- 8 Ağustos 2011
- 10.646
- 3.734
slm kızlar. benim de dynamic 901 eliptiğim var. belki alalı bir sene oldu ama
hiç istikrarlı kullanamadım. sürekli bir hafta on gün yaptım bıraktım..
önemli olan istikrar. ama kesinlikle eliptik spor aletleri arasında tek başına en etkili olan.
tüm kas gruplarını aynı anda çalıştırıyor ve bölgesel bi kas ağrısı yapmıyor.
özellikle bacak basen bölgesi sorunu olanlar için ideal. ilk başlayanlar için en kolay seviyede beş dk
yapıp, 2 seviyede devam etmesini öneririm. zamana ve yaktığınız kaloriye çok takılmayın.
günbegün süreyi artırırsınız. zaten ham olan birinin eliptik üzerinde 15 dk bile durabilmesi pek mümkün değil.
yağ yakımı 20. dk dan sonra başlıyor diye biliyorum. çok yorulduğunuzda ara vermeyin seviyeyi düşürüp 2-3 dk
yavaştan alın, sonra tekrar yükseltin.. inş muvaffak olursunuz..
hiç istikrarlı kullanamadım. sürekli bir hafta on gün yaptım bıraktım..
önemli olan istikrar. ama kesinlikle eliptik spor aletleri arasında tek başına en etkili olan.
tüm kas gruplarını aynı anda çalıştırıyor ve bölgesel bi kas ağrısı yapmıyor.
özellikle bacak basen bölgesi sorunu olanlar için ideal. ilk başlayanlar için en kolay seviyede beş dk
yapıp, 2 seviyede devam etmesini öneririm. zamana ve yaktığınız kaloriye çok takılmayın.
günbegün süreyi artırırsınız. zaten ham olan birinin eliptik üzerinde 15 dk bile durabilmesi pek mümkün değil.
yağ yakımı 20. dk dan sonra başlıyor diye biliyorum. çok yorulduğunuzda ara vermeyin seviyeyi düşürüp 2-3 dk
yavaştan alın, sonra tekrar yükseltin.. inş muvaffak olursunuz..