Hareketli bir temizlik maratonundan sonra sporum:
30 dk eliptik bisiklet
100 twister
dün akşam yazamadım kusura bakma canım.
60 dk eliptik
20 mekik
150 twister
100 ip atlama hareketi.
bu kadar spordan sonra baya bi yoruldum uyuyakalmışım
Ooo resmen 1 saat yapmışsın. Sıkılmasam ben de yapıcam ama sıkılıyorum ya :)
Bir de şey sorucam. Gebelik olasılığı varsa eliptik yapmak sakıncalı olur mu?
evet yaptımçünkü 2 gündür yapamıyordum acısını çıkarttım olabilir de olmayabilirde tam olarak bilmiyorum valla ne desem yalan olur. gebelerede spor yaptırıyorlar ama eliptik biraz etkili ya ondan zararlı olabilir. hafif tempoda bişey olmaz ama hızlıda belki zarar verebilir
Anladım canım BAT'a 6 gün kaldı ve belirtilerim var. Kesinleşmeden sporu bırakmak istemiyorum.
Eltim bırak deyip duruyor ama kesinleşmediği sürece düşük tempoda da olsa devam :)
çok zorlamadığın sürece bişey olmaz canım ama zorlama lütfen. hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini de bekliyorum ALLAh ın izniyle
İnşallah canım psikolojik falan değilse belirtilerim var.
Ben çok umutlu değilim ama belirtileri görünce acaba mı diyorum :)
Tabiki paylaşırım senle burada, hayırlısı artık
hayırlısı canım benim. inşallah psikolojik değildir
İnşallah canım. Eşimin sevincini düşünemiyorum :)
ayyy sorma gitsin valla. ben günümden geçince test yapmıştım kendim pozitif çıkmıştı. ama kimseye söylemedim emin olayım diye. sonra ardından ertesi akşam eşime söyledim bir daha yaptım yine pozitif çıktı. sonra emin olalım diye kan testi yapalım dedik beklerken görmelisin benimkini... heyecandan ölecek gibiydi valla. korktum diyebilirim. çünkü eşim panik atak hastası ondan korktum yani ciddi ciddi :)
Kıyamam yanasıl bir heyecandır kimbilir.
Benim eşim çok fazla bebek düşkünü ve inanılmaz istiyor. Benim isteme nedenim de eşim.
Yoksa ben daha erteledikçe ertelerdim :)
Evet çok güzel bir heyecan rabbim isteyen herkese tattırsın o heyecanı. olsun olsun boşver. bebek evin gülü heyecanı oluyor. inşallah belli olur sennde yakın zamanda
Amin
Belli olacak canım 6 günüm var bakalım.
Ama ben var gibi hissediyorum daha önce de korunmadığımız oldu ama hiç böyle olmamıştı.
hayırlısı olsun canım benim. gönlüne göre versin rabbim.