Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

teşekkür ederim canım benim sağolasın. Bu arada son snıfım demişsin. mezuniyet var yani bu sene hadi hayırlısı inşallah. çok tatlı telaşların başlıyor artık. Ders bırakma sakın he

Tatlım malesef ben dönemler karışık olarak gidiyorum.
Yani 4. sınıfın 1. dönemini almadım. 1 dönem kesin uzayacak ama ortalama yükseltmek için 1 sene uzatıcam gibi.

eliptikte bugün 6dk. haftaya kaç olur bakalım.sol bacağım tutuluyor yaparken yoksa tozunu arttırırım

eliptikte bugün 6dk. haftaya kaç olur bakalım.sol bacağım tutuluyor yaparken yoksa tozunu arttırırım

Her yaptığımda ilk birkaç dakika üst bacağımdaki kaslar acıyo benim de ama inatla devam ediyorum ve sıkılıp bırakmasam 1 saat yaparmışım gibi geliyor sonrasında :)

selam perşembe 30 dk. eliptik cuma 30dk. eliptik ve 45 dk. ebru şallının bacak basen hareketlerinden yaptım.bugün bacaklarım acaip yanıyor etkili olduğunun göstergesi sanırım. 2 gün evde olmadığım için ara verdim.yarın akşam eve gidince eliptiği binerim.

Eliptik bisiklet kullanıp beli ağrıyan var mı? Geçen hafta 20 dakika çalıştım ve ertesi gün çok ağrım oldu.uzun zamandır spor yapmıyordum, ondan mı acaba?

kızlarrr bende eliptik bisikletle spor yapıyorum ve her gün 40-50 dk mutlaka yapmak için uğraşıyorum

Eliptik bisiklet kullanıp beli ağrıyan var mı? Geçen hafta 20 dakika çalıştım ve ertesi gün çok ağrım oldu.uzun zamandır spor yapmıyordum, ondan mı acaba?

Canım ben bugüne kadar hiç spor yapmadım.
Eliptik bisiklete ilk bindiğimde 20 dk yaptım ve ertesi gün ağrıdan ölürüm diye düşünürken belimi geç bacaklarım bile ağrımadı. Çok tuhaf.
Şuan hala aynı şekilde ağrım olmuyor. Sen zorladın falan mı acaba?

Biz babamla eliptik bisiklet kullanıyoruz ve şuan ikimizinde beli ağrıyor Eğer her gün uzun süreli yaparsan ya da yeni isen eliptik de bele vuruyor ağrısı arkadaşım. Uzun zamandır yapmıyorum demişsin ondandır canım benim. Bir gün ara ile yap da vücudunun hamlığı gitsin önce. Ama 20 dk değil de 10 dk ile başla istersen. Daha iyi olur.

benim hafta sonum çok hareketli geçtiği için sporumu yapamadım malesef.:26: hedef inşallah bu akşam. akşam yazarım

Benim de baya hareketliydi canım ama nedense eliptiği yapmazsam rahatsız hissediyorum kendimi.
Dün bir de bayağı motive oldum. Annemin Almanya'dan gönderdiği bir mont vardı ve denediğimde düğmeleri kapanmıyordu.
O zaman daha diyete başlamamıştım. Dün bir deneyeyim dedim düğmeler rahat bir şekilde kapandı
Çok mutlu ve motive oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…