Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Biraz önce yine eliptikteydim 14 dk beni esir alabildi zatEn bende panik atak var nabzım 110 oldugunda bende korkular başlıyor 🙆🙋💆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ayaklarım değilde belim ağrıyor bel ağrıtan sekilde eliptik yapıyorum heralde kendime sesli güldüm suan HAHAHHAHAHHAHA

15 gün oldu alalı hala bacaklarım acıyor yaparken dinlenerek 10dk.ancak çıkabildim.önce kas gevşetici içiyorum aradan biraz zaman geçincede bisiklete biniyorum.kararlıyım pes etmeyeceğim:KK1:

acele etmeyin kızlar zamanla artacaktır. bel ağrıyor ister istemez ama zamanla zevkli hale geliyor. ben dün akşam tam 60 dk yaptım. ardından bide 150twister bide üstüne 20 mekik çektim düşünün yani:KK1:

dün akşam yazamadım kusura bakma canım.

60 dk eliptik
20 mekik
150 twister
100 ip atlama hareketi.
bu kadar spordan sonra baya bi yoruldum uyuyakalmışım :KK1:

Ooo resmen 1 saat yapmışsın. Sıkılmasam ben de yapıcam ama sıkılıyorum ya :)
Bir de şey sorucam. Gebelik olasılığı varsa eliptik yapmak sakıncalı olur mu?

Ooo resmen 1 saat yapmışsın. Sıkılmasam ben de yapıcam ama sıkılıyorum ya :)
Bir de şey sorucam. Gebelik olasılığı varsa eliptik yapmak sakıncalı olur mu?

evet yaptım :KK9: çünkü 2 gündür yapamıyordum acısını çıkarttım :KK52: olabilir de olmayabilirde tam olarak bilmiyorum valla ne desem yalan olur. gebelerede spor yaptırıyorlar ama eliptik biraz etkili ya ondan zararlı olabilir. hafif tempoda bişey olmaz ama hızlıda belki zarar verebilir

evet yaptım :KK9: çünkü 2 gündür yapamıyordum acısını çıkarttım :KK52: olabilir de olmayabilirde tam olarak bilmiyorum valla ne desem yalan olur. gebelerede spor yaptırıyorlar ama eliptik biraz etkili ya ondan zararlı olabilir. hafif tempoda bişey olmaz ama hızlıda belki zarar verebilir

Anladım canım BAT'a 6 gün kaldı ve belirtilerim var. Kesinleşmeden sporu bırakmak istemiyorum.
Eltim bırak deyip duruyor ama kesinleşmediği sürece düşük tempoda da olsa devam :)

Anladım canım BAT'a 6 gün kaldı ve belirtilerim var. Kesinleşmeden sporu bırakmak istemiyorum.
Eltim bırak deyip duruyor ama kesinleşmediği sürece düşük tempoda da olsa devam :)

çok zorlamadığın sürece bişey olmaz canım ama zorlama lütfen. hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini de bekliyorum ALLAh ın izniyle:KK9:

çok zorlamadığın sürece bişey olmaz canım ama zorlama lütfen. hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini de bekliyorum ALLAh ın izniyle:KK9:

İnşallah canım psikolojik falan değilse belirtilerim var.
Ben çok umutlu değilim ama belirtileri görünce acaba mı diyorum :)
Tabiki paylaşırım senle burada, hayırlısı artık :KK16:

İnşallah canım. Eşimin sevincini düşünemiyorum :)

ayyy sorma gitsin valla. ben günümden geçince test yapmıştım kendim pozitif çıkmıştı. ama kimseye söylemedim emin olayım diye. sonra ardından ertesi akşam eşime söyledim bir daha yaptım yine pozitif çıktı. sonra emin olalım diye kan testi yapalım dedik beklerken görmelisin benimkini... heyecandan ölecek gibiydi valla. korktum diyebilirim. çünkü eşim panik atak hastası ondan korktum yani ciddi ciddi :) :KK52:

ayyy sorma gitsin valla. ben günümden geçince test yapmıştım kendim pozitif çıkmıştı. ama kimseye söylemedim emin olayım diye. sonra ardından ertesi akşam eşime söyledim bir daha yaptım yine pozitif çıktı. sonra emin olalım diye kan testi yapalım dedik beklerken görmelisin benimkini... heyecandan ölecek gibiydi valla. korktum diyebilirim. çünkü eşim panik atak hastası ondan korktum yani ciddi ciddi :) :KK52:

Kıyamam ya :KK1: nasıl bir heyecandır kimbilir.
Benim eşim çok fazla bebek düşkünü ve inanılmaz istiyor. Benim isteme nedenim de eşim.
Yoksa ben daha erteledikçe ertelerdim :)

Kıyamam ya :KK1: nasıl bir heyecandır kimbilir.
Benim eşim çok fazla bebek düşkünü ve inanılmaz istiyor. Benim isteme nedenim de eşim.
Yoksa ben daha erteledikçe ertelerdim :)

Evet çok güzel bir heyecan rabbim isteyen herkese tattırsın o heyecanı. olsun olsun boşver. bebek evin gülü heyecanı oluyor. inşallah belli olur sennde yakın zamanda :KK34:

Evet çok güzel bir heyecan rabbim isteyen herkese tattırsın o heyecanı. olsun olsun boşver. bebek evin gülü heyecanı oluyor. inşallah belli olur sennde yakın zamanda :KK34:

Amin :KK16:
Belli olacak canım 6 günüm var bakalım.
Ama ben var gibi hissediyorum daha önce de korunmadığımız oldu ama hiç böyle olmamıştı.

Yapamadım kızlar sadece 12 dk sevgiyle kalın 🙋🙋

X