelleyebilirim
Eger devamli yazarsak bende varim

ben genelde ayakta yapıyorum. yorulunca 20-30 saniye oturuyorum. dün yapamadım. her yerim ağrıdığı için. bugün yaparım inşallah

arkadaşlar yılmayın devam edin

Bende varim arkadaslar tek eksigim motivasyon birkac gun yapip birakiyorum.burada birlik olursak hirslaniriz diye dusunuyorum.

eliptik bisikletim bugün kuruldu ve zaman kaybetmeden başladım sadece 6-7 dakika yapabildim. Bu konuda çok kararlıyım 45 dakikaya kadar yapanlara imreniyorum bakalım o duruma gelebilecekmiyim sizi okuyunca bende bi gaza geldim.Şimdilik bi program oluşturmaya çalışıyorum.Doğum kilolarımdan kurtulmam lazım 74 kilo 1.60 boy hedef 20 kilo vermem lazım hepimize kolay gelsin

kızlar ben gittigidiyordan sipariş verdım ama.satıcı iptal etmiş stokta yok diye parayı kestıkten sorna hemde..
neyse artık başkasından alıcam..kullanıp faydasını gören var mı ya valla artık şu üstümdeki kiloları atmam lazım kışın saklanıyoruz ama yaz geliyor göz açıp kapayana kadar bu kilolarla dışarı çıkmak zor

Merhaba kızlar :) ben de alacağım ama hala marka model konusunda karar veremedim.kullanıp da memnun olanlar varsa model ve marka önerilerini yazarsa cok memnun olurum.

ben de eliptik almayı düşünüyorum, spor salonu evimin civarında yok, yürüyüşü de sevmiyorum açıkcası, evde her gün 30 dak yaparım setler halinde, faydasını göreceğimden bir emin olsam

13.gun eliptige baslayali. Kizlar bu kadar kisa surede bile fark edilir sikilasma var. Yaza kadar birakmadan devam edecegim. Olumlu gelisme olunca daha ni hevesli ve azimli yapiyorum.

[Eliptik"Nerisimmm, post: 39511875, member: 161636"]ben de eliptik almayı düşünüyorum, spor salonu evimin civarında yok, yürüyüşü de sevmiyorum açıkcası, evde her gün 30 dak yaparım setler halinde, faydasını göreceğimden bir emin olsam[/QUOTE]

Eliptik bisiklet faydali 13 gun oldu baslayali. Fark etmeye basladi zor giydigim pantolonlari daha rahat giyebiliyorum artik. 6 yildir bisiklet var ama duzenli kullanmamisti 5-6 gun yapip birakmistim .

bende eliptik bisiklet aldım bazen 30 dk bazende 40 dk yapıyorum 150 kalori yakmışım gibi görünüyor ama sanki az geldi bana.sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…