- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
o tanıdığından mı aldın canım bahsettiğin..izimden yürüyorsun bravooo hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz hayırlı olsun..Bende aldım artık eliptik bisikletimi. ilk gün 5 dk yaptım. dün 15 dk, bugün ise 20 dk yaptım. 1 hafta 20 dk ile devam edip, sonrasında 30 dk'ya çıkarmak istiyorum. Umarım istediğim sonuçları alabilirim.
Evet dynamic 750 modeli aldım canım. Başladım bakalım çok umutluyum inşallah faydasını görürüm. bu arada sen 8 kademeden hangisinde kullanıyorsun. Ben kas yapar diye 2 den yukarıya çıkaramadım hiç.o tanıdığından mı aldın canım bahsettiğin..izimden yürüyorsun bravooo hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz hayırlı olsun..
İlk sefer de 30 dk çok sanki. Mesela ben ilk gün 5 dk yapmıştım, sonrasında 15, 20 diye süreyi uzattım.Merhaba kızlar bende voit d30 var. 1. seviyede 30 dk yaptım. Dizlerimde ağrı oldu
Sizde de oluyor mu? Ben 30 dk ile başlamakla hata mı yaptım?
Merhaba kızlar bende voit d30 var. 1. seviyede 30 dk yaptım. Dizlerimde ağrı oldu
Sizde de oluyor mu? Ben 30 dk ile başlamakla hata mı yaptım?
canım kilo öyle hemen gitmiyo, havalarda ısınmaya başlar yakında biran önce günlük işlerinin arasına bunuda al başla, 1 günde 1 gündür senin kaarına olur, herkes deli gibi spor yapıyo,diğer topiklerde görsen ne kilolar verildi, ekim,kasımdan beri uğraşıp 15 kilo verenler oldu, bence sende onları biraz oku sonra koşa koşa çıkarsın bisikletebenim eliptik beni bekliyor kullansın diye garibim.. bir gaza gelemedim ki
Acaba Altis kk 450 mi alsam yoksa dunlop 315el mi ?
Dynamic almak isterdim ama suan piyasada popüler sitelerdeki en uygun fiyatlı manyetik eliptik bu ikisi. Tip özellikler ayni ama hangi marka daha iyi acaba bilen var mı?
Merhaba ben kardio çalışıyorum birde eliptik yapiyorum ama 15 dakika,eliptik yaptığım gün bildirimde bulunurumKızlar merhaba aktif katılım yapmak ve gobek derdinden kurtulmak istiyorum , eliptik bisiklet kullanıyorum beraber günlük paylaşımlarımızı yapıp birbirimize destek olur muyuz acaba
4-5 gun yapmaya calisiyorum,genelde de hafta sonlari yapamiyorum,bugun 15 dakika eliptik calismam bittiHaftada kaç gün spor yapıyorsunuz
4-5 gun yapmaya calisiyorum,genelde de hafta sonlari yapamiyorum,bugun 15 dakika eliptik calismam bitti
Hayirli olsun canim, birakma sakin duzenli yap,kasima daha cok var ohooo ne kilolar verirsin,kilolarin yerlesmemistir daha hizli verirsin hemde4 5 gün çok güzel
Ben de bugün sezonu açtım :))
40 dk eliptik bisiklet
Tabi sporun yanında yediklerine de dikkat etmem lazım kasıma düğünüm var şu göbek en sevmediğim şey, bir ara düzenli spor yapardım göbek falan kalmamıştı, son 1 yıldır işe başladığımdan beri dikkat etmeyi bırakıtım ve pişmanım :/
Amin inşallah canim tşk ederimHayirli olsun canim, birakma sakin duzenli yap,kasima daha cok var ohooo ne kilolar verirsin,kilolarin yerlesmemistir daha hizli verirsin hemde