Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

ben dün 5 km anca yaptım yaa
onda da nefesim daraldı göğsüm sıkıştı yani

Kizlar beni de alin araniza bende aldim bi kac yaptim duruyor oyle duzenli yuruyus yapiyordum bu ara onuda biraktim destek olalim birbirimize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar beni de alin araniza bende aldim bi kac yaptim duruyor oyle duzenli yuruyus yapiyordum bu ara onuda biraktim destek olalim birbirimize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin sosyetik. artık ortaya çıkarma vakti geldi malum yaz geliyor haydi bakalm. eliptikçiler kalmasın

hamile iken formda kalmak ve sağlık için bisiklet sürdünüz mü?

[/QUOTE][/QUOTE]
hamile iken formda kalmak ve sağlık için bisiklet sürdünüz mü?

sizi yanlış yönlendirmek asla istemem ama sanki yavaş şekilde kullanılabilir diye düşünüyorum. yürümek falan hamilelikte çok faydalı ya. ama bisiklet zararlı olur mu bilmem. bir danışın doktorunuza ama. ALLAH korusun bişey olmasın bebişlere

Dün 20 dk eliptik bisikletle tekrar başladım.

geldin mi canım harikasın ben dün yapamadım belim çok ağrıyoru bir de çok yorgundum erkenden yattım. 9 da falan sanırım. sonra bir uyandım sabah 8 olmuş bebeğimi kim uyuttu yanıma yatırdı bilmiyorum. gecede hiç uyanmadı deli gibi uyumuşum inşallah bu akşam yaparım bende

Olsun canim uyku da lazim :) ben de duzenli yapicam artik insallah.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben yaklasik iki aydir yapiyorum cocugum var hergun en az 15 yapiyorum. En fazla 40 dk. Ama cok cok az bi sıkılasma oldu. Moralim bozuluyor. Kiloda vermedim zaten tansiyon sıkıntım var fazla diyet yapamiyorum.

Ben yaklasik iki aydir yapiyorum cocugum var hergun en az 15 yapiyorum. En fazla 40 dk. Ama cok cok az bi sıkılasma oldu. Moralim bozuluyor. Kiloda vermedim zaten tansiyon sıkıntım var fazla diyet yapamiyorum.

sabret arkadaşım olur mutlaka ama spor işi zamanla olacak iş. ama yemene dikkat etmedikten sonra sadece kilonu korursun veremezsin hafif yediklerini kontrol ederek devam edersen bence kiloda vermeye başlarsın gibimine gelyior.

sabret arkadaşım olur mutlaka ama spor işi zamanla olacak iş. ama yemene dikkat etmedikten sonra sadece kilonu korursun veremezsin hafif yediklerini kontrol ederek devam edersen bence kiloda vermeye başlarsın gibimine gelyior.

Yediklerime dikkat ediyorum oyle hamur isi tatli filan fazla yemiyorum. Ama tansiyonum cok dusuk oldugu icin diyet yapamiyorum. Ufacik sıkılasma yok o cok uzuyor beni

Dün yapamadım ben 4 saat boyunca gezdik tozduk. Sanırım yeterince kalori yaktım.
Revoflex ne ki hiç duymadım canım.

bende yapamadım dün bahçe işleri derken bende baya kalori harcadım. revoflex nete yazarsan çıkar canım benim. bir nevi kolay şınav çekme mekik çekme aleti gibi bir şey. hatta tv de bile reklamları çıkıyor. Karın kasları için mükemmel bir şey. benimde hamilelikten kalan karnımda yumuşaklık var onun için aldım. yaparken karnımı çok zorluyor sanırım işe yarıyor gibi geliyor ama bakalım. görecğiz sonuçları

Yediklerime dikkat ediyorum oyle hamur isi tatli filan fazla yemiyorum. Ama tansiyonum cok dusuk oldugu icin diyet yapamiyorum. Ufacik sıkılasma yok o cok uzuyor beni

hımm anladım. bende düşük tansiyonla geziyorum ama hiç zorlanmadım diyet yaparken şükür. bazen baş dönmelerim oldu ama sonra geçiverdiler şükür. biraz devam et bakalım hemen gösterir mi öyle etkisini sabır biraz.

Ha evet şu alet canım.
Bu bele çok fazla yükleniyor.
Eltim de almıştı kullanamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…