Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

89 69 99 ölçülerim boyum 1.70 kilom 60 elma oluyor : )) senin kaçtı ölçüler

89 69 99 ölçülerim boyum 1.70 kilom 60 elma oluyor : )) senin kaçtı ölçüler

günaydın canım,boyun uzun çok iyisin, ama 1,70 boy ve 60 kiloya 99 basen ölçünde bir hata olmasın sakın,bir yanlışlık var gibi geldi,benim boyum:1,60, kilom:62,7, basen:100, bel:80-81 arası

yaşımı sorma senden baya bir büyüğüm

Basen az mı geldi çok mu geldi :)) eminim 99 olduğuna tekrar ölçüm :)) gelinlikle de 99 dedi Bayan 20 gün önce
Eminim aslında 99 olduğuna, gelinlikte de Bayan 99 dedi basenlere 20 gün önce , az mı geldi çok mu geldi anlayamadım :))

99 çok geldi,çünkü kilonda boyuna göre 10 kilo aşağıda kesinlikle kilo vermeye ihtiyacın bile yok bence ama senin kendi fikrin tabi, benim boyum kilom yakın olmasına rağmen basenlerim 100 (boy:1,60,kilo 62,7)

hani üstün hiç yok hep altta toplanmış sanırım ama bilemedim yinede, ölçülerine bakılacak olursa banada armut tiplisin gibisin geldi,sen elma yazmışsın ama

:)) basenlerim kalsın onu vermek istemiyorum da göbekten vermek istiyorum daha çok , bölgesel biraz :)

Bel göbek kısmının ölçülerini yazıp ona göre ay sonunda kıyaslamam lazım aslında daha çok

Bugün
25 dk eliptik
20 dk bel egzersizleri
Özel günüm yaklaştı bugün eliptik yapamadın ancak 25 dk :/

Merhabalar ben de uc haftadir yapiyorum. Haftanin 6 gunu 30 dk. Aslinda kilo problemim yok 160 boyunda 52 kiloyum. Ancak 15 kilo verdigim icin iki yil oncesinde etlerim cok yumusak. Amacim sıkılasmam. 3 haftada 4 cm inceldim.

Eliptik bisiklet hangi marka model tavsiye edersiniz ? Fiyat aralığı çok geniş kararsız kaldım.

Bende geldim hali hazirda zaten duzenli calisiyorum, buraya yazmak biraz daha motive eder beni. Bugun 60 dak eliptik calistim, 1 saat agirlik kaldirdim. Yarin off gunum ( tabii dayanamayip eliptik calizmazsam!!). Carsamba yine ayni tempoda devam

Bende geldim hali hazirda zaten duzenli calisiyorum, buraya yazmak biraz daha motive eder beni. Bugun 60 dak eliptik calistim, 1 saat agirlik kaldirdim. Yarin off gunum ( tabii dayanamayip eliptik calizmazsam!!). Carsamba yine ayni tempoda devam
Ben de bir zamanlar çok sık yapardım ama artık yetişemiyorum.
Birbiirmizi desteklersek belki yeniden düzene sokarım ne dersin ,
Kendi topiğim de vardı gelirsen oraya da beklerim tüm sporlarımızı yazarız .

Benimde senelerdir var ama kullanmıyorum maalesef ama bugün başladım ilk gün 20 dk sürdüm karın egzersizİ 50 squat ve strecing yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…