Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

slm kızlar. benim de dynamic 901 eliptiğim var. belki alalı bir sene oldu ama
hiç istikrarlı kullanamadım. sürekli bir hafta on gün yaptım bıraktım..
önemli olan istikrar. ama kesinlikle eliptik spor aletleri arasında tek başına en etkili olan.
tüm kas gruplarını aynı anda çalıştırıyor ve bölgesel bi kas ağrısı yapmıyor.
özellikle bacak basen bölgesi sorunu olanlar için ideal. ilk başlayanlar için en kolay seviyede beş dk
yapıp, 2 seviyede devam etmesini öneririm. zamana ve yaktığınız kaloriye çok takılmayın.
günbegün süreyi artırırsınız. zaten ham olan birinin eliptik üzerinde 15 dk bile durabilmesi pek mümkün değil.
yağ yakımı 20. dk dan sonra başlıyor diye biliyorum. çok yorulduğunuzda ara vermeyin seviyeyi düşürüp 2-3 dk
yavaştan alın, sonra tekrar yükseltin.. inş muvaffak olursunuz..

24 gündür istikrarlı bir şekilde eliptiğe devam ediyorum sonuçlarını görmeye başlayınca daha bi hevesle biniyorum. ilk günler 30 dk. zorlanarak biniyordum. dilim 1 karış dışarda iniyordum. 4. haftama başlayınca 45 dk. çıkardım. artık zorlanmadan biniyorum tv karşısında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.

Selam kızlar.
Daha önce ben de bu topic'teydim.
Uzun zamandır sporu bıraktığım için girmedim.
Şimdi 4 gündür tekrar diyetteyim ve eliptikle de devam ediyorum.

Şimdilik 20 dakika biniyorum.
Zamanla yine eskisi gibi önce 30 sonra 45 dakikaya çıkarıcam.

Şunu sormak istiyorum sizlere.
Ben eliptikle yorulmaktan ziyade sıkılıyorum.
Aleti koyduğum odada tv falan yok.
Ben de kolları kullanmadan eliptik çevirip elimde de kitap okuyorum.
Acaba etkisini azaltıyor mudur sizce?

eliptikle alakalı en büyük sorun bence bu sıkılma işte..
yoksa bu denli faydalı bi aleti neden istikrarlı kullanamayalım, di mi?

hakikaten oyalayacak bi meşgale yoksa, o yarım saat geçmek bilmiyor.
tempo düştükçe düşüyor, zor tamamlanıyor. ben telefondan müzik dinliyordum.
tempo tutmak namına büyük avantajı var. tv izleyenler de duymuştum, ama kitap okumak?
hem takip etmek, okuduğunu anlamak zor olmuyor mu? yani bana öyle olurdu muhtemelen
bir de kitaba dalıp yer yer tempoyu düşürmüyor musun? işte sanırım bu etkisini azaltabilir

Heheheh bu da bana özgü sanırım :)
Müzik daha önce ben de dinliyordum ama beni sıkılmaktan kurtarmıyor.
Gözlerim oyalanmalı benim :)
Tv şansım olmadığı için kitap okuyorum.
Şöyle ki tempomu düşürmüyor ama kollarım çalışmamış oluyor.
Kollarla destek vermek şart mı onu merak ediyorum :)
Bu arada okuduğumu anlamada sıkıntı yaşamıyorum :)

merhaba, 2 haftadir ben de eliptik bisiklet kullaniyorum.
Son 3 gundur basladiktan 10dk. sonra sag ayak bilegimde agri hissediyorum.Ayni durumu yasayan var mi?

kızlar yapmaya devam ediyor musunuz. ben 33. gunumdeyim. Hiç bu kadar uzun süre binmemiştim. tv karşısında 30 dk. sıkılarakta olsa biniyorum sonrasında oturarak 15 d. telefondan internete girerek..

kızlar yapmaya devam ediyor musunuz. ben 33. gunumdeyim. Hiç bu kadar uzun süre binmemiştim. tv karşısında 30 dk. sıkılarakta olsa biniyorum sonrasında oturarak 15 d. telefondan internete girerek..
bende kullanıyorum ama dışarda yağmur yağarda yürüyüşe çıkamazsam.. kilonda değişiklik oldu mu peki?

merhaba canım ben daha önce yazmıştım evet selesiz ve manyetik olanlardan almalısın.Selesiz olunca tüm vücut çalışıyor, daha önce sıkı diyetle mükemmel sonuçlar almıştım tavsiye ederim.Bir kaç yıl ara vermiştim şimdi yine başladım kullanmaya ama zaten zayıfım şu anda baya..

Çok soru soruyorum ama birşey daha sorsam :) Sizinkinin modeli ne acaba. O kadar çok model varki çok kararsız kaldım.

bende yukarıdaki fotodaki dynamic markadan var. ortasındaki çark gibi yer olmazsa dönüş mesafesi daha kısa olur diye düşünüp aşağıdaki modellerden vaz geçmiştim. bisikletimden memnunum ama aşağıdakiler daha ucuz ve bir yakınımda deneme fırsatım oldu çok da farklı gelmedi. daha ucuza aşağıdaki gibi modellerden de alınabilir.
yeni çıkan eliptiklerde zincir-kayış gözükmüyor ,gizli yani , çocuklu anneler için kesinlikle önemli ,ucuz diye zinciri dışarıda modelleri almayın derim.
-evet selesi olmayan ayaktan sürülen eliptikler daha fazla kas çalıştırıyor tercih edilmeli ama hem oturarak hem ayaktan sürülen bir model olursa siz nasıl isterseniz öyle kullanırsınız. canınız kan ter içinde dizi seyretmek istemeyebiliyor ama tv karşısında pedal çevirmek zevkli olabiliyor

2 haftadır eliptik bisiklet araştırıp duruyorum artık kafam o kadar karıştı ki. Bir model de karar veriyorum. Bu sefer o model her yerde tükenmiş oluyor. Hayırlısıyla bir alsam da başlasam artık.
Bu arada siz kilo verebildiniz mi eliptikle ?

eliptik alınca değil çalışınca kilo verdiriyor

konuyu hortlatmaya ne dersiniz var mı bana katılan 2015 e özel spor klübü kuralım haftanın 3 günü yapalım en azından

ben de varım bugün 30 dk yaptım. akşam da yapmayı planlıyorum inşallah

Bugun 8. Gunumu tamamladim. Birkac kez 10 gun yapip biraktim ama bu sefer kararliyim yaza kadar devam edecegim gunde 30 dk.
eliptik kullanan bayanlar son durumlar nedir? kilolar verildi heralde hiç kimse uğramamış burayabirde burayı canlandırsak artık konuyu açan arkadaş nerlerde acaba bizi bir toparlasan canlandırsan...nede olsa tamda spora başlama zamanları...

Bende aldım artık eliptik bisikletimi. ilk gün 5 dk yaptım. dün 15 dk, bugün ise 20 dk yaptım. 1 hafta 20 dk ile devam edip, sonrasında 30 dk'ya çıkarmak istiyorum. Umarım istediğim sonuçları alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…