Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Bugünkü sporum:

20 dk eliptik bisiklet
50 twister

Fazla yapamadım bugün pek takadim yok. Dünden beri baya yorgunum.

kızlar bu eliptik bisiklete binilmiyor ya nasıl dayanıyorsunuzzz ?? ben 2 gün oldu baslayalı ilk gün 13 dk ikinci gün 12 dk dayanabiliyorumm vücudum alışırmı blemedimm :)

yanlıs yazmısım pardon

Son düzenleme:
kızlar bu eliptik bisiklete binilmiyor ya nasıl dayanıyorsunuzzz ?? ben 2 gün oldu baslayalı ilk gün 13 dk ikinci gün 12 dk dayanabiliyorumm vücudum alışırmı blemedimm :)

kilo problemi yasamıyorum sadece bacak bölgem ve kalcalarımın sıkılasması için yapmaya basladım sizce hergün yaparak ne kadar sürede istediğim sonuca ulasabilirim yazda geldi malummm şortlar dolaba cıkıyorr ama ben hergün 30 dk falan yapamıyorum yardım edinnn

biraz önce kendi kendime cevap vermişim burdan yenidn yazıyorum kendime güldüm

kilo problemi yasamıyorum sadece bacak bölgem ve kalcalarımın sıkılasması için yapmaya basladım sizce hergün yaparak ne kadar sürede istediğim sonuca ulasabilirim yazda geldi malummm şortlar dolaba cıkıyorr ama ben hergün 30 dk falan yapamıyorum yardım edinnn

Eliptik bisikleti ilk kez kullanan arkadaşlara sesleniyorum. Kızlar ilk defa bindiğimde ben de ancak 10 dk dayanabildim o da zorla. Ertesi gün ise yapamadım ama sonra zamanla alışyıorsunuz. ben şuan rahatlıkla 50 dk yapıyorum ama ancak 2 ay sonra bu zamana kadar çıkabildim. hemen olmaz biraz sabredin

İşin tuhafı ben ilk yaptığımda bi ayakta bi oturarak da olsa 20 dk yaptım.
Ertesi gün bacaklarımda hiçbir ağrı olmadı ilk defa spor yapmama rağmen :)
Yoruluyordum ama yapabiliyordum. Şuan yorulmam bile uzun sürüyor. Canım sıkılmasa baya yapıcam aslında :)

ben ilkte zorlanmıştım ya helal olsun sana.

amacın sıkılaşmaksa zaten o kadar uzun süre yapmana gerek yok. haftada 5 gün 20 dk yapsan 15 gün sonra karşılığını almaya başlarsın emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…