89 69 99 ölçülerim boyum 1.70 kilom 60 elma oluyor : )) senin kaçtı ölçüler
Eminim aslında 99 olduğuna, gelinlikte de Bayan 99 dedi basenlere 20 gün önce , az mı geldi çok mu geldi anlayamadım :))günaydın canım,boyun uzun çok iyisin, ama 1,70 boy ve 60 kiloya 99 basenölçünde bir hata olmasın sakın,bir yanlışlık var gibi geldi,benim boyum:1,60, kilom:62,7, basen:100, bel:80-81 arası
yaşımı sormasenden baya bir büyüğüm
99 çok geldi,çünkü kilonda boyuna göre 10 kilo aşağıda kesinlikle kilo vermeye ihtiyacın bile yok bence ama senin kendi fikrin tabi, benim boyum kilom yakın olmasına rağmen basenlerim 100 (boy:1,60,kilo 62,7)Basen az mı geldi çok mu geldi :)) eminim 99 olduğuna tekrar ölçüm :)) gelinlikle de 99 dedi Bayan 20 gün önce
Eminim aslında 99 olduğuna, gelinlikte de Bayan 99 dedi basenlere 20 gün önce , az mı geldi çok mu geldi anlayamadım :))
:)) basenlerim kalsın onu vermek istemiyorum da göbekten vermek istiyorum daha çok , bölgesel biraz :)99 çok geldi,çünkü kilonda boyuna göre 10 kilo aşağıda kesinlikle kilo vermeye ihtiyacın bile yok bence ama senin kendi fikrin tabi, benim boyum kilom yakın olmasına rağmen basenlerim 100 (boy:1,60,kilo 62,7)
hani üstün hiç yok hep altta toplanmış diycem ama bilemedim işte banada armut gibisin geldi
anladım canım, eliptikten sonra bölgesel egzersizde yapıyomusun?:)) basenlerim kalsın onu vermek istemiyorum da göbekten vermek istiyorum daha çok , bölgesel biraz :)
Bazen yapıyorum , belimde ufak bi rahatsızlık var doktor egzersiz verdi 8 9 tane hareket , onları yapıyorum incelemeye de etkili olurmuş yani inşallah :)anladım canım, eliptikten sonra bölgesel egzersizde yapıyomusun?
Çok iyi,ben bugün yapamadımBugün
35 dk eliptik bisiklet
20 dk bel egzersizleri
Hafta içi telafi edebilirsin dert etme :) ama aksatmamaya çalışmak gerek yoksa ucu kaçıyor :/Çok iyi,ben bugün yapamadım, misafirim geldi ancak oturabildim
Ben de bir zamanlar çok sık yapardım ama artık yetişemiyorum.Bende geldim hali hazirda zaten duzenli calisiyorum, buraya yazmak biraz daha motive eder beni. Bugun 60 dak eliptik calistim, 1 saat agirlik kaldirdim. Yarin off gunum ( tabii dayanamayip eliptik calizmazsam!!). Carsamba yine ayni tempoda devam