Ha evet şu alet canım.
Bu bele çok fazla yükleniyor.
Eltim de almıştı kullanamadı.
ben 5 dk ile başladım ama bakalm. evet bele fena yükleniyor ama haklısın ama sanki işe yarayacak gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha evet şu alet canım.
Bu bele çok fazla yükleniyor.
Eltim de almıştı kullanamadı.
ben 5 dk ile başladım ama bakalm. evet bele fena yükleniyor ama haklısın ama sanki işe yarayacak gibi
İyi başlamışsın canım eltim 2 dk bile yapamadı.
Onun bel rahatsızlığı var gerçi.
Aman dikkat et kuzum. Kaş yapıcam derken göz çıkarmayalım.
haklsıın canım. evet dikkat ediyorum çok fala zorlamıyorum zaten de yinede ağır bir alet ama ben üstesinden geleceğim
İnşallah canım bana eliptik yetiyor şimdilik :)
o geleli bende eliptiği bıraktım şimdilik daha çok hoşuma gidiyor
Ben bugün yine yapmadım iyice saldım ya.
Yarın ALES'e giricem. Artık onu da atlatayım sıkı bir şekilde devam etmem lazım.
Merhaba canım ALES nasıl geçti? bende iyice saldım ya sorma gitsin. bir de pazartesi seminere İl dışına gidiyorum. 15 gün hepten aksatacağım. Yaz başlamak üzere olduğundan mıdır nedir tembellik çöktü bana da. Ne güzel yapıyordum her gün. Bide bebeğim de fırsat vermiyor ok fazla. Akşamlarda çok kısa olduğundan hemen uykum geliyor. Aslında 1 hafta düzenli yapsam iyi olacak gibi benim de.
Merhaba kızlar eliptiğe devam eden var mı? ben bugün itibari ile başlıyorum tekrardan. baya bir ara vermek zorunda kaldım. seminerdir şudur budur derken bir de ardından bebeğim hastalandı. çok şükür bu gün inşallah başlıyorum.
Merhaba canım, ne kadar zamandır eliptik kullanıyorusun, düzenli kullandığında sıkılaşma oluyor mu?
Bende almayı düşünüyorum, geçen sene Eylül'de 85,4 kilo ile başladığım dukan diyeti ve düzenli spor sayesinde 61 küsürleri gördüm çok şükür, koşu bandım vardı bir müddet onu kullanmıştım, bozuldu, çok masraf istiyorlar, onun yerine eliptik almayı düşünüyorum bende, benim üst kısmım zaten ince, sorun alt kısımda, özellikle üst bacak ve basenlerde, eliptikle iyice sıkılaşmak istiyorum
Bir de kışın tekrar kilom almamak için iyi olur diye düşünüyorum, alınca bende katılırım aranıza inşallah...
merhaba canım. harika vermişsin maşallah ne kadar sürede verdin peki o kadar kiloyu? Ben eliptiği bayadır kullnıyorum canım. ocak ayında aldım yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. pek düzenli yaptığım söylenemez ama bence müthiş bir alet. sıkılaşma yaptığı kesin. çünkü ben şuan 72-73 kg civaryım fakat kimse inanmıyor sanırım baya bi sıkılaştım. ama düzenli yaptığım zamanlarda oldu hem diyetle beraber harika kilo verdirdi bana ve selülit problemim ortadan kalktı. Şok oldum. Almanı tavsiye ederim. Hem dizleri de fazla yormuyor. ama ilk başlarda fazla yapamıyorsun zaten 5 dk ile başlıyorsun zaten oda zorla yapılıyor. sonra arttırıyorsun. ben şuan 1 saate kadar aralıksız yapabilyiorum. aralarda tabi 10 saniyelik bir dinlenme oluyor bazen o kadar.
Canım Eylül de başladım, ilk 5 ayda 21 kilo verdim, korumaya geçtim, kalanı da korumada verdim
Insan kendini çok iyi hissediyor gerçekten, 8-9 senedir ilk defa 61 leri gördüm çok şükür
Niyetim 58 olmak, yavaş yavaş olsun, yerleşsin kilolar istiyorum
Seni de tebrik ederim, sıkılaşmak çok süper, fırsat buldukça yaparsın ve yediklerine de dikkat ederek istediğin kiloya inersin inşallah
1 saat çok iyi, ben de alırım da yaparım inşallah, yeğenim heveslendirdi beni, çok sıkılaştım harika diye
Sende öyle deyince daha da heveslendim, seninkinin markası ne? Araştırma safhasındayım, eşim de onayladı, alırız inşallah...
harika vermişsin canım benim ya. çok özendim valla şimdi. aslında bende 96 dan 72 ye indim ve devamını getiremiyorum şimdi tıkandım aslında nefsime hakim olamıyorum ya. bi tutabilsem kendimi tamam da işte malesef kendime hakim olamıyorum peki bu dukanın kitabını alıpta mı yaptın ?
Bisikleti alırsan buradan yine haberleşiriz. benimkinin markası ALTİS MK 750 . ben çk memnunum canım. tavsiye ederim.
Canım sende iyi vermişsin maaşallah, biraz daha gayret edersen devamı gelir aslında, boyun kaç? Hedefin kaç?
