süper canım o zaman bugün başlıyoruz ben 20 dk yapacağım sen kaç dk yapıyorsunbenimde bir süredir eliptik bisikletim var. kendimi çok zorlamadan belirli bir düzen oturtmaya çalışıyorum ama bir süre sonra bırakıveriyorum. sanırım böyle bir ortamda motivasyon daha iyi olur. ben varım :))
hoşgeldin cnm. bekliyoruz paylaşımlarınıbende katılayım size misafirim vardı yapamıyordum ama yarın yarım saat bisiklet 1 saatte lesli ile yürüyecegim
meraba arkadaşlar bende zayıflamaya çalışıyorum. havalar çok soğuk olmasa devamlı yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama iki tanede küçük yavrum var. tabi yürüyüş her isteyince olmuyor. bende sonunda eliptik bisiklet almaya karar verdim hatta siparişi verdik ama elimize daha ulaşmadı artık önümüzdeki günlerde elimde olur heralde, gelince bende sizinle varım. her gün yaptıklarımı yazmaya çalşırım.
bende bu arada ebru şallı ile plates yapmaya çalşııyorum bakalım görücez sonuçlarını inş.
arkadaşlar ben düzenli yürüyüş yapıorum ama sıkıldım biraz.değişik bişiler yapim diyorum.
eliptik bisiklet almayı düşünüyorum.
üstüm ince basenlerim problemli :S eliptik bisikleti tavsiye eder misiniz? yapması zor mu? basenlerinizin çalıştığını hissediyor musunuz?