- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
teşekkür ederim canım benim sağolasın. Bu arada son snıfım demişsin. mezuniyet var yani bu senehadi hayırlısı inşallah. çok tatlı telaşların başlıyor artık. Ders bırakma sakın he
Tatlım malesef ben dönemler karışık olarak gidiyorum.
Yani 4. sınıfın 1. dönemini almadım. 1 dönem kesin uzayacak ama ortalama yükseltmek için 1 sene uzatıcam gibi.
hımmm anladım olsun hayırlısı olsun.
eliptikte bugün 6dk.haftaya kaç olur bakalım.sol bacağım tutuluyor yaparken yoksa tozunu arttırırım
Bugün spor adına yaptıklarım:
20 dk eliptik bisiklet
100 twister
10 mekik
eliptikte bugün 6dk.haftaya kaç olur bakalım.sol bacağım tutuluyor yaparken yoksa tozunu arttırırım
dün akşam yazamadım. ben de;
30 dk eliptik
75 twister
20 mekik
birazda dambıllarla çalıştım...
Eveeeet bugünkü sporum (Şimdilik) :
30 dk eliptik bisiklet
150 twister
40 kol hareketi
harikasın canımben belki bugün yapamayabilirm. gece boynum tutulmuş sağıma dönemiyorum çok ağrıyor bide
Eliptik bisiklet kullanıp beli ağrıyan var mı? Geçen hafta 20 dakika çalıştım ve ertesi gün çok ağrım oldu.uzun zamandır spor yapmıyordum, ondan mı acaba?
Dünkü sporum:
40 dk eliptik bisiklet
150 twister
40 kol hareketi
Eliptik bisiklet kullanıp beli ağrıyan var mı? Geçen hafta 20 dakika çalıştım ve ertesi gün çok ağrım oldu.uzun zamandır spor yapmıyordum, ondan mı acaba?
benim hafta sonum çok hareketli geçtiği için sporumu yapamadım malesef.:26: hedef inşallah bu akşam.akşam yazarım