Benim boyum 1.63, hedefim 58 kilo olmak, 2 çocuk annesiyim, kilolarım da hamilelik ve emzirme sürecinden kalan hatıralar :)
dukanı önce kitabını iyice okuyup netten de araştırdıktan sonra yaptım, hiç kaçamak yapmadım, hala da aynı ciddiyetle devam ediyorum, yoksa ben çok zor kilo veriyorum, Ramazan'da kalanı da vermeyi umut ediyorum, oruçlu iken spor yapamam ama Ramazan sonrasında mutlaka tekrar spora başlamam lazım
Alinca mutlaka haber veririm, birlikte yapıp burada paylaşmak zevkli olur...
Benim boyum 1.68, hedefim 63 civarları. Benimde minik bir kızım var ALLAH bağışlasın yavrucaklarımızı ben emziremediğim için kaldı kilolar. 105 kilo ile doğuma girdim 96-97 kilo ile çıktım tam olarak diyetede 96 ile başladım. ciddi manada verdim çok şükür ama işte evlilik kiloma gönmek istiyorum. kıyafetlerimi giyemiyorum ve kıyafet de almak istemiyorum. çünkü büyük bedenler artık morlimi bozuyor. çok şükür 48 bedenden 42 ye kadar indim. Dukan kitabının adı ne canım ya bende alayım netten de bi araştırayım bakayım ya?
Allah bağışlasın canım, benimde 12 ve 6 yaşlarında iki kızım var, 2 seneye yakın ikisinide emzirdim ama emzirirken çok iştahım oluyor, 80 le doğum yaptım ikisinide ama emzirirken ilkinde 91 oldum, ikincide biraz dikkat ettim 82 ile tamamladım, sonrasında yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek fazlalıklarımı vermiştim ama dikkat etmeyince geri geldi kilolar maalesef
Bu sefer dukan yaparken hem de diyetisyene gittim, yağ oranımın takibi için, arada tahlillerimi de yaptırdım, sorun olmadığından emin olmak için, 80 kilo iken yağ oranım %40 iken 64 olunca %27 ye indi, % 25 olursa çok iyi olur dedi
http://www.dr.com.tr/kitap/dukan-di...ru/saglik/beslenme-diyet/urunno=0000000338287
Ben D&R den almıştım, 20 tl idi, şimdi daha uygun
Dr 1-2 sene korursan almazsın geri dedi, inşallah başarırım korumayı
Ben bir müddet callanetics yaptım, o da bedenimi çok güzel toparlayıp şekil verdi, kadınlar kulübünde hem callanetics yapanların hemde dukan yapanların yeri var onlara katıldım, toplulukla iyi oluyor
Ben artık 38 bedene giriyorum, daha önceki 61 kilondan daha inceyim, kiloluyken bende bir şey almak istemiyordum, kilomu kabullenmiş gibi hissetmemek için, şimdi ne giysem güzel duruyor, evlenmeden önceki kilom 63-65 arasıydı, evlendiğimden daha zayıfım şimdi, insan çok mutlu oluyor...
[/B]
Maşallah nazaarlar değmesin arkadaşım çok güzel kilo vermşsin valla harika ötesi. İnşallah korursun bir dahada gelmesinler gidip de gelemeyesice kilocuklar Bu kadar emek vermişsin tebrik ediyorum. Kızlarınıda tkrar ALALH bağışlasın RABBİM onları korusun inşallah.
Bakalım ben şimdi isveç diyetine başladım 1.gün bitti.Akşam sporda yaptım. 13 gün sonuna kadar yapmayı düşünüyorum. bir defasında 5 gün ara ile 2 defa yapmıştım toplamda 10 kgm gitmişti. Bu sefer bi deneyeyim dedim. Eğer veremezsem Dukana başlamayı düşünüyorum bende. Bende keşke 38 bedene kadar inebilsem.42 giyiyorum şuan malesef daha Benim bir arkadaşımda Dukanla 5-6 ay da tam 26 kg verdi.Şuan o da koruma aşamasında.Duyduğum kadarıyla sabır isteyen bir diyet ama uygulayanlardan ben sonuç alamadım diyen yok denecek kadar az. Kitabı da yarın hemen sipariş vereceğim.
Günaydın canım, inşallah gitsinlerde bir daha hiç gelmesinler, çok zor vermek gerçekten
İsveç diyetin nasıl gidiyor? İnşallah bu sefer de güzel kilo verirsin
Incelince kıyafetler çok güzel duruyor üzerinde, dün yeni etekler aldım kendime, aynada baktıkça bakası geliyor insanın, 12 yaşındaki kızıma Lcw den jile aldım13-14 yaşa göre, gelince üzerime giydim öyle güzel yakıştı ki, sadece boyu kısa durdu, beden süper, insan gerçekten seviniyor
Sende güzel incelirsin inşallah, dukan kaçamak kabul etmeyen bir diyet ama güzel kilo verdiriyor gerçekten, hemde aç kalmadan, en cazip olanda tatlını, poğçanı yiyerek zayıflıyorsun, dukan kek, dukan kurabiye, dukan börek yaz nete çeşit çeşit tarifler bulursun, diyet yapıyormuş gibi hissetmiyorsun
Diyet uzun sürünce psikolojin etkileniyor onun için hiç kaçamak yapmadan hedefe odaklanmak gerekiyor, Dukanla zayıflarken ölçülerde hızlı değişim oluyor, tabi sporun da etkisi var bunda, buda insanı çok mutlu ediyor...