- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Bugünkü sporum (Şimdilik) :
30 dk eliptik bisiklet bisiklet
100 twister
40 kol hareketi
Bugünkü toplam sporum:
40 dk eliptik bisiklet
200 twister
40 kol hareketi
iyi akşamlar canım.
30 dk yürüyüş
30 dk egzersiz
30 dk eliptik
110 twister
yaparak geceyi kapatıyorum. Şimdi bebeğimle vakit geçirme zamanı
Oh oh baya spor yapmışsın canım.
Bebeğin de var ne güzel
Bugünkü sporum:
20 dk eliptik bisiklet
50 twister
Fazla yapamadım bugün pek takadim yok. Dünden beri baya yorgunum.
benim dün akşam felaket midem bulanıyordu hiç yapamadım malesefinşallah bu akşam yaparım.
yakın zamanda eliptik bisiklet aldım.her gün düzenli yapmaya çalışıyorum ancak 15 dk zor ayarda yaparak çok yükleniyordum oysa bu yanlışmış.düşük ayarda daha uzun sürede yapmak fayda sağlıyormuş.
ben günde 20 dk ile başlıyorum.bisikleti olan arkadaşlar bana katılırsanız çok mutlu olurum deneyimlerinimizi paylaşır sonuçlarını birlikte görürüz...
kızlar bu eliptik bisiklete binilmiyor ya nasıl dayanıyorsunuzzz ?? ben 2 gün oldu baslayalı ilk gün 13 dk ikinci gün 12 dk dayanabiliyorumm vücudum alışırmı blemedimm :)
Eliptik bisikleti ilk kez kullanan arkadaşlara sesleniyorum. Kızlar ilk defa bindiğimde ben de ancak 10 dk dayanabildim o da zorla. Ertesi gün ise yapamadımama sonra zamanla alışyıorsunuz. ben şuan rahatlıkla 50 dk yapıyorum ama ancak 2 ay sonra bu zamana kadar çıkabildim. hemen olmaz biraz sabredin
kızlar bu eliptik bisiklete binilmiyor ya nasıl dayanıyorsunuzzz ?? ben 2 gün oldu baslayalı ilk gün 13 dk ikinci gün 12 dk dayanabiliyorumm vücudum alışırmı blemedimm :)
İşin tuhafı ben ilk yaptığımda bi ayakta bi oturarak da olsa 20 dk yaptım.
Ertesi gün bacaklarımda hiçbir ağrı olmadı ilk defa spor yapmama rağmen :)
Yoruluyordum ama yapabiliyordum. Şuan yorulmam bile uzun sürüyor. Canım sıkılmasa baya yapıcam aslında :)
biraz önce kendi kendime cevap vermişim burdan yenidn yazıyorum kendime güldüm
kilo problemi yasamıyorum sadece bacak bölgem ve kalcalarımın sıkılasması için yapmaya basladım sizce hergün yaparak ne kadar sürede istediğim sonuca ulasabilirim yazda geldi malummm şortlar dolaba cıkıyorr ama ben hergün 30 dk falan yapamıyorum yardım edinnn
ben ilkte zorlanmıştım yahelal olsun sana